Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:24 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
да се срещне с бизнесмени, близки до БСП
:lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Май 12, 2011 12:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

е това ако се случи направо да се дигаме на въоръжена съпротива

Чет Май 12, 2011 1:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Цитат:
Все се намират поводи да ни глобят

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Да бе как не ги е срам да ви глобяват, а вие сте 10-ти.

Чет Май 12, 2011 1:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

http://www.sportcafe.bg/id_320930503/sl ... _nadyavash

Нед Май 15, 2011 10:50 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов скастри Кокала и играчите на Славия

"Велев трябва да бъде безкомпромисен към футболистите", отсече президентът на белите

Президентът на Славия Венцислав Стефанов скастри наставника на тима Емил Велев. Според боса на белите, треньорът е изпуснал футболистите и те не се раздават достатъчно за клуба.

"Първо искам да кажа, че наистина нямам обяснение как същите тези футболисти, които през есента биеха наред, сега, дори след няколко добри зимни попълнения, са трагични. В оставащите срещи до края на шампионата, играчите трябва да се стегнат и да завършат достойно сезона, защото иначе в противен случай ще бъда принуден да се разделим с доста от тях", заплаши състезателите си Стефанов.

"Не можем да разчитаме само на финала за Купата на България да спасим сезона си. Въпреките последните негативни резултати, които регистрирахме, аз продължавам да вярвам, че ще надвием червените и ще спечелим трофея. За да постигнем това обаче ще са нужни 90 минути пълно себераздаване, за да не оставим съмнение в превъзходството ни над противника", каза още той.

"Аз не се съмнявам в моите футболисти, но и не мисля, че треньорът е виновен за загубите. Длъжен съм обаче да отбележа, че Велев трябва да бъде по-взискателен и безкомпромисен към играчите. Виждам апатия в някои футболисти, които не се влагат достатъчно в мачовете. Явно психиката им е слаба", добави шефът на най-стария столичен клуб.

"Искам най-отговорно да ви кажа, че каквото и да стане до края на сезона - Кокала ще си остане на поста. Просто ако загубим финала с ЦСКА ще бъда принуден да се разделим с няколко играчи, които не оправдаха доверието, което им гласувахме. Аз дори влязох в конфликт с феновете ни, за да ги защитавам, а те самите не оправдават мястото си в отбора", завърши разочарованият Стефанов.

Нед Май 15, 2011 2:25 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Тук Венци е прав в едно. Винаги в "Славия" жертваме треньорите. Отиват си един по един, а някои лекенца по 5-10 години хитруват и ни късат нервите като се крият като мишки по терена.Въпросът е в това, че той допусна да му се качват на главата и после за него е по-лесно да разкара един, а не 15.
И да бием ЦСКА, и да паднем от ЦСКА за догодина трябва тотално прекроен отбор, ако искаме да не се излагаме по такъв грозен начин.

Нед Май 15, 2011 2:58 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ами прав е...няма спор.... :(

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Нед Май 15, 2011 2:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

seth написа:
Тук Венци е прав в едно. Винаги в "Славия" жертваме треньорите. Отиват си един по един, а някои лекенца по 5-10 години хитруват и ни късат нервите като се крият като мишки по терена.Въпросът е в това, че той допусна да му се качват на главата и после за него е по-лесно да разкара един, а не 15.
И да бием ЦСКА, и да паднем от ЦСКА за догодина трябва тотално прекроен отбор, ако искаме да не се излагаме по такъв грозен начин.

И кои са лекетата ? Отдавна в Славия играят да кажем Емо Петров, Дяката, Илия, Меси, Кушев - а те не са най-слабите, най-слабите са довлечените от Кокала протежета, тоест за мене проблемът в случая ни е точно треньора и играчите, които привлича, поне това е моето мнение :roll: Разкара правилно бат Дана и Тодор Колев, ама взе още по-слаби от тях ...

Нед Май 15, 2011 3:07 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Дебелия на сила му ги е дал!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Май 15, 2011 8:52 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Аз съм на мнение, че от новите трябва да се оставят задължително, Виктор Геневр, Филип Филипов, и може би Метъла.

Аргументите ми са, следните:
През първия полусезон Виктор Генев направи неколко силни мача дори стигна да повиквателна от НО, на 22 години е и според има какво да покаже.
Филип Филипов е на 20 години, младо момче, срещу Литекс ми хареса и мисля, че има голям потенциал.
Метъла като дойде в Славия, не беше най-добрия футболист, сигурен съм, че на финала, ще се прояви и ще остане.
За Цачев, Баяно, Сечков и Юруков съм съгласен да ги гони, въпреки, че на Юруков не сме ме гледали достатъчно мачови!

Пон Май 16, 2011 1:57 am
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 130  Следваща