Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
 Re: А ФГ
Емил Велев е новият треньор на Локо Пд,
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Ное 08, 2011 10:31 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
venci_1913 написа: Емил Велев е новият треньор на Локо Пд, Дупе да им е яко на майничките, явно и този сезон е модерно наставници да стават само битови алкохолици  Чудно ми е измежду Кокала, чичо Митко, Дуци и Кольо Мастиката кой пие най-много, сигурен съм че те четиримата заедно спокойно могат да надпият цяла руска казарма 
|
Вто Ное 08, 2011 12:57 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: venci_1913 написа: Емил Велев е новият треньор на Локо Пд, Дупе да им е яко на майничките, явно и този сезон е модерно наставници да стават само битови алкохолици  Чудно ми е измежду Кокала, чичо Митко, Дуци и Кольо Мастиката кой пие най-много, сигурен съм че те четиримата заедно спокойно могат да надпият цяла руска казарма  честито майни изпаднете с "Ботев" Пловдив дерби направете 
Сря Ное 09, 2011 12:20 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
ACAB написа: Viktor4o_Rs написа: venci_1913 написа: Емил Велев е новият треньор на Локо Пд, Дупе да им е яко на майничките, явно и този сезон е модерно наставници да стават само битови алкохолици  Чудно ми е измежду Кокала, чичо Митко, Дуци и Кольо Мастиката кой пие най-много, сигурен съм че те четиримата заедно спокойно могат да надпият цяла руска казарма  честито майни изпаднете с "Ботев" Пловдив дерби направете  Евалла за римата:)
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Ное 10, 2011 11:00 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Видима направи хикс и на Черно море, като сложим и равенствата им с Литекс и с нас, става ясно че не трябва да се подценява никой тим, дори и аутсайдерите.
|
Пет Ное 11, 2011 4:33 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Ние понеже сме "много силни" и ги подценихме, само да не подценим и "мълниеносците", че ще станем за смях!
Пет Ное 11, 2011 5:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Днес Велев за малко да корабокрушира вкъщи. ""Ботев""(Вр) показа добра игра, но липсата на достатъчно опит си каза думата. Близо бяха до точката, но не им се получи. Отлагането на "Калиакра"-"Литекс", както и някоя издънка на някой измежду ЦСКА и "Левски" и едно равенство между "Ч-ц" и "Л-ц" може сериозно да сгъсти класирането преди последните два кръга от есенния полусезон.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Ное 12, 2011 4:46 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Илиан Илиев как пък веднъж не се изхитри да вземе нещо от говедата в Стара Загора, еби му майката  То бива-бива надупване, ама това е прекалено - вижте отиграванията на защитата на Берое при головете за "Левски", пълен смях ...
|
Нед Ное 13, 2011 5:20 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нашето момче Митко Воденичаров засили буферите към Б група.Кръвта вода не става.
|
Нед Ное 13, 2011 5:23 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Искам си го пак при нас това момче, а също и Илиян Трифонов (от Етър, сега май в Омония (Арадипу)), както и Бранко от "Ботев" Враца! Изгонихме си младите надежди!!!! 
Нед Ное 13, 2011 5:52 pm |
|
 |
|