КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Автор |
Съобщение |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
 Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
|
Чет Май 26, 2011 7:38 pm |
|
 |
agg
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Ное 30, 2003 3:14 am Мнения: 368 Местоположение: СОФИЯ
|
Радвам се, че бях с тази хубава публика на финала на купата за България. Загубихме, но показахме, че Славия е жива. Много съм разочарован, че при нас започна вече една тенденция бием есен, губим пролет. Все ми се струва, че просто Венци не иска да играем в Европа. Интересно защо, скъп му турнира или нещо се притеснява да излезне в Европа. Този сезон бяха едни същи хората които играеха и треньора беше почти до край на сезона. Дано да не съм прав имаме нужда да играем в Европа. Поздрави и само СЛАВИЯ СОФИЯ!!!
|
Чет Май 26, 2011 7:40 pm |
|
 |
joro stoilov
Току що регистриран
|
atm написа: Момчета и момичета, не знам да ли осъзнавате, но от снощи започна ново възраждане на БЯЛАТА ИДЕЯ! След 15 г. отново сектора ни бе пълен, публиката ни тази година направи огромен скок. Вече и ВС вижда, че без нас не може, както не може без историята и традициите. Щом след 15 г. "самота" отново сме заедно означава, че можем да променим нещата. Нека този финал не е последен за всички нас, нека да сме и на мача със сирачетата от надежда. Колкото и да ги подиграваме и те едвам оцеляха след комунистическо-милиционерския спортен геноцид. На всички Ви бе хубаво на този мач, защо да не е така и за напред. Убеден съм, че нещата тръгнаха да се променят и най-важното двигателя сте вие, а ние от "парапета" ще Ви подкрепим, така като е било винаги.
|
Чет Май 26, 2011 7:52 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Red Or Dead написа: saract написа: Мръсен комунист.Вие сте всичко друго само не и България.Един истински патриот никога не може да бъде червена подлога. Еврейн дядо ми е страдал 2 години в Белене, баба ми е била съкратена от училището в което е работела, а на теб какво ти направи комунизма???!!! Майка ти и баща ти са дошли от някое селце за да се гърбят в някой соц. завод и са им дали панелен апартамент в селското пристанище Овча купел или Люлин. Червен бокук ние сме толкова евреи колкото вие сте марсианци.Ние знаем кога и къде е основана Славия и от кого.А вие какво знаете?Че сте основани с постановление на ЦК на БКП.Че даже и името ви е съветско.Колкото и да се пънете да откраднете историята и стадиона на един от отборите на Царство България.Царство България с което вие ренегатите-продажници нямате нищо общо.
|
Чет Май 26, 2011 8:01 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Благодаря на всички, които вчера се включиха в хореото. Имайте предвид, че се полагат много усилия и средства и всички трябва да подхождат максимално отговорно ! Вчера беше уникален ден 
_________________ 100
|
Чет Май 26, 2011 8:04 pm |
|
 |
joro stoilov
Току що регистриран
|
Горд съм че съм един от ВАС и съм щастлив че и БАТЕ КАНО бе лри нас
|
Чет Май 26, 2011 8:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Red Or Dead написа: saract написа: Мръсен комунист.Вие сте всичко друго само не и България.Един истински патриот никога не може да бъде червена подлога. Еврейн дядо ми е страдал 2 години в Белене, баба ми е била съкратена от училището в което е работела, а на теб какво ти направи комунизма???!!! Майка ти и баща ти са дошли от някое селце за да се гърбят в някой соц. завод и са им дали панелен апартамент в селското пристанище Овча купел или Люлин. Червен бокук ние сме толкова евреи колкото вие сте марсианци.Ние знаем кога и къде е основана Славия и от кого.А вие какво знаете?Че сте основани с постановление на ЦК на БКП.Че даже и името ви е съветско.Колкото и да се пънете да откраднете историята и стадиона на един от отборите на Царство България.Царство България с което вие ренегатите-продажници нямате нищо общо. Абе, saract, какво му се връзваш на тоя, под достойнството на умен човек като тебе е дори да му обръща внимание, нека си живее там в техния измислен свят на харизми, евробойци и т.н., после като се издънят пак ще последва обичайното "Вън боклуците", бойкоти и да се бият помежду си 
|
Чет Май 26, 2011 8:06 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
джуджето делев за тфа не отиде в Русия щото номерата няма да му минават там
прасе вие сте жалка публика в най якия момент когато играчите ви вдигат купата и вие всичките глупаци да крещите КЗЛ вие сте жалки
ние сме истински фенове щото си даваме собствени пари за всичко, а не като вас всичко да ви е платено с 3те хилки на месец на дебелия и да ви прави смешни винилени хореографии, аре отивай да просиш от дебелия

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Май 26, 2011 8:19 pm |
|
 |
maximus
Познат
|
ХАЙДЕ СТИГА СТЕ СЕ ХВАЛИЛИ САМИ ,КАКВИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ СТЕ БИЛИ. СЛАВИЯ СИ ИМА СВОИТЕ ОКОЛО 2000 "ИСТИНСКИ" ФЕНА , А ЦСКА СИ ИМА СВОИТЕ ОКОЛО 2 000 000 " НЕИСТИНСКИ" ФЕНА. ИСТИНСКИ,ТА ИСТИНСКИ . СМЕШНИ СТАВАТЕ ВЕЧЕ ! СПРЕТЕ СЕ МАЛКО.
|
Чет Май 26, 2011 8:27 pm |
|
 |
maximus
Познат
|
Знаете ли къде ви е проблема на Славия ? Президента и ИСТИНСКИТЕ фенове и никой друг. Той ви води некадърни футболисти които могат да изиграят максимум 6-7 мача , натрупат малко точки,пребират си договорените мизерни премии и са до там. Но това не е черешката на тортатата.След това ви води още по-некадърни треньори. вуцов , велев и там още кой беше.... Ама най-лошото е , че вие ИСТИНСКИТЕ фенове стоите и не правите нищо. Как искате някое дете да се влюби в този отбор ,на който президент му е пълен мухлю , в отбор който през пролетта винаги продава мачове, в отбор който няма амбиции да играе в Европа, в отбор който го споменават само когато дебелия мухлю размени няколко думи с другия мухлю Диков , в отбор на който съдите са им " виновни" /за пред мухлювци като Диков/ за загубите. А вие ИСТИНСКИТЕ какво правите ?
Последна промяна maximus на Чет Май 26, 2011 8:52 pm, променена общо 1 път
|
Чет Май 26, 2011 8:51 pm |
|
 |
|