БИТКАТА ЗА ЧЕТВЪРТОТО МЯСТО
Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Апр 28, 2005 8:51 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Левскар написа: Шест кръга преди края на първенството имате реален шанс след толкова много време да играете в турнира на УЕФА! Така и не разбрах какво мислите по темата - ще успеете ли? И друго нещо искам да ви кажа... Мисля, че винаги съм се държал коректно, когато гостувам във вашия форум, но все пак се намери едно лице от тук, което да дойде да дразни, след като ни бихте на волейбол за купата  Както и да е... Дано устискате, шест мача, шест мача... И аз да съм футболист на Славия ще си дам зор, ако знам, че ще поиграя навън, с някой силен, а може би и известен европейски отбор. Изхвърлете мръсните гриши от УЕФА! И престанете да бълнувате, че сте ни полегнали...Все едно аз да кажа, че сме легнали на чорбата... Биха ни - и точка!
Защо "Дано устискаТЕ, шест мача, шест мача... И аз да съм футболист на Славия", щом си футболист на СЛАВИЯ и се надяваш, че "ще поиграя навън, с някой силен, а може би и известен европейски отбор" не трябвали да е "Дано устискаМЕ, шест мача, шест мача..." и да си даваш ЗОР всеки мач, а не само когато има някаква аванта ("поиграя навън"), предполагам, че за това(ти) плащат, щом си футболист да си даваш зор всеки мач. До колкото за цска и л****и ние си знаем (щом играш за СЛАВИЯ съзтезател се определя за ЛЕВСКАР, а как ли такав състезател играе срещу любимия си отбор???). Дано не си някои от тези за който всяка седмица "се счупваме" да гласуваме за ИГРАЧ НА КРЪГА
"Все едно аз да кажа, че сме легнали на чорбата... Биха ни - и точка!" еми не сте легнали много ясно никой не видях коизнае колко да лежите по терена, по правилно е да се каже РАЗХОЖДАХТЕ СЕ, кой знае колко такива като тебе има цска-ри в отбора! Да не се обидиш нищо лично, пожелавамти да играш цял живот в наи-силния, най-успелия и още най-най "Левски" успех! Отбори като Беверен и Стяула ще има ВИНАГИ.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Чет Апр 28, 2005 9:00 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Левскар написа: Шест кръга преди края на първенството имате реален шанс след толкова много време да играете в турнира на УЕФА! Така и не разбрах какво мислите по темата - ще успеете ли? И друго нещо искам да ви кажа... Мисля, че винаги съм се държал коректно, когато гостувам във вашия форум, но все пак се намери едно лице от тук, което да дойде да дразни, след като ни бихте на волейбол за купата  Както и да е... Дано устискате, шест мача, шест мача... И аз да съм футболист на Славия ще си дам зор, ако знам, че ще поиграя навън, с някой силен, а може би и известен европейски отбор. Изхвърлете мръсните гриши от УЕФА! И престанете да бълнувате, че сте ни полегнали...Все едно аз да кажа, че сме легнали на чорбата... Биха ни - и точка!
Дали ще успеем... смея ли да кажа нещо... всеки сезон едни и същи надежди и позиции, но обикновенно към този момент вече сме се издънили не еднократно... не че сега не го направихме, просто и другите се издъниха... честно казано май наистина не знам дали ще успеем... ако прасетата ударят литекс, а ние бием берое и от мачовете с двата локомотива вземем 4 точки мисля, че може и да имаме някакъв шанс... но ако сборния цигански отбор с оранжеви фланелки и знаме на мароко не се издъни с/у чорбарите става доста неприятно имайки предвид, че ние 101% ще направим някъде издънката
Иначе за волейбола и дразненето... дразгите до колкото ги имаше бяха относно действията извън терена и не бяха толкова заяждания колкото анализаране на ситуацията по трибуните. Не преувеличавай нещата 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Апр 28, 2005 9:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Не, Тотибой! Човека е редови потребител на нашия форум, само че е Левскар. Никога не го е крил и винаги се е държал коректно в нашия форум. Нито е интригант, нито е футболист на Славия - поне така се надявам 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Апр 28, 2005 9:07 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Предпочитам да си играем само в България и да не правим кефа на такива личности "Левскар", и да си падаме от Л****И и Ц**А на легане и на ставане. Не че всеки няма право да бъде от които си отбор иска, но за мен такива като който го изтакват по такъв начин като "Левскар" и един друг кадето сега е в Нафтекс не са футболисти, а само привърженици!
|
Чет Апр 28, 2005 9:11 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
totiboy написа: Левскар написа: Шест кръга преди края на първенството имате реален шанс след толкова много време да играете в турнира на УЕФА! Така и не разбрах какво мислите по темата - ще успеете ли? И друго нещо искам да ви кажа... Мисля, че винаги съм се държал коректно, когато гостувам във вашия форум, но все пак се намери едно лице от тук, което да дойде да дразни, след като ни бихте на волейбол за купата  Както и да е... Дано устискате, шест мача, шест мача... И аз да съм футболист на Славия ще си дам зор, ако знам, че ще поиграя навън, с някой силен, а може би и известен европейски отбор. Изхвърлете мръсните гриши от УЕФА! И престанете да бълнувате, че сте ни полегнали...Все едно аз да кажа, че сме легнали на чорбата... Биха ни - и точка! Защо "Дано устискаТЕ, шест мача, шест мача... И аз да съм футболист на Славия", щом си футболист на СЛАВИЯ и се надяваш, че "ще поиграя навън, с някой силен, а може би и известен европейски отбор" не трябвали да е "Дано устискаМЕ, шест мача, шест мача..." и да си даваш ЗОР всеки мач, а не само когато има някаква аванта ("поиграя навън"), предполагам, че за това(ти) плащат, щом си футболист да си даваш зор всеки мач. До колкото за цска и л****и ние си знаем (щом играш за СЛАВИЯ съзтезател се определя за ЛЕВСКАР, а как ли такав състезател играе срещу любимия си отбор???). Дано не си някои от тези за който всяка седмица "се счупваме" да гласуваме за ИГРАЧ НА КРЪГА  "Все едно аз да кажа, че сме легнали на чорбата... Биха ни - и точка!" еми не сте легнали много ясно никой не видях коизнае колко да лежите по терена, по правилно е да се каже РАЗХОЖДАХТЕ СЕ, кой знае колко такива като тебе има цска-ри в отбора! Да не се обидиш нищо лично, пожелавамти да играш цял живот в наи-силния, най-успелия и още най-най "Левски" успех! Отбори като Беверен и Стяула ще има ВИНАГИ.
Друже, май се пообърка, Левскара е стар познат в този форум и в никакъв случай не е футболист на Славия... опазил господ 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Апр 28, 2005 9:12 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
|
bodzhov_zv написа: Не, Тотибой! Човека е редови потребител на нашия форум, само че е Левскар. Никога не го е крил и винаги се е държал коректно в нашия форум. Нито е интригант, нито е футболист на Славия - поне така се надявам 
Ми да си каже: АКО НЕ Е ФУТБОЛИСТ НА СЛАВИЯ ЕВАЛА, ИЗВИНЯВАМ МУ СЕ, АЗ ЛОША ДУМА ЗА ДРУГ ОТБОР (освен тук не съм писал, и не смятам да го правя), НО АКО ФУТБОЛИСТ НЕ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПРЕДАТЕЛ, АКО НЕ ЗА СЛАВИЯ Е ПРЕДАТЕЛ ЗА "Левски" (пожелавам му цял живот да играе в "Левски").
До колкото за неговата коректност знам, дори съм му го казвал!
|
Чет Апр 28, 2005 9:23 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Ха-ха-хах
totiboy, нещо не ти схванах първия пост... Казах дано устискате, а после казах, че ако съм футболист на Славия ще си дам зор... Не казах: "Дано устискаме", защото, както е видно от ника ми, не съм славист... Граматическият ти анализ на спреженията от второ лице, множествено число и първо лице, единствено число в текста ми, ме поразсмяха, защото по-старите потребители в този форум сигурно си спомнят, че аз съм филолог...
А това, че съм футболист на Славия, направо реже глави!
Може да съм левскар, но това не ми пречи да уважавам един от малкото български клубове с традиции и с истински привърженици, какъвто е Славия!
Виж, това не важи за латекса, нафтата - заводско тимче, основано преди двайсетина години, невидима-Раковски и т.н.
Не се обиждай, но няма да си тръгна от форума заради твоето мнение, защото имам стара закачка с момчетата тук и тя е свързана именно с турнира УЕФА!
Едит: За съжаление не съм и футболист на "Левски", аз съм "само привърженик" 
|
Чет Апр 28, 2005 9:29 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
|
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ЛЕВСКАР И НА BlackWind И bodzhov_zv !!!
ГРЕШКАТА Е В МЕН!
ЛЕВСКАР ЕВАЛА, ЗА ЖАЛОСТ МАЛКО СА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ, ИЗВИНЯВАЙ ЧЕ ТЕ ВЗЕХ ЗА ФУТБОЛИСТ НА СЛАВИЯ!
|
Чет Апр 28, 2005 9:47 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
totiboy написа: ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ЛЕВСКАР И НА BlackWind И bodzhov_zv !!! ГРЕШКАТА Е В МЕН! ЛЕВСКАР ЕВАЛА, ЗА ЖАЛОСТ МАЛКО СА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ, ИЗВИНЯВАЙ ЧЕ ТЕ ВЗЕХ ЗА ФУТБОЛИСТ НА СЛАВИЯ!
Няма за какво да се извиняваш, даже се получи забавно.
Айде чао засега и успех! 
|
Чет Апр 28, 2005 9:50 pm |
|
 |
|