Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Re: "Славия"-"Миньор"(Пк)
minyorpk написа: Извинявай господин "Столичанин",искам само да ми обясниш с какво Славия е повече от Миньор ?!.Някога може и да е била но не и сега.И да Чворович си е класа за разлика от вашите вратари държа да гледаш няколко негови мача  Ти си златен бе ! Единственият интелигентен фен на миньор, който съм виждал. По темата: Глупави са тея спорове. Много ясно, че за всеки фен неговият си отбор е най-голям. За мен Славия е много по-голяма и от прасетата, и от говедата, камо ли от миньор. А за неделя мисля, че ще ви треснем ама с малко! 
_________________ 100
|
Чет Мар 08, 2012 11:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Е кое пък не сме ги били скоро, бием ги всеки сезон, куриозното е, че го правим когато сме като уж гости, въпреки че за добро или лошо в Перник не сме играли от доста време (за последно ни биха с 1:0 там след много голяма грешка тогава на Данчо Господинов по времето на Стевица)  На Овча Купел не сме ги побеждавали от времето на Вили, когато испанчето им вкара гол, така че сега очаквам япончето да се разпише Естествено, че за всеки фен неговият отбор е най-голям. Чисто статистически и като успехи обаче няма място за сравнение между Славия и Миньор  Ние сме 3-тият най-успешен клуб в България и ако не бяха комунистическите уроди, дошли след 9 септември 1944г. можеше и да сме най-успешният български клуб, но уви ...
|
Пет Мар 09, 2012 1:21 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
minyorpk написа: Извинявай господин "Столичанин",искам само да ми обясниш с какво Славия е повече от Миньор ?!.Някога може и да е била но не и сега.И да Чворович си е класа за разлика от вашите вратари държа да гледаш няколко негови мача  Да кажа и аз - в последните година и двата отбора са зле...като цяло в исторически план не можете да се сравнявате с нас! Българските отбори разчитат на домакинствата и имат редки проблясъци навън. Може да имате качествени играчи, но манталитета на всички е такъв, че ако не са си в кочинката и свалят гащи. Говоря за всички отбори, не само за вашия. Очаквам труден мач, но мисля, че можем да ви бием.
|
Пет Мар 09, 2012 9:36 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
Разликата между "Славия" и "Миньор" е много голяма и на 90% идва от традицията. "Славия" има редица успехи, вековна история, трайно присъствие в елита и не на последно място е от София. Това я превръща в дразнител за всички, независимо от моментното й състояние. Една победа над "Славия" е мегауспех за всеки отбор от типа на "Миньор", докато за нас победите над такива отбори са задължителни и ги приемаме абсолютно нормално. Един мач между "Славия" и "Левски" дори и в Б група винаги ще бъде по-интересен и атрактивен от дерби за титлата между "Калиакра" и "Миньор" например. Именно заради традицията и историята. Или както казва един приятел - бивш футболист на "Славия" и националния отбор, име се гради срещу големите, а не срещу "Добруджа" и "Миньор".
Иначе, за конкретния мач, смятам че в последните два сезона доста се изложихме срещу перничани на домашната сцена и е време тази тенденция да спре. Целите на двата отбора са различни и няма никаква логика да подценим мача, нито има логика "Миньор" да се напъва кой знае колко. Като изключим, че "Славия" е дразнител и име и престиж се градят в мачове срещу отбори като нея, няма друга причина на да излизат за 3 точки на живот и смърт. При нас ситуацията е друга - трите точки не ни решават проблема напълно, но спечелването им е задължително с оглед на тежката серия, която ни очаква. Така че нашите момчета много добре знаят - ако бият никой даже няма и да ги потупа по рамото, но ако загубят точки от "М.иньор" ще бъдат подложени на унищожителни критики и солени глоби
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 09, 2012 12:57 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Мисля си,4е в неделя ще видиме зор.Орките са корави. А това,което показахме във Враца не ме въодушевява.Дано Марто и компания ме упровергаят/за добро/.Силно се надявам,4е състава,с който ще излезем ще покаже по-добър и резултатен футбол.Ако се доверим на Кушев,4е във Враца са играли най здравите/физи4ески/ с оглед тежкия терен,в София ще заложи на най-подготвените/техни4ески и такти4ески/.На този ма4 ще се разбере дали имаме отбор и треньор или нямаме.
|
Пет Мар 09, 2012 2:24 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
На цена от 5 лева ще може да се наблюдава първото домакинство на Славия през тази година. „Белите“ излизат срещу Миньор Перник тази неделя от 15:30 часа на стадион „Славия“ в столичния квартал Овча купел.
Билетите ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача на клубния стадион на „белите“. Феновете на тима, които имат абонаментни карти, ще влизат с намаление. След добрия старт на тима на Мартин Кушев, се очаква в неделния следобед да има по-голям зрителски интерес към срещата.
От страна на гостите също се очаква сериозна фенска маса, тъй като разстоянието от стадион „Славия“ до Перник не е кой знае колко голямо.
|
Пет Мар 09, 2012 3:27 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Кушев: Трябва да бием за самочувствиеhttp://www.pfcslavia.com/pages.aspx?id=508 "в първия мач имаше доста наши фенове" Филип Филипов: Всеки мач е тежъкhttp://pfcslavia.com/pages.aspx?id=507Малко ми е бавен това репортерче дето са взели от сайта ама поне пита всички за феновете. 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Мар 09, 2012 4:39 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Един от основните футболисти на Славия Филип Филипов даде кратко интервю пред клубния сайт на „белите“ преди мача с Миньор Перник. Двубоят е в неделя следобед на стадион „Славия“. Младият футболист изрази оптимизъм относно изхода на мача срещу перничани.
„Най-важното е да се раздадем докрай, както го направихме във Враца, и мисля, че накрая ние ще сме победителите“, заяви Филипов.
По повод тежката серия, която се очертава за тима на Славия, след двубоя срещу Миньор, когато тимът на Мартин Кушев ще играе срещу отбори от първата четворка, Филипов сподели, че това са най-хубавите мачове.
„Това са най-хубавите мачове от първенството и аз очаквам победа във всеки мач, като разбира се за отбора ще е добре, ако е съчетано с добра игра. Няма значение на какъв пост играя. Ако съм полезен на отбора, опитвам да се справям, а дали се получава, може да каже само треньорът. Всички мачове, които остава да изиграем, са тежки. На днешно време няма леки мачове“, коментира играчът на Славия.
Филипов пожела на „белите“ фенове да са живи и здрави, а отборът ще направи всичко възможно да ги зарадва с победи през оставащите мачове от шампионата.
|
Пет Мар 09, 2012 8:08 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Мар 10, 2012 4:17 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Тошибата в игра, да видим дали му е мощна батерията или просто Дебелия е посетил Илиянци. Аре и Златинов да играе на мястото на Метъла, че не се издържа просто. Зад Божов смятам, че ще бъде на добро ниво. В тази роля може да влезе и япончето и най-вероятно така ще стане, но според мен Кавазаки трябва го пуснем вътрешен до *** ми Янко или Юрука. И онзи, дето ме изнерви в два мача, да сяда на пейката и да играе Романов. Момчето си заслужи доверието след Враца. Пашов беше бедствие срещу Нафтата, ама няма да режа глави от контроли. Нека го видим в действие и тогава на гилотината. Г-н Мартин Кушев да слага костюма, да скръства ръцете и да внимава да не си удари главата на сядане на скамейката.
Съб Мар 10, 2012 7:18 pm |
|
 |
|