Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Ще започна по нетрадиционен за моето образование и изказ начин
ЕБАЛ СЪМ ГО!
Отивам на мача, нямам търпение за мача! Почнах нова работа и при подписването на договора първото нещо, което попитах беше "може ли неплатен отпуск за 25-и май?". Може, отговориха.
Абе стига сте мислили в каква форма сме. То няма смисъл от коментари. Ми да, зле сме, най-зле от "А" група, ЕБАЛ СЪМ ГО!
Знаете ли защо? Защото АЗ в съзнателния си живот на фен това не съм го виждал! Да, на 25 съм и преди 15 години все още съм бил малко лапенце. Не можете да разберете какво за мен значи това.
И още повече не можете да разберете, че НЕ купата е най-важна за мен (няма да я вземем, ЕБАЛ СЪМ ГО), не е важен резултатът (ЕБАЛ СЪМ ГО!), важен съм аз! Защото аз ще го видя и ще го изпитам! Всичко, целият ден, цялата емоция, целия мач, всички песни, всички хора!
И да, и аз съм против Велев, не съм го ебал, зле е, трагедия е, ама ми достави най-голямото удоволствие в историята ми на фен, най-накрая нещо, за което като славист мога гордо да разправям!
Не можете да го разберете това... Просто не можете да се зарадвате на подобно нещо, докато още се ядосвате на загубата от "Видима". Защото времената са други. Не сме 1966/67 година, няма да играем 1/2-финал в Европа; не сме 1996 г., нямаме СИК и Наско Сираков, за да сме шампиони. Такива са времената.
На финал сме, мамка му, 15 шибани години търпя подигравки, хумор, иронизиране и какво ли още не.
И както казва коментарът над мен, щом има и един шибан процент шанс да спечелим нещо, ЕБАЛ СЪМ ГО! Това е велико!
НАЗДРАВЕ!