"Славия" - ПФК "Левски" АД
Автор |
Съобщение |
Starata Shkola
Пристрастен
|
 Re: "Славия" - ПФК ""Левски"" АД
За този ма4 трябва умерен оптимизъм.Защитата вдъхва оптимизъм.Средни разбива4и Дан4о и Фи4о да се надявам ме да не се уплашат особено Фи4о.Опорни халфове......е тука е дупката,Метала,Аки или непозната нам звезда.Ако Кушев реши този ребус/опорен халф/ще го призная за треньор.В нападение логи4но Златинов Божов и П.Димитров.И пропуснах Е.Петров.Дай Боже това да е правилния отбор.УСПЕХ.
|
Пон Мар 19, 2012 5:17 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Япончето като е видяло с какви некадърници е заобиколено, се е опитало да си направи харакири с ножицата 
|
Пон Мар 19, 2012 6:21 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: "Славия" - ПФК """Левски""" АД
Пон Мар 19, 2012 6:29 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Щом започнаха и да се самоубиват извън терена, значи съвсем сме я закъсали.
И трябва да го кажа преди мача, за да е ясно: "Левски" НИЩО НЕ ИГРАЕ !!! Длъжни сме. Кушев няма оправдание ! Да излиза ако иска и с волейболния тим. Искам победа, ако не я постигнем, то това да е заради Венциславските изпълнения, иначе няма извинение. Искам някакви наченки на игра !
Кушев за тежката серия: Ако трябва и аз ще влизам в игра
Време е...
Пон Мар 19, 2012 7:52 pm |
|
 |
slavi1913
Току що регистриран
|
Най-лошото е, че просто в центъра на терена няма никаква игра. Никой не може да хване топката, да я задържи и да измисли нещо, да не говорим да мине 1, 2 или 3 противникови футболисти. Поне по крилата да се играеше и да имаше кой да центрира една топка като хората
|
Пон Мар 19, 2012 8:41 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Като пишете за япон4ето ,много лошо впе4атление ми направи в Лове4,4е когато влезе в игра другите игра4и не му подаваха въпреки добрите си нахлувания в ляво и в центъра.Ако Кушев раз4ита на него просто така няма да се полу4и.Незнам това с ножицата дали е сериозно но аз не мога да преценя при тези обстоятелства дали това мом4е може с нещо да бъде полезен на ма4а с Подуене.А като видях,4е в края на ма4а в Лове4 Кушев го върна на бега съвсем се от4аях за големите "саморайски" надежди.
|
Пон Мар 19, 2012 11:35 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Момчета и момичета, елате утре на стадиона и подкрепете активно отбора в дербито, след мача ще има достатъчно време за коментари, наздравици или рев, в зависимост от крайния резултат. Аз лично съм сигурен в победата.
_________________ 1913
|
Вто Мар 20, 2012 10:26 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Божо написа: Момчета и момичета, елате утре на стадиона и подкрепете активно отбора в дербито, след мача ще има достатъчно време за коментари, наздравици или рев, в зависимост от крайния резултат. Аз лично съм сигурен в победата. Много крив час:((( Лично аз ще опитам, но... Билетите видях са за по 10ка...ще има ли пак за слависти по 5...?!?! 
|
Вто Мар 20, 2012 11:01 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Starata Shkola написа: Като пишете за япон4ето ,много лошо впе4атление ми направи в Лове4,4е когато влезе в игра другите игра4и не му подаваха въпреки добрите си нахлувания в ляво и в центъра.Ако Кушев раз4ита на него просто така няма да се полу4и.Незнам това с ножицата дали е сериозно но аз не мога да преценя при тези обстоятелства дали това мом4е може с нещо да бъде полезен на ма4а с Подуене.А като видях,4е в края на ма4а в Лове4 Кушев го върна на бега съвсем се от4аях за големите "саморайски" надежди. Човече, хубави мнения пишеш ама моля те спри се с тия 4ки...направо вадят очите:( Нека си пишем на нашия си език!!
|
Вто Мар 20, 2012 11:02 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - ПФК """"Левски"""" АД
makaveli написа: Божо написа: Момчета и момичета, елате утре на стадиона и подкрепете активно отбора в дербито, след мача ще има достатъчно време за коментари, наздравици или рев, в зависимост от крайния резултат. Аз лично съм сигурен в победата. Много крив час:((( Лично аз ще опитам, но... Билетите видях са за по 10ка...ще има ли пак за слависти по 5...?!?!  За теб ще се намери начин, спокойно 
_________________ 1913
|
Вто Мар 20, 2012 11:06 am |
|
 |
|