Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекция и трансфери
White Hart Lane написа: пич,той е за три месеца тук и след това ще търси щастие из европа Не бе, тоя е от японското разузнаване - искат да разберат как с българска заплата се кара последен модел джип...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Фев 05, 2012 12:57 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Фев 05, 2012 1:30 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Японеца предизваква умерен отмитизъм.За разлика от тъмния балкански субект Бишевич.
|
Нед Фев 05, 2012 4:49 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
Венци Стефанов: Акийоши може да остане в Славия Президентът на Славия Венци Стефанов заяви, че има огромна вероятност намиращият се на проби японски футболист Тайцуке Акийоши да остане в тима. Това стана след днешната проверка на „белите“ срещу Брашов, която бе загубена с 0:2. „На мен лично Акийоши ми хареса. Ако продължава така може и да остане в отбора. Нямам представа обаче какво е мнението на треньорите за него“, каза президентът на Славия. Венци Стефанов обаче не остана доволен от видяното на терена. „Нямаме концентрация. Може би тежките условия в България също оказват влияние. Не съм доволен. Първото полувреме беше добре, имахме положения. Стефано Кунчев сбърка и ни вкараха гол. Вторият гол отново грешка на защитата. Слаба концентрация в защита“, каза Стефанов след мача. Босът на Славия не отхвърли вероятността Жуниньо да бъде продаден. „Всичко е възможно. Той е конвертируем футболист“, каза Стефанов. Президентът на „белите“ заяви за пореден път, че няма как да бъде трансфериран Даниел Златков в ЦСКА. 
Нед Фев 05, 2012 8:00 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Жу - кога е вкарал голна свестен отбор?????????
|
Нед Фев 05, 2012 8:29 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Не че това няма значение, ама при положение, че на нас срещу слабите ни е трудно да вкараме, не мисля че трябва да правиш мачовете със силните на въпрос 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Фев 05, 2012 10:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Жу го пишете бегал, особено ако вземем япончето 
|
Нед Фев 05, 2012 10:31 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Японският полузащитник Акиоши впечатли треньорското ръководство на Славия по време на първата приятелска среща на "белите" в турския курорт Анталия. Столичният тим загуби с 0:2 от румънския елитен Брашов, но каращият проби японски играч демонстрира хубави акции в средата на терена, показа добро владеене на топката на голяма скорост, бърз демараж и способност да се освобождава от двама съперници на малко място. Пристигналият от Токио в Анталия футболист най-вероятно ще получи предложение за договор от страна на Славия и през пролетта ще носи екипа на отбора от София, информира в. "Труд". По време на зимната подготовка "белите" привлякоха девет футболисти и Акиоши ще бъде десетото ново попълнение на софийския клуб през 2012 година. В контролата с Брашов участие взе и друг играч на проби Ясин Мохамед. Той е французин и също играе като халф. Полузащитникът Павле Попара изпитва болки в коляното след първите дни от подготовката на Славия в Турция. Според лекарския щаб на тима сърбинът ще бъде готов да тренира пълноценно съвсем скоро. Капитанът на "белите" Богомил Дяков продължава възстановяването си от тежка контузия в коляното, след като през лятото претърпя операция заради скъсани връзки. Очаква се защитникът да се завърне в игра през пролетния дял на шампионата.
|
Пон Фев 06, 2012 10:42 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Не знам, ама цялата селекция се върти около защитата там, където първия полусезон бяхме най-стабилни. За нападението купихме Златинов, който е на приливи и отливи, а в последно време е в бая голям отлив. Халфовата линия един Янко Сандански и разни сърби,босненци,колонизирани французи с недоказано качество. Дано ме опровергаят и да ме накарат да си поправя мнението.
|
Пон Фев 06, 2012 7:44 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Viktor4o_Rs написа: http://www.vbox7.com/play:855fc967  А това http://www.vbox7.com/play:m73eab306f 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Фев 06, 2012 10:32 pm |
|
 |
|