Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: ЦСКА - СЛАВИЯ
Емил Велев: Настръхвам от ЦСКА
“Червените” ще се сблъскат с 11 “бели” озверели типове, допълва наставникът
Треньорът на Славия Емил Велев се готви сериозно за дербито с ЦСКА. Двубоят от 22-ия кръг на “А” група е в събота от 21:00 часа на Националния стадион “Васил "Левски"”.
“Винаги когато чуя ЦСКА настръхвам. Тези четири букви ме амбицират до крайност, защото в моя живот на футболист и треньор този отбор ми е бил най-големият дразнител", заяви Велев.
“Мачовете с “армейците” са специални и ако подходиш без респект, си мъртъв. За мен тези срещи са извън границата на нормалното. През есента например, когато ги бихме с 1:0 не стана добър мач, но въпреки това си личеше, че моите футболисти искаха да смачкат ЦСКА. Сега “червените” пак ще се сблъскат с 11 озверели "бели" типове", закани се треньорът на Славия.
"В такива дербита се виждат характерът, мъжеството и майсторлъкът. Славия разполага с може би най-младата защита в цялата "А" група, но въпреки това видяхте непримиримия дух в моите момчета в Бургас за Купата. Черноморец 4 пъти ни повеждаше, но ние винаги се вдигахме и изравнявахме. Друг отбор сигурно щеше да се пречупи, но не и ние. Тогава в крайна сметка ликувахме, дано и в събота да е така", допълва още Велев.
|
Пет Апр 15, 2011 12:48 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: atm написа: ще се видим в сектор Б, като Белите аз ще нося вестник Славия в ръка, че да ме познаете  A aз шалче на Славия и мен да ме познаете  вземи чаршафЪ 
|
Пет Апр 15, 2011 1:51 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
АКАДЕМИК София написа: Ники Божов не може да понася ЦСКА и ще направи всичко възможно да ги накаже. я ела да покрепиш Божов 
|
Пет Апр 15, 2011 1:52 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Емил Велев: Настръхвам от ЦСКА
“Червените” ще се сблъскат с 11 “бели” озверели типове, допълва наставникът
Треньорът на Славия Емил Велев се готви сериозно за дербито с ЦСКА. Двубоят от 22-ия кръг на “А” група е в събота от 21:00 часа на Националния стадион “Васил ""Левски""”.
“Винаги когато чуя ЦСКА настръхвам. Тези четири букви ме амбицират до крайност, защото в моя живот на футболист и треньор този отбор ми е бил най-големият дразнител", заяви Велев.
“Мачовете с “армейците” са специални и ако подходиш без респект, си мъртъв. За мен тези срещи са извън границата на нормалното. През есента например, когато ги бихме с 1:0 не стана добър мач, но въпреки това си личеше, че моите футболисти искаха да смачкат ЦСКА. Сега “червените” пак ще се сблъскат с 11 озверели "бели" типове", закани се треньорът на Славия.
"В такива дербита се виждат характерът, мъжеството и майсторлъкът. Славия разполага с може би най-младата защита в цялата "А" група, но въпреки това видяхте непримиримия дух в моите момчета в Бургас за Купата. Черноморец 4 пъти ни повеждаше, но ние винаги се вдигахме и изравнявахме. Друг отбор сигурно щеше да се пречупи, но не и ние. Тогава в крайна сметка ликувахме, дано и в събота да е така", допълва още Велев. 11 озверели "бели" типове" + 1 истеричен кокъл
|
Пет Апр 15, 2011 1:56 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Момчета,мисля,че трябва да бъдем реалистично оптимистични.ЦСКА не е оня отбор от есента,мача ще бъде много завързан.Редное да искаме победа и да се надъхваме,но не прекалено.Желая успех на отбора,но и дори да паднем,нека е със спртни средства и красива игра !
УСПЕХ,БЕЛИ !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пет Апр 15, 2011 2:36 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Днеска срещнах Илийката на Красно село.. каза ,че ще се хвърлим здраво na чорбата ,но МАЧА НА ИСТИНАТА Е С ПИРИН. До 10 дни очаква да започне да тренира.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Апр 15, 2011 3:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Да ви кажа аз очаквам големи панаири утре, нищо чудно Кокала да го изгонят от скамейката, а и да не завършим с пълен състав, ще има обичайните съдийски тесли, особено ако мачът се закучи  Ще ни нашарят с картони, няма начин, иначе чорбата ще са без най-добрият си защитник Костадин Стоянов, а и без Галчев, дано се възполваме от това Дано Илийката да е готов за игра след няколко седмици 
|
Пет Апр 15, 2011 4:32 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Защитник отпадна окончателно от ЦСКА - Славия
Защитникът на Славия Виктор Дениран отпадна от групата на белите за утрешното дерби с ЦСКА. Футболистът е с разтежение и това няма да му позволи да играе срещу „червените”. В разширения състав след контузии се завръщат Йордан Юруков и Том Мансаров. От тази вечер футболистите на Славия са на режим преди утрешния двубой.
Феновете на „белите” се събират в 20 часа пред сектор „Б”, за да влязат групово на стадиона. Привържениците ще влизат на стадиона срещу билети с цена 5 лева.
Мачът е в събота от 21 часа на стадион „Васил "Левски"”.
Групата на Славия: Емил Петров, Стефано Кунчев, Богомил Дяков, Виктор Генев, Мартин Сечков, Деян Молдованов, Жосияс Басо, Филип Филипов, Йордан Юруков, Том Мансаров, Ерисон Баяно, Жуниньо, Радослав Димитров, Даниел Пеев, Иван Цачев, Спас Георгиев, Николай Божов, Георги Христов и Мартин Кушев.
|
Пет Апр 15, 2011 8:31 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
довечера ще се сабереме ли много хора да повикамее ?

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Съб Апр 16, 2011 10:13 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
хайде лавина победа!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Съб Апр 16, 2011 7:04 pm |