Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 10:50 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
 "Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
Честита победа!Финала си е финал.Да играхме слабо,този път без дух и ошо нареден състав.Но пък късметът помага на силния.И стига с този съдия ако искаше да ни помогне щеше да дае дузпа още в осмата минута.

Чет Апр 21, 2011 8:12 pm
Профил
Луд за връзване

Кажете колко зрители имаше на стадиона?По тв ми се видя че А сектор не беше пьлен ,което е тьжно,горе долу ми се видяха около 1ооо-1500 бели фенове?

Чет Апр 21, 2011 8:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Около 2000 хиляди имаше, заедно с тяхната агитка. За пръв път от мача с Литекс преди 12 години видях дълга опашка за билети.

Чет Апр 21, 2011 9:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

какво броиш хората по тв ела поне на финала слаби силни това е СЛАВИЯ .Стадиона ще е пълен с комунисти има нужда от бяла публика

Чет Апр 21, 2011 9:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=33602

Чет Апр 21, 2011 9:48 pm
Профил
Познат

Честито на всички , отиваме на финала !!!

Чет Апр 21, 2011 10:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Честита победа на всички :!: Най-много днес ми хареса победата и публиката, играта всички я видяхме - далеч от задоволителната ... Не знам какво реват от Пирин за дузпата, гледах внимателно повторения и си я има, да не говорим че не се даде още по-чиста дузпа преди това :wink: Браво на нашите, че във втори мач бият перфектно дузпите (освен Меси днес), голямо браво и на Емо Петров - спаси точно когато всички виждахме как отпадаме :) Престъпление е обаче да допуснем Пирин да ни надиграва вкъщи през цялото второ полувреме, с тая игра с ЦСКА нищо няма да направим ... Важното е, че сме на финал за пръв път от 15 години и имаме право да мечтаем :D
За финалния мач всички трябва да подкрепим отбора, нали все говорим, че масовият славист не идвал заради липсата на цели - ето че сега Купата на България е на една ръка разстояние :!:
П.С. Да се въведе предупредителен надпис за хора със слаби сърца - да не гледат мачовете на Славия, такива драми и инфарктни моменти не са за всеки, без майтап :mrgreen:

Чет Апр 21, 2011 10:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Меси много добре си я би дузпата, супер силна, просто техния вратар извади късмет.Как ще я извади с една ръка... :evil: Иначе много солидни дузпи на всички.

П.П.
Меси не успя да вземе купата в Испания, поне тая в България да успее :mrgreen:
НЕКА
ЩЕ :lol: :lol: :lol:

Чет Апр 21, 2011 10:11 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Аре момчета и момичета, честита победа и от мен! Мн се радвам, че излязох от работа специално заради мача! След като Пирин изпуснаха дузпата, просто незнаех къде се намирам! Така не се бях радвал от много време! Публиката беше на ниво! Евала на всички! Аз лично останах без глас! ХАЙДЕ ВСИЧКИ НА ФИНАЛААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!! Да напълним стадиона и да се радваме дружно на успехите на отбора. ИСКАМЕ КУПАТА!!!!!!

ПП
Само да пооправиме играта, че ако излезнеме така срещу ЦСКА, ще да е грозна гледка :D

Чет Апр 21, 2011 10:15 pm
Профил
Току що регистриран

Честито на всички бели фенове! Вярно, не играхме много добре, но Важното е, че сме на ФИНАЛА! Купата е НАША!!!

Чет Апр 21, 2011 10:22 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Следваща