Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 26, 2025 3:50 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
За мен продажбата на Жу и Галин са логични, но и поредното доказателство че като отбор няма да видим никакъв прогрес в близко бъдеще. За някои от вас Жу не е кой знае колко добър, но аз не виждам по-добри да сме имали в последните години. Явно с продажбата демби цели да ни пусне табло и осветление, за да светнем за 100 годишнината :roll:

Пет Фев 10, 2012 10:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Явно и тоя сезон ще си живуркаме между 6-8 място и ще правим нови "сензационни" резултати. Каквото и да си говорим Жу ни беше най-добрият нападател. Без него ще разчитаме на атомното нападение от сър Божов и граф Златинов.

Пет Фев 10, 2012 10:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

makaveli написа:
Ей тоя Жу все едно е Роналдиньо беее... единственото, за което му се кефя е, че занесе цялата рода екипи на Славия:))

И разберете най-накрая - ЖУ не отива някъде защото Венци така иска, а защото ЖУ така иска...защото е наемник и гледа само парата!!! Ако каже искам да остана тук и да мачкам едва ли ще бъде продаден на сила...още повече, че чичо Венци няма да вземе кой знае какви пари за него!!

Проблемът не е, че Жу иска повече пари. Всеки би желал трудът му да се възнаграждава по-добре. Проблемът е, че WC не може да му ги осигури. Президентът ни действа като обикновен продавач на сергия, който няма никаква идея за развитието си. А само наличието един рекламодател, нещо, което е напълно нормално, ненормално е един ФК да няма спонсор, би осигурило оставането на Жу при нас. Ама Дебелото знае само да мрънка за пари. А се оказва, че пари има откъде да се изкарват - рекламодател за екипите, фенартикули, оказва се, че и от парка въобще не е помислил как да изкарва някакви пари. А в краен случай би могъл да помисли и за продажба на част от акциите ако толкова е закъсал. Но явно му е по-добре да действа по лесния начин - алъш-вериш и намаляване на заплатите на футболистите.

Пет Фев 10, 2012 10:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Абе ние да бяхме взели 2ма читави и да го продадем..

През есента единствените, които вкарваха малко живец в играта и епизодично изостряха нападението бяха Галин и Жуниор.
Това не ги прави нито уникални, нито нещо кой знае какво, просто на фона на останалата сбирщина от бавно движещи се мудни играчи те изпъкваха, естествено бяха и на приливи и отливи, типично за футболисти на Славия.

Аз от както съм фен на отбора не съм видял един играч да играе на едно добро ниво цял полусезон,
изключение до някъде правят Електричката и Благо, като се върна за малко, като и те играха 7-8 мача и 5-6 проспиваха.

Аз лично започвам да се отчайвам,
Метъла, Божов, Златинов и Ради...направо ми става лошо
Единствено Ради има енергия и желание, но те пък не го пускат и пак няма до кой да се изгради като играч.
Златинов е въпросителна, но и ако погледнем контролите, аз не знам някой от тях да е бележил...:((

Пет Фев 10, 2012 12:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Метъла според мен няма да остане...дори и да остане няма да играе...

Иначе забравяте и сърбето...а и на нас ни трябва едно нападателче...рядко играем с двама...по-скоро ще се разчита на крила - Романов и Димитров и на някой зад Божов/Василев...не знам кой обаче ще бъде...може да е япончето, може да е Попара...защо не и Васев...може и сърбина

Пет Фев 10, 2012 2:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Както и да го гледаме, Жу си остава нашият най-класен и бърз футболист в предни позиции, така че според мен е неуместно да се изкарва, че едва ли не е добре да бъде продаден ... Естествено, че незаменими хора няма, но да дадеш най-добрият си офанзивен футболист на някакви казахи едва ли е особено удачно, представям си ако са извадили пачките, какви са станали очите на Дебелия :lol:
Мен ме дразни друго, че няма еднакъв аршин. На различни некадърници им се дават постоянно шансове, други кадърни момчета бяха изгонени по най-селския начин, отделно всичко конвертируемо е на сергията. Надявам се поне някой от Златинов, Ставрич и японеца да покаже защо е взет :roll: И пак си казвам моето мнение, проблемът ни е, че изгонихме всички играчи, които се нагърбват с плеймейкърски функции като Илия и Дани Пеев, а на тяхно място се взеха дървосекачи като Сандански и Рамазан, явно трябва сега да се разчита стъкления Попара да е здрав и да играе до Данчо Юруков ... Силен отбор без средна линия няма как да има :wink:

Пет Фев 10, 2012 2:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мъчно ми е да се разделим с Жу-самба-Жу-гол. Последната година ни беше най-атрактивния, най-пробивния, най-успешният ни нападател. Понякога правеше атаки и от невъзможни наглед ситуации. Помагаше успешно и в защита, като се връщаше и "открадваше" много топки от противника. И е симпатяга, и тъкмо направи цялата си рода в Бразилия слависти, ама нали трябва и да ги храни... Остава да му благодарим за всичко, което направи за нас, и да му пожелаем здраве и успех нататък!

Досега бях оптимист, че ще се преборим да влезем в тройката през пролетта. Без Жу и с това, което гледам разполагаме до момента - мисията изглежда невъзможна! Дано се лъжа!
А и нека дадем повече шансове на младите ни надежди - време е да покажат и те какво могат

Пет Фев 10, 2012 3:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

ЖУ е най големият пич в този отбор,най много живец има(ше)в него.

Пет Фев 10, 2012 4:10 pm
Профил
Модератор
Аватар

Жу както и преди съм писал ни беше най-добрия играч, но и най-лакомия. Лошото е, че ако го продадем не виждам как някакво японче ще го замени, това направо е несериозно.

Пет Фев 10, 2012 7:29 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

http://www.novsport.com/news178414_1061.html

Съб Фев 11, 2012 11:01 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 167  Следваща