Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: Селекция и трансфери
Белите-от-София написа: saract написа: http://en.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Krsti%C4%87 този ли взимаме? едва ли,простите журналия сигурно са объркали името... Романов подписа със Славия Договорът на халфа е за три години Славия направи поредният си трансфер, след като вчера подписа договор с Владислав Романов. Бившето крило на Локомотив София сложи подписа си под 3-годишен договор с белите. След неяснотата около бъдещето на червено- черните Романов реши бързо да се раздели с клуба, като разтрогна договора си по вина на клуба, а причината е неизплатени заплати. Влади остана доволен от трансфера си на „Овча купел”, като заяви, че се надява да покаже силни игри и да оправдае доверието на треньорското ръководство. - Щастлив съм, че вече съм играч на Славия. За мен е голяма чест да нося белия екип. Започвам с тях на 9 януари, надявам се да направя една силна зимна подготовка и да оправдая очакванията на треньорския щаб. Видях се днес с президента на клуба г-н Венцеслав Стефанов, пожела ми късмет и да съм здрав, другото ще си дойде с времето - сподели Романов за „7 дни спорт”. Влади Романов е третото ново попълнение за белите, след като преди няколко дни си осигуриха услугите на Милан Ставрич и черногореца Рамазан Бишевич. Ако го бъркат с Милан Ставрич, ще е леко казано странно. Ставрич е защитник, Кръстич е халф, а дебелия каза че ше вземем качествен чужденец в средата  Пък и откъде ще им хрумне да си пишат ей така Милош Кръстич, откъде ще са чули за него 
Чет Дек 15, 2011 1:19 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Даниел Пеев пред трансфер в САЩ 15.12.2011 01:06 football24.bg
Трансфер отвъд Атлантическия океан може да осъществи вече бившият халф на Славия Даниел Пеев, съобщава “24 часа”.
Любимият гост на телевизионерите в студиата преди английските мачове от вчера официално не е играч на най-стария столичен клуб. Двете страни са се разделили по взаимно съгласие.
Така вече Пеев е свободен агент и може да си търси нов отбор. По-малкият брат на бившия национал Георги Пеев пристигна на Овча купел през януари 2010 г., а договорът му бе до следващото лято.
“Разбрахме се много коректно с ръководството на клуба, за което съм благодарен. Смятам, че ми е време да поиграя в чужбина. На 27 г. съм и ако остана още малко в България, това ще стане много трудно”, сподели вчера Пеев.
Той ще обмисли варианти пред себе си, а те са с голяма географска амплитуда помежду си.
“Имам две предложения, но не съм решил нищо конкретно. Става дума за отбори от Азербайджан и Америка”, обяви Пеев.
Заради липсата на яснота той не разкри точно откъде са офертите. След Христо Стоичков и Галин Иванов българи не са играли в МЛС на САЩ и Канада. Със “Славия” се раздели още един футболист. Опитният Илия Илиев веднага се преориентира. Халфът ще рита през пролетта във врачанския “"Ботев"”. Колегата на Пеев и Илиев в средата на терена Атанас Борносузов ще остане в “Славия”, при условие чесе навие на по-ниска заплата.
“Разбрали сме с Георги Петков, че ако се прибере от Кипър, ще дойде при нас. При Чавдар Янков положението е по-различно, тъй като е играч на “Металург” (Донецк). Освен това той се възстановява от тежка контузия и не сме наясно със състоянието му.
Това малко ни притеснява”, каза по повод селекцията пък президентът на “белите” Венцеслав Стефанов.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Дек 15, 2011 3:13 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Дани прости им те не знаят какво вършат.Най интелигентният футболист който сме имали от години.
|
Чет Дек 15, 2011 9:01 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Мен също ме е яд 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Дек 15, 2011 10:37 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Режат заплатите в Славия, обявява в днешния си брой „Тема спорт”
Тотално намаляване на парите ще има в Славия от Нова година. Очаква се заплатите на някои играчи да бъдат орязани с до 30 процента. На по-голяма част от футболистите ще бъдат предложени договори с новите им възнаграждения. Който не се съгласи с условията в контракта си и не преподпише, ще бъде свободен да си ходи.
Такова е положението с халфа Атанас Борносузов. Заради високата си заплата и ниска ефективност той почти сигурно ще бъде отстранен. Ако все пак бившият полузащитник на Аитекс и "Левски" се навие да взима по-малко пари, може и да продължи да рита за най-стария столичен тим.
Босът на Славия Венци Стефанов на няколко пъти обяви, че ще сложи край на порочната практика в клуба от последните години - играл не играл, футболистът да си получава всичките пари. Очаква се оттук нататък на "Овча купел" да се плаща според заслугите на играчите и приноса им за представянето на тима.
Иначе в последните години белите показаха, че са един от най-стабилните финансово клубове и за забавяне на плащанията и дума не може да става.
|
Чет Дек 15, 2011 11:09 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
че те и сега заплатите не са кой знае какво
|
Чет Дек 15, 2011 11:19 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: че те и сега заплатите не са кой знае какво Имаш ли инфо колко са? Любопитно ми е тези подобия на футболисти какво си заработват 
|
Чет Дек 15, 2011 12:12 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
Цитат: Ако го бъркат с Милан Ставрич, ще е леко казано странно. Ставрич е защитник нападател е.
Чет Дек 15, 2011 1:00 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
Трима нови в Славия Халф на Локо (Сф), сърбин и черногорец подписаха с клуба
Славия подписа договори с три попълнения. 23-годишният халф Владислав Романов идва от Локомотив (Сф). 19-годишният черногорец Рамазан Бишевич е полузащитник и за последно е играл в Будучност (Подгорица). 24-годишният Милан Ставрич е сърбин, нападател. На първата тренировка на 9 януари се очаква да бъде и нападателят на Черноморец (Поморие) Васил Калоянов, който да изкара пробен период с отбора. Петима играчи се разделиха със Славия. Договорите на защитниците Атанас Дреновички и Юлиян Попев, както и на халфа Даниел Пеев са прекратени по взаимно съгласие. Контрактът на Илия Илиев изтече и той също напуска Славия. Друг полузащитник - Галин Иванов, бе трансфериран в Литекс.
Чет Дек 15, 2011 1:16 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
Славия обръща гръб на своите юноши
Снощи трябваше юношата Добрин Петров да подпише с мъжете на Славия. През този сезон Добри има вкарани 9 гола в 14 мача за Елитната до 19 и в момента Славия е на 1-о място в групата. Миналия сезон той е голмайстор на юношеското първенство, преди 3 месеца скаути на Фулъм питаха за него, а в последния мейл от тях казаха, че ще го следят и през пролетта. Нападателят изигра 2 мача с мъжете на Овча купел, като треньорът на юношите му бе казал, че от зимата започва с мъжкия отбор. Нормално и логично би било голмайсторът на юношите да получи шанс при мъжете. Оказа се, че на Петров няма да бъде предложен договор с мъжкия отбор, няма да го викнат да се подготвя с отбора на лагерите, като за сметка на това взимат нападателя на Черноморец (Поморие) Васил Калоянов, който няма и половината от головете на Добри. Как точно се връзва това с идеята да се дава шанс на млади играчи? Какво повече трябваше да направи Петров, за да получи възможност да се докаже в първия състав? „Аз лесно ще му намеря отбор от А група за пролетта - и Локо Сф, и "Ботев" Вр, и Калиакра, и Видима търсят голмайстори. Въпросът е защо трябва да се взимат недоказани нападатели, вместо да се дава шанс на талантливи собствени юноши”, коментира мениджърът на таланта Димитър Владиков. novsport.comЗа пореден път! 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Чет Дек 15, 2011 2:27 pm |
|
 |
|