"Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: "Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
Един пич от Будапеща беше писал във ФБ групата, че ще си идва за мача, а за хората Щатите - не ги познавам, само чух. Едва ли ще е единствено и само за мача, по скоро съвпадение
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Апр 12, 2011 2:51 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
http://gong.bg/view_article.php?article_id=196651Като следствие от това решение логично идва потвърждението на това, че мачът за Купата на България между ЦСКА и Литекс ще се играе на 20 април от 21.00 часа, а другият полуфинал между Славия и Пирин ще се играе в четвъртък от 15:00 часа.

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Апр 12, 2011 10:16 pm |
|
 |
Slaviawaterpolo
Познат
|
_________________ Waterpolo - A Way of Life!
|
Сря Апр 13, 2011 8:33 pm |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Пич 96 год е повтарях заради Славия,бягах за да гледам и тренировките и мачовете,затова всички ученици да са болни и на стадиона в четвьртак.
|
Чет Апр 14, 2011 9:04 pm |
|
 |
Komrade
Познат
|
Първият ми мач на СЛАВИЯ след 14 години. Там съм.
|
Пет Апр 15, 2011 9:38 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
моля има ли доктор тук? да даде бележки на децата 
|
Пет Апр 15, 2011 2:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
atm написа: моля има ли доктор тук? да даде бележки на децата  Не е нужно, във всяко даскало има по 2-3 дилъри на бележки, продаваха ги на цели партиди с прИмоция - купиш 4, а 5-тата безплатна 
|
Пет Апр 15, 2011 4:34 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
който иска бележки за извинявания на отсъствия от даскало да ми пише на лично , без пари ги давам !!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пет Апр 15, 2011 5:21 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Коце Ангелов: Важна победа, хвърляме всичко за Купата
Наставникът на Пирин Костадин Ангелов остана много доволен след успеха с 1:0 над Калиакра в мача от 22-ия кръг във Висшата лига. Специалистът сподели, че тимът му ще се опита да вземе максимума от полуфиналната среща със Славия за Купата в средата на седмицата.
“Много важна победа, много важни три точки нас. Добро първо полувреме, малко слаби 20 минути на второто полувреме изиграхме и не трябваше с такава лека ръка да пропиляваме положенията си. Те целия мач имаха един корнер, който можеше да се окаже фатален”, коментира Ангелов.
“Въпреки всичко отборът на Пирин израства и играе добър футбол. Успехите не са случайни. Не може да се оплачем от съдията Георги Кабаков, той свири абсолютно нормално. Той се справи с мача. Искам да го поздравя. За втори път ни свири мач, без да помага на нас или на гостите. Не ме притесняват картоните и наказанията, заради които някои от играчите ми ще пропуснат полуфинала за Купата. Има кой да ги замести. В мача за Купата ще се опитаме да вземем най-доброто от него”, каза още наставникът на Пирин.
|
Съб Апр 16, 2011 11:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Наков: Доволен съм, играчите ще получат премии
Тони Костадинов и Башлиев пропускат мача със Славия
Собственикът на Пирин Емил Наков беше доволен след победата над Калиакра с 1-0. След добрия мач орлетата вече са над чертата с изпадащите тимове и се приближават до спасяване от евентуално изпадане в „Б“ група. Той подчерта, че полагащите се премии на благоевградчани са много над 100 лева.
„Добре се справиха момчетата, показаха характер. Ще си получат полагащите им се премии, не знам защо се разшумя, че става дума за 100 лева. Парите са повече“, каза Наков.
Следващият мач за Пирин за Купата на България срещу Славия ще пропуснат двама основни футболисти на отбора – Антон Костадинов и Александър Башлиев. На първия вчера бе показан седми жълт картон и ще пропусне два мача на своя отбор, докато на Башлиев бе изваден пети и той ще почива само за мача от полуфиналната фаза за купата на страната.
|
Нед Апр 17, 2011 11:58 am |
|
 |
|