Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:05 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Следваща
 А ФГ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: А ФГ
Какво значи няма да се съгласят, който не иска просто да не участва и да си пасе кравите и това е :wink: Всичките големи отбори са за намаляване на групата, сега всеки кръг гледаме мачове като ЦСКА - Видима и "Левски" - Калиакра, които са толкова безсмислени, че няма и накъде. Няма логика гласът на Горно нанадолнище да има същата тежест като този на "Левски", ЦСКА, Славия или Литекс, това е пълен абсурд. Просто Перуката явно му е добре така и не предприема нищо.
А това колко е голяма държавата няма особено голямо значение, всичко е до традиции,школа, работа с подрастващите и политиката на самата държава за развитието на футбола. Холандия може да е малка по площ, но може да изкара едно 6-7 добри национални отбора. Същевременно Китай, Индия или Канада, огромни по своята площ, са футболни джуджета.

Сря Окт 12, 2011 9:51 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

To ако се намалят отборите на 10 аз не виждам как ще се задържим в А група :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Окт 13, 2011 8:35 am
Профил
Модератор
Аватар

Имаме традиции и успехи във футбола, школите ни бяха добри (някои все още са), треньорите също (малко от добрите останаха), а политиката на държавата е по-скоро за унищожение на футбола. При 10 отбора или както аз искам на А група разделена по 8 отбора (или на 6 и 10) вероятно няма да отпаднем, а ще се класираме на по-горно място. Влизайки в първата шестица си осигуряваме минимум 6 място, което напоследък трудно постигаме, пък дреме ми колко мача ще са продадени/купени, важното е ние да сме по-напред.

Пет Окт 14, 2011 10:08 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

lureno19 написа:
, а политиката на държавата е по-скоро за унищожение на футбола. .

стана ми интересно, каква е политиката на държавата? Защото всички в т.ч. и ВС за това говорите

Пет Окт 14, 2011 10:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не знам как е с вас, но този кръг ми достави огромно удоволствие Изображение

Нед Окт 16, 2011 6:34 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

всички прасета, говеда, буфери, ловешки мангали се дънят, не е имало скоро такъв кеф :mrgreen:
А единствения български голмайстор в първенството се очертава да е Бадема, който е с 5 гола :lol:

Нед Окт 16, 2011 8:53 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Шокиран съм, че Джамбаски е новият треньор на Литекс :shock: :shock: :shock: Иначе с Чичовото начело и в група с Италия, Чехия, Дания и Армения, националният отбор ще запише много нови срамни страници ...

Пон Окт 24, 2011 9:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

не се шокирай за Джамбазки, той за разлика от другите може да си подреди играчите, вярно схемата му е малко демоде и се играе на сигурно, но с отбор като Литекс ще се получи. Там футболистите се задържат поне по сезон два. Разлика няма да има между него и чичовото.

Вто Окт 25, 2011 7:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Вили Вуцов е новият треньор на "Ботев" Пд

Наставникът прави дебют с канарчетата в петък

Велислав Вуцов е новият треньор на "Ботев" Пловдив. Бившият наставник на Славия и "Левски" се е срещнал вчера с управата на жълто-черните, за да уточни последните детайли по договора си.

Днес се очаква Вуцов да бъде официално представен пред отбора и да направи първа тренировка. Наставникът ще дебютира начело на "канарчетата" още в петък - при домакинството на Добруджа.

Вили Вуцов ще смени на поста Петър Хубчев, който бе отстранен след загубата от Етър.

Очаква се още една рокада в "Ботев" Пд, като тя ще беде на управленско ниво. Марин Бакалов ще бъде свален от поста президент и на негово място ще бъде назначен спряганият за най-доверен човек на собственика Цветан Василев - Юли Попов.

Шоуто в Пловдив е гарантирано Изображение Изображение Изображение

Вто Окт 25, 2011 11:27 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
Шокиран съм, че Джамбаски е новият треньор на Литекс :shock: :shock: :shock: Иначе с Чичовото начело и в група с Италия, Чехия, Дания и Армения, националният отбор ще запише много нови срамни страници ...

Е то е ясно че е временен вариант.Докато си намерят нов сериозен треньор.За разлика от Чичовото Джамбазки поне ще ходи да води тренировките а не да стои в хотелската стая и да гледа тенис.И заплатата му ще е поне една нула по малко.

Вто Окт 25, 2011 1:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Следваща