A дали Венци няма да направи сензационен обрат и да привлече като спортно-технически директор човекът, който имаше също огромна заслуга за последната титла - да, именно за Наско Сираков става въпрос. Наглед Венци и Сираков се плюят здраво по медиите, но отдавна в нашия футбол нищо не е такова каквото изглежда, совите не са това което бяха и честно казано нищо не би ме учудило. Наско е гадно копеле, доказано говедо и мръсник, но и умен, коварен и отмъстителен комбинатор - мрази Батков, храни сега "Левски" и Гонзо, генетично мрази чорбата и недолюбва Ловеч. Има достатъчно влияние сред комисии, съдии и футболните хора, няма какво да се лъжем, ако въобще ще се прави нещо и ще се гонят някакви цели, няма как да стане само с честна игра и истински футбол

Той Венци затова си повтаря за феърплея, просто не дава пари за съдии и мачове, а ако наистина гонеше нещо досега през всичките тези години, щеше да го направи, нима точно той не знае как стават нещата

Така че ако се назначи Сирака или пък Желязков и се дават пари за нови и доказани футболисти, тогава аз наистина ще повярвам, че намеренията са сериозни и ще се борим за трофеи, макар и това да значи, че си продаваме душата на дявола, не че ще е за първи път
Иначе съм напълно съгласен, че Жужо, Чавдар Цветков и Кано трябва да се върнат в клуба по някакъв начин. Но честно казано не виждам как Дебелия ще преодолее личните си конфликти в името на Славия
Всичко дотук което говорим са откровени предположения и алабалистики, реално по действията на Венци по нищо не се вижда да има каквито и да било цели и амбиции. Ако искаше действително да сме силни навръх 100-годишнината, още сега щяха да се направят силни трансфери, да се дадат пари за нови, да се привлече спортно-технически директор, врял и кипял в нещата - такъв като Жужо или Наско Сираков. Крайно наивно е да се смята, че изведнъж за 1 лято ще станем силен фактор в А група, дори Лудогорец не се изградиха за 1 полусезон, а Дебелия няма как да изсипе толкова пари като Домусчиев.
Знам че някои ще кажете, че не искате така, искате да сме честни и спортсмени, всичко да е с футболни средства, но за съжаление няма такъв филм в Булгаристан, много добре го знаем всички ...