Автор |
Съобщение |
iori
Луд за връзване
|
 Re: Селекция и трансфери
Леле как ми наскачахте  . Лично мое мнение е че Златинов няма достатъчно потенциал и не го приемам за качествен нападател че да подписва за две години с нас. Също ме съмняват качествата на черногореца и сърбина, а момчетата от школата, прословутата школа с шестотин деца къде ще играят, като ние постоянно привличаме някакви легионери. Предполагам че имам право на различно мнение 
|
Пет Дек 23, 2011 7:30 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: вкарвал е гол на Рапид (Виена) в ЛЕ Аз знам един виден гражданин на Лом, дето е вкарвал на Челси в ШЛ  Да го вземем и него, ако го пуснат от изтрезвителното 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Дек 23, 2011 7:50 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
правите се на умни Вл.Златинов е добър футболист, не чакайте Меси 
|
Пет Дек 23, 2011 10:41 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
Пет Дек 23, 2011 11:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Chelsea_69 написа: Цитат: вкарвал е гол на Рапид (Виена) в ЛЕ Аз знам един виден гражданин на Лом, дето е вкарвал на Челси в ШЛ  Да го вземем и него, ако го пуснат от изтрезвителното  Абе стига сега, Златинов и Хмарян не могат да се сравняват  Влади е доказан голмайстор, така че и при нас ще бележи. Иначе хубаво се дават примери за Веле, Райс и Божов, но примерите за пълни некадърници, които са докарвани в Славия са доста повече, особено чужденци  Така че за черногореца и сърбина и аз имам своите резерви, ще видим ...
|
Съб Дек 24, 2011 2:05 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
какъв Меси бе приятелю,това недоразумение Меси ли му викаш,слезни малко на земята и не го величайте този некадърник с името на един гений. 
|
Съб Дек 24, 2011 8:25 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
човека се пошегува Истината е, че без нови играчи и само със старите ще си гледаме скучният футбол от есента... Бях способен да заспя на някои мачове от динамика, положения и заряд. 5 се махат, 5 идват, за първи път взимаме повече нападатели от колкото защитници, това е добро начало.. естествено продажбата на Галин, както и очакваната поне за мен продажба на поне още един ключов играч ще ни върнат пак на нулата. Отново се очертава да имаме едно проблемно звено - този път халфовата линия.
|
Съб Дек 24, 2011 4:36 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
продажбата на ориент 33 ни е само от полза, с това което показа там на село си е добре
|
Съб Дек 24, 2011 4:57 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За Галин не виждам наистина какво има да се съжалява, изчерпа се вече за нас, провали ни с ""Левски"" да вземем поне хикс, заради него Лудогорец ни размазаха, прееба ни и с Черно море, въобще повече навреди, отколкото помогна на отбора. При условие, че офертата е била за стабилна сума и 50 % от бъдещ трансфер, естествено че ще го продадем, Дебелия нали трябва да яде.  Ключови играчи според мен са двамата ни централни защитници - Живко и Дани Златков, както и Жуниор. Ако продадем някой от тях, тогава наистина ще е доста силен удар за тима. За никой от Кунчев, Меси или Маркес няма да съжалявам чак толкова. От Генев и Георги Христов дано се отървем още тази зима. Tрябва да се вземе и още един халф тип плеймейкър, ако приемем че подпишем с френското крило, което ще идва на проби. Както и един централен защитник за резерва на Живко и Дани, но за съжаление сигурно ще оставим Генев да ни къса нервите и тоя полусезон 
|
Съб Дек 24, 2011 5:56 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Генев ще е 10 пъти по-добър от Маркес, като ляв бег
|
Съб Дек 24, 2011 6:28 pm |
|