Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 28, 2025 8:13 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Re: Селекция и трансфери
айде почна се пак със трансферните саги...

дебел ако продадеш на цдна бг роналдо или живко ходи се метни отнякъде...

Чет Яну 05, 2012 9:35 pm
Профил
Модератор
Аватар

Връщаме си Иван Коконов от "Ботев" (Вр).

Пет Яну 06, 2012 2:16 am
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
ЦСКА стартира преговори с БГ Роналдо

Венци Стефанов се дърпа за цената, развръзката очаквана утре

ЦСКА стартира преговори за привличането на Даниел Златков от Славия, чийто прякор е Българския Роналдо. “Червените” днес имаха разговор с боса на “белите” Венцеслав Стефанов, но не са постигнали съгласие относно цената на футболиста, научи БЛИЦ. Двете страни ще се видят отново утре, когато ще има пълна яснота дали ще се стигне до трансфер. 22-годишният защитник иска да облече червената фланелка, но всичко е в ръцете на президента на Славия.

Златков премина при “белите” през есента, след като напусна Миньор със статут на свободен агент. Младокът е родом от Благоевград и юноша на местните “орлета”.

"Къде съм аз, къде сте вие?", лъснаха на дебелия амбициите за пълна касичка и нулеви амбиции за добро класиране. Направо да им дава и Живко, Жу и всичко читаво...... :oops:

Пет Яну 06, 2012 9:09 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Гошо Петков: Връщам се в Славия от лятото

Преди няколко седмици излезе информация, че може да се завърнете в Славия през пролетта. Има ли истина в това твърдение, как се чувствате в Кипър и смятате ли да останете там?
- Тук, в Кипър, имам договор за още 2 години. Доволен съм от всичко, което ми се предоставя като условия и начин на подготовка. Винаги бих се върнал в Славия. От този отбор ми тръгна кариерата, там са дали много за мен, за което съм благодарен. Вярно е, че водих разговори с президента на клуба (б.а. - Венцеслав Стефанов), но засега смятам да остана в Кипър. Ще бъда тук до лятото, а после най-вероятно ще се завърна към България.

Имате предвид в Славия?
- Да. Имах обаждания и от други български клубове, но ако се върна в А група, ще е в Славия.

Вече около година сте в Кипър. Какви са разликите с българския футбол и има ли нещо, което ви прави впечатление като начин на работа?
- Огромно впечатление ми прави, че тук се влагат много пари във футбола. Редовно има отбори, които играят в групите на Лига Европа и Шампионската лига. Виждате, че този сезон АПОЕЛ Никозия дори успя да се класира за 1/8-финалите на най-силния европейски турнир. Във всеки клуб се работи на високо ниво и се наливат доста средства. Залага се предимно на чужденци. В нашия отбор има само двама кипърци, имаме трима белгийци, двама македонци и още доста играчи от различни страни. Първенството е по-равностойно от българското. Има 7-8 отбора, които са от една класа. Отделно от това условията за работа са перфектни. Имам предвид стадионите, тренировъчните игрища, базите и т.н.

Следите ли какво се случва в българския футбол през последната година?
- Естествено, поддържам контакти с мои приятели. Чуваме се редовно. 2011 година беше лоша за българския футбол. Гледам, че Лудогорец върви добре. Това е много хубаво. Дано да има повече отбори като този в Разград, които да помогнат за развитието на футбола ни.

.... - В останалото интервю говори за "Левски", едва ли ни интересува :wink:

Пет Яну 06, 2012 10:11 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Този е егати безсрамника.Винаги щял да се върне в Славия.Къса памет,много къса памет.

Пет Яну 06, 2012 10:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Леле тоя, ако се върне колко ще го псувамееее :mrgreen: А дано :!: :lol:

Пет Яну 06, 2012 10:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"

на колко стана тоя пръч?

Пет Яну 06, 2012 10:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Тоя не мога да го понасям

Пет Яну 06, 2012 11:02 am
Профил
Познат

iori написа:
Viktor4o_Rs написа:
ЦСКА стартира преговори с БГ Роналдо

Венци Стефанов се дърпа за цената, развръзката очаквана утре

ЦСКА стартира преговори за привличането на Даниел Златков от Славия, чийто прякор е Българския Роналдо. “Червените” днес имаха разговор с боса на “белите” Венцеслав Стефанов, но не са постигнали съгласие относно цената на футболиста, научи БЛИЦ. Двете страни ще се видят отново утре, когато ще има пълна яснота дали ще се стигне до трансфер. 22-годишният защитник иска да облече червената фланелка, но всичко е в ръцете на президента на Славия.

Златков премина при “белите” през есента, след като напусна Миньор със статут на свободен агент. Младокът е родом от Благоевград и юноша на местните “орлета”.

"Къде съм аз, къде сте вие?", лъснаха на дебелия амбициите за пълна касичка и нулеви амбиции за добро класиране. Направо да им дава и Живко, Жу и всичко читаво...... :oops:

Ако дебелия даде Златков на подчовеците от червената партия работата е янса, срам на пролет нерви и празни обещания!!!

Пет Яну 06, 2012 2:00 pm
Профил
Пристрастен

Венци Стефанов пред Novsport.com: Няма вариант Даниел Златков да заиграе в ЦСКА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път опроверга информациите, свързани с преминаването на защитника Даниел Златков в ЦСКА, тиражирани в медийното пространство.
„Забравете за такъв вариант”, отсече босът на „белите” пред Novsport.com. „Не знам откъде излизат тези информации. Не се водят никакви преговори за Даниел Златков.
В момента съм на 7 000 км. от България и не съм се чувал нито с Димитър Борисов, нито с Иво Иванов. Нямам намерения обаче да пускам Даниел Златков в ЦСКА.
Ако отиде някъде, то ще е в клуб в чужбина. За момента Златков се чувства добре в Славия”, допълни Венцеслав Стефанов, след което определи за сигурно ново попълнение халфа Янко Сандански.
„Разбрали сме се кмета на Монтана Златко Живков и Янко Сандански вече е футболист на Славия”, добави още президентът на столичани.
Припомняме, че бившият футболист на ЦСКА подписа през лятото договор за 1+1 години с тима на Монтана, след разпадането на последния му отбор за който игра Пирин (Благоевград).

и на 7000 км да е , явно е прочел форума :twisted:

Пет Яну 06, 2012 2:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 167  Следваща