Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 02, 2025 3:19 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
Беше един от най-слабите през пролетта Дани ... Трудно ще го хареса някой, въпреки че Венци е факир, щом успя да пробута Генев, значи може да пробута всеки :lol:

Вто Юни 14, 2011 12:39 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Генев без пари .. :mrgreen:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Вто Юни 14, 2011 12:48 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Aко Кушев бе станал помощник на някой опитен треньор щях да съм по-голям оптимист, но с този щаб и поне с десетина нови футболисти(повечето свободни агенти) се очертава доста тежка година.

Вто Юни 14, 2011 4:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Ne pak ami otnovo ni izprevariha tozi put Botev
http://www.blitz.bg/sport/article/96122
Nikoi ne ni ebava za nichto ve4e vseki znae Debelia ne dava zaplati
super nekorekten mrasnik i skoro njama da vidime klasni BG igra4i ot nacheto parvenstvo v Slavia

Сря Юни 15, 2011 2:27 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Не са много футболистите в нашето първенство, за които да не се плаща пари и да са по-добри от нашите!
За Карачанаков - никой не ни го е измъквал, защото още като се разбра, че Пирин са в затруднения вече беше ясно, че ЦСКА ще го вземат.
Няма футболист, който при оферта от "Левски" или ЦСКА и СЛАВИЯ да избере нас!
Друите имена за момента не ми изглеждат добри варианти за нас, тоест няма смисъл да взимаме хора, които няма да свършат работа.

Да не забравяме, че Попара не игра цял полусезон, а той ще вдигне нивото.
Никой не смята връщането на Галин.
Освен това взехме и Желев - за който не се знае в каква форма е, но все пак ще мине през подготвителния лагер, а няма да чака до последно " за оферта от чужбина"

Трябват ни нападатели, въпреки че с напускането на Кушев и връщането на Галин, Жуниор ще бъде върнат в нападението.
Очаквам и по-добро представяне от Юруков, който беше разочарованието на сезона, имах големи очаквания за него.
Юнушката в центъра ще го налагат лека-полека и ако дойде нов играч ще му изяде минутите за игра.

Трябва ни нападател - 1
Халф - тип Илиев, който да го замести , нищо чудно и юнушката да го пробват, по крилата съм оптимистично настроен, въпреки, че трябва и някой за конкуренция на Юруков.
След изгонването на Дениран и трансферът на Генев ми е интересно какво ще правим с лявата зона, където оставаме без играч с ляв крак, което не мога да не нарека лекомислено.

Сря Юни 15, 2011 4:07 pm
Профил
Модератор
Аватар

CategoryC написа:
Не пак ами oтновo ни изпревариха този път "Ботев"
http://www.blitz.bg/sport/article/96122
Никой нe ни ебавa зa нищo вeчe всеки знae Дебелия нe дaвa зaплaти
сuпeр нeкoрeктeн мръсник и скорo нямa дa видимe класни BG играчи oт нашето първенство в Славия

Ако влизаш в sportal.bg, като пишеш на латиница, то само ти го прави на кирилица! Пишеш мнението си там а го пействаш тук :wink: А иначе съм напълно съгласен с мнението ти.

Сря Юни 15, 2011 7:00 pm
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване
Аватар

В нападание не забравяйте Ради Василев и Божов, мисля, че са достатъчни, според мене в момента ни трабва само едни дефанзивен халф и отбора е чук, махнете ги тия карачанаков и никви други, не може да очакваш от 17 годишно момче да те решава мачове!

Чет Юни 16, 2011 4:51 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Дреновички не играеше ли от ляво??

Чет Юни 16, 2011 8:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Централният защитник на Славия Виктор Генев ще играе през следващата една година в отбора на Криля Саветов. Защитникът бе харесан в средата на миналия месец, когато двата тима играха приятелски мач по случай 100 години спорт в Самара.

След този мач ръководството на руския клуб е пожелал талантливия защитник в редиците си. Това е трети трансфер по оста Славия – Криля, след като в началото на годината „белите” продадоха вратаря Райс Мболи и сънародника му Стив Ренет.

Генев заминава в неделя, като директно ще се включи в мачовете на отбора тъй като в момента шампионата на Русия е в разгара си.

На първо време младият футболист ще е преотстъпен за една година, а руснаците ще имат право да закупят изцяло правата му след този период.

Виктор Генев дойде преди една година в отбора на Славия от тима на "Левски", чийто юноша е.

Чет Юни 16, 2011 11:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

каквото искате казвайте, но за мен се разделяме с читав футболист...лично на мен ми се нравеше като ляв бек
въпроса относно проблема в централната защитна двойка не е толкова в нея, колкото в некачествените халфове /най-вече дефанзивни/ пред нея
един от най-трудните постове във футбола е точно централния защитник . Ще ви задам и един въпрос, с какво Качаманов или Джери Перейра бяха по-добри от Генев? Просто имахме добри изпълнители пред тях...
друг е въпроса, че като нямаш и съвременни изпълнители, не трабва и да се придържаш към съвременните фомации за игрова постройка, амЪ ...
това е :D

Чет Юни 16, 2011 12:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 167  Следваща