Лятна подготовка и контроли
Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Re: Лятна подготовка и контроли
Тука разни правила за златен, сребърен гол има 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Юли 26, 2011 6:46 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Без загуба ще изпуснем най-важния трофей в нашата история 
|
Вто Юли 26, 2011 6:59 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Вто Юли 26, 2011 7:10 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
ispusnahme oshte edna kupa zaebi
|
Вто Юли 26, 2011 7:15 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
ега не изпаднеме с тоя ялов състав 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Юли 26, 2011 7:19 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Вто Юли 26, 2011 7:23 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
О, неее, каква трагедия..., припаднали от ужас бели фенове, след последния съдийски сигнал. Кафявият кон избягал... 
_________________ 1913
|
Вто Юли 26, 2011 7:35 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Протести и кървави сблъсаци между бели "наркомани" и полицията след финала на Банско къп. По последна информация "наркоманите" хвърлят пирони по полицаите.
|
Вто Юли 26, 2011 8:00 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Президентът на Славия Венци Стефанов сподели след контролата с Банско, завършила 1:1, че е доволен от подготовката на „белите”.
„Аз смятам, че подготовката върви нормално. Може би момчетата погледнаха лековато, бяха отпуснати, последен мач от контролите, завършихме без загуба, това е хубаво”, сподели той.
„Това са контролни срещи, в които резултатите не са толкова важни, а е важно треньорите да си извадят поуките. Аз лично съм доволен от работата на футболистите, на треньорския колектив и се надявам, че ще влезем в първенството максимално мобилизирани”.
Стефанов потвърди информацията, че в неделя ще бъде направен бенефис на двамата треньори Мартин Кушев и Йордан Петков в мач срещу Аполон Лимасол.
„Да, точно така. Заслужават го, разбира се. Те затова сега са начело на отбора. Аз винаги съм му имал доверие (на Йордан Петков б.р.). За момента треньорското ръководство каза, че не се нуждае от него и аз се съобразявам с треньорите”.
Босът на Славия сподели и че до края на трансферния прозорец в клуба няма да бъдат правени никакви трансфери.
„Славия има 25% от бъдещия трансфер на Райс Мболи. Когато го продадат ще получим 25%, ако е под наем не”, допълни Стефанов
|
Сря Юли 27, 2011 9:09 am |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Старши треньорът на Славия Мартин Кушев даде своите мнение след контролата с Банско, завършила 1:1. Той отдаде резултата на подценяването на неговите футболисти. Кушев сподели и че първият мач на „белите” за първенството с "Левски" ще бъде на 8 август от 20 часа, въпреки че все още няма официална програма.
„Като цяло съм доволен с изключение на днешната среща. Доста говорехме за този мач, но явно момчетата подцениха нещата, още от загрявката се видя, че ще има проблеми, така че нормално”, заяви Кушев.
Бившият нападател призна, че в неделя той и Йордан Петков ще изиграят своя бенефис срещу Аполон. „На мача с Аполон ще има церемония по нашия бенефис. Ще влезем в началото 5-7 минути”.
„Аз съм взел това решение, няма да коментирам повече”, сподели Кушев на въпрос, дали не е сложил край на състезателната си кариера твърде рано.
„Нашата програма я знаем, на 8 играем с "Левски" в 20 часа, аз това знам”, завърши той.
|
Сря Юли 27, 2011 11:23 am |
|
 |
|