Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 5:00 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
Стефанов: За първи път столичните президенти седнахме на маса за доброто на футбола ни

Президентът на Славия Венци Стефанов остана много доволен от проведената среща с премиера Бойко Борисов. Той сподели, че за първи път президентите на столичните клубове са седнали заедно заради доброто на българския футбол.

“За първи път в новата футболна история премиер и членове на правителството обърнаха внимание на нуждите и проблемите на клубовете. За първи път един човек ни прие и ни изслуша не като премиер, а повече като спортен човек да изслуша болките на футболните президенти. Всички в това число”, заяви Стефанов.

Той, финансовият министър и председателят на Народното събрание да намерят начин да помогнат като цяло на българският спорт не само на футбола. Това което се взе като решение вчера е безпрецедентно и по друг повод. За първи път президентите на четирите столични клуба седнаха на една маса да потърсят начин всички заедно да се обединим и да направим така нещата в българския футбол да тръгнат в правилната посока”.

„Защото отиваме на там, че след една или две години УЕФА да ни забрани да играем на нашите стадиони и да ходим да играем в Албания, Македония или някоя друга бълканска държава. За пръв път откакто имам нещо общо с футбола, а това не са малко години - около 16, виждам човек от такъв ранг да търси начин да помогне на спортистите изобщо. Исканията ни към държавата ще бъдат обобщени и тогава ще има повече подробности. Убеден съм, че визията на спортните бази може да има нормален вид. Сигурен съм, че добрите намерения, които имат това правителство и този премиер са начина и пътя, по който нещата в българския футбол да се променят за добро”, допълни босът на „белите”.

Сря Апр 13, 2011 5:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Няма значение къде ще играем, дори и да е на поляна в Борисовата градина

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов комен­тира, че не се вълнува особе­но дали белите ще гостуват на ЦСКА на стадион „Българс­ка армия" или на „Васил "Левски"".

„Не ми пука къде ще е дер­бито, излизаме да преследва­ме победата. Ако ще и на по­ляна в Борисовата градина да играем, за мен няма никакво значение", коментира пред „Тема Спорт" босът на клуба. Той беше категоричен, че не е възможно отборът да се откаже да преследва целите си в шампионата за сметка на изключително важния полу­финал за Купата на България срещу Пирин идната седмица.

„Всички мачове са от еднакво значение за нас. Абсурд е да изоставим първенството за сметка на купата. В момен­та ни предстои дерби с ЦСКА, концентрирани сме из­цяло върху него. За двубоя с благоевградчани ще мислим по-нататък. Не ме интересу­ват призивите да се пазим от картони и контузии в сблъсъка с червените. От ко­го са тези призиви - от арме­нския поп ли?", изтъкна Сте­фанов.

Той обаче не остана приятно изненадан от назначение­то на рефера Георги Йорда­нов за главен арбитър на полу­финала с Пирин. Както е изве­стно, счетоводителят на Бо­би Михайлов вече поряза жес­токо Славия този сезон при гостуването на Черно море на „Тича". „Само едно ще му кажа - да си опича акъла", зака­ни се шефът на
белите.

Явно ще се скача сериозно на чорбата :)

Чет Апр 14, 2011 11:37 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Незнам как ше се скача, ама Жорката Йорданов може сериозно да ни резне :roll: Още не сме забравили какви неща се случиха във Варна :evil:

Изображение

Чет Апр 14, 2011 12:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов се изцепи: Славистите сме стотици хиляди

""Левски" и ЦСКА са ми еднакво антипатични", откровен е президентът на белите

Президентът на Славия - Венцислав Стефанов се изцепи, че привържениците на белите са стотици хиляди.

"Запалянковците на Славия не са никак малко. В цяла България славистите сме стотици хиляди и като дойде момента ще ги видите колко са. Просто нашите привърженици не са толкова агресивни и емоционални като тези на "Левски" и ЦСКА. Нашите фенове са много по-културни от тези на сините и червените", отсече категорично босът на белите

Остава обаче висящ въпроса, къде са тези фенове и защо тогава на мачовете на Славия ходят едва по стотина човека.

"Ако ни се отдаде възможност да играем в евротурнирите през следващия сезон ще отделим колкото средства са необходими. Каквото зависи от ръководството ще бъде направено. Няма да жалим пари, защото ще гоним не просто участие, а и участие в групите на Лига Европа", обеща шефът на най-стария столичен клуб.

"Иначе "Левски" и ЦСКА са ми еднакво антипатични. Не мога да кажа, че ги мразя. Просто аз си обичам Славия", добави откровено Стефанов.

Моля специалисти в областта на шизофренията и раздвоението на личността да коментират :lol: :lol: :lol:

Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Апр 20, 2011 2:03 pm, променена общо 1 път

Сря Апр 20, 2011 2:00 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Какви пари, каква лига Европа :mrgreen: :lol: :lol: :lol: вържете го, беееееее :lol:

Сря Апр 20, 2011 2:02 pm
Профил
Пристрастен

Ние сме най-кутлурните сред наркоманите и най-наркоманизираните сред културните. Догодина в лига Европа 30 000 на стадиона и 120 000 отвън.

Венци отвори торбата с лъжите, дано да даде резултат поне утре!

Сря Апр 20, 2011 2:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

хахахаха, стотици хиляди сме ама сме толкова културни, че докато има мач на Славия ние препрочитане трудовете на Кант и Ницше :D :D :D
Ама като ни писне да ги четем ще се покажем на света....

Сря Апр 20, 2011 4:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

тшкЪ на страна, истината е, че наистина не сме малко, но поради различни причини характерни за бългаското съзнание да сме винаги със силните на деня, както и системното рязане по времето на "развития социализъм" и после мижавото представяне /особено след 1996 г./ много хора вече не идват на стадиона
за мен по-интересно в изказването е онази фраза "и като дойде момента ще ги видите колко са"
явно този момент го знае само ВС
аз също се питам, кога ще е момента ? :wink:

Чет Апр 21, 2011 6:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Mоментът е на 25 май :)

Чет Апр 21, 2011 9:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

напълно съм съгласен за момента 25 май

Пет Апр 22, 2011 1:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 130  Следваща