Na Slaveikov ima edin magazin v koito vlizam i gledam dve momi4eta na 6tanda da dargat kalendar na Slavia v race i takmo si go kupuvaha.
I poznaite kakva cena kaza onazi molq vi se?! 3 leva!!!
Te razbira se se otkazaha kakto se otkazah i az.
A na vaprosnata prodava4ka i kazah 4e prosto ne e dobre.
Na Alabin kalendarite sa na normalnata cena ot 1.50 lv. i az si go kupih ot tam.
Neka vseki koito iska da se sdobie s kalendar na SLavia da nameri na4in i da si go kupi na normalna cena a ne za edin kalendar da pla6ta dva takiva
I neka kaga-ne kupuvaite ot Slaveikov!!!
Нед Дек 21, 2003 9:12 pm
kalco-betona
Пристрастен
v sluchaja e na trojna a ne na dvojna cena
normalnata cena e 1 lv - v ofisa na NKS
Пон Дек 22, 2003 1:38 am
Гост
Twa 4e sa po edin lev v NKS ne go znaeh i moge samo da me radva.
Izliza 4e sam se nabutal 50 stotinki
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Пет Дек 26, 2003 12:54 am
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
Chetohte li v niakakav vestnik che niakav fen si kupil 50 kalendara.Dali e verno ???SAMO SLAVIA
Съб Дек 27, 2003 5:43 am
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
Kupih si go ot Alabin !!!Za 1.50 lv ne e chak mnogo gotin shoto si lichi kade sa naslagvani glavi,ne che e mnogo gaden no mojeje po-dobre!!V otsreshnia magazin ima mnogo iaki ekipi na slavia po 35 lv.(fanelka+shorti)Dobri sa,ako niakoi iska moje da otide i da gi vidi padat se v sreshupoloshnia magazin na tozi s kalendarite!!Mejdudrugoto ne e zle NKS malko da razshiri gamata ot fenartikuli!!SAMO SLAVIA P.S.Zabravih da vi kaja imalo e ot tova novoto fenbelio,nasheto e svarshilo a na Loko (PD) i cska beshe ostanolo...!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл