Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 23, 2025 11:05 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
 "Славия" - ПФК "Левски" АД 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - ПФК """Левски""" АД
ORTEGATAA написа:
Рядко пиша във форума,но наистина спокойно мога да констатирам,че любимият ми отбор е МЪРТЪВ!Единственото,което е останало от този клуб са верните му привърженици и историята!Не съм мислел,че ще се стигне до тук.Гледам Берое и виждам един отличен стадион с осветление,публика,емоции,адреналин.Това нашето е мъка!Просто толкова ме боли,че не ми се пише!ЕВАЛА НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ МОГА САМО ДА КАЖА! :oops:

+1 :?

Сря Мар 21, 2012 8:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - ПФК ""Левски"" АД
Кушев е нагъл и прост човек и в момента се превръща за нас в това, което беше Гонзо за "Левски" като треньор :wink: Сигурен съм, че дори Лудогорец да ни вкарат пак 6 гола в събота, той няма и да си помисли да се махне сам ... Само човек, който е претърпял мозъчен фалит може да си пуска двойка Божов - Христов напред, да си изгони всичките халфове и да вземе сума ти неадекватни и некадърни нови играчи :wink: А най-трагичното нещо е играта ни, дори с Вили и с Кокала сме имали положения срещу Литекс и "Левски", днес нямахме дори удар ...
Честно казано, не знам каква 100-годишнина и какви 5 лева да се очакват с тая мръсна свиня за президент, просто ни разката фамилията тоя гад ...

Сря Мар 21, 2012 8:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

rzEtw написа:
На всичкото отгоре Ушев пак се е правил на баровец. Е'бати полицейщината за една факла те правят престъпник. Дано няма последствия за момчето.

тоя доносник,трябва да се разкара веднага

Сря Мар 21, 2012 8:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

мога да разкажа много неща за тоя на фен клуба а ма не във форума...сещате се защо

Сря Мар 21, 2012 8:50 pm
Профил
Пристрастен

Здравейте приятели.
Много ме боли след днешния ден.
Ако бях написал тези редове преди ма4а Берое-Литекс щях да бъда категори4ен:съдията повлия категори4но на резултата от нашия ма4.Но сега ве4е не мисля така.Оправданието е най-лошия съветник.Да се оправдаваш озна4ава да се предаваш.И т.н.......Много ама много гадост има около нашата любима СЛАВИЯ.Ако по4на да изреждам ще са ми необходими поне 7-8 страници.А още толкова и вие ще ме допълвате.Незнам от къде да по4на,но знам Славия е много много голяма и ако не го разберем това тя ще става все по-жалка/не знам дали може пове4е от това/.Не 100години не нов стадион не юношеска школа не фенове милиони а ново на4ало.Единственото здраво,което се вижда са верните слависти ама не тези,които се афишират като тартори а тези дето цял ма4 подкрепяха и страдаха истински.Предлагам ви съберете се 15-20 слависти смели и независими,които да покажат,4е оби4ат Славия пове4е от страха и гюве4а и това ще е новото на4ало.Аз съм с вас.

Чет Мар 22, 2012 12:22 am
Профил
Пристрастен

White Hart Lane написа:
мога да разкажа много неща за тоя на фен клуба а ма не във форума...сещате се защо

Приятелю бъди конкретен.Не се сещам защо?

Чет Мар 22, 2012 1:07 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

500 г. си казвахме нещата, ама друг път. После още 45 г. си говорим тайно. Сега вече повече от 20 г. знаем, но не искаме да го кажем на глас или ще го кажем, но при друг повод.

Чет Мар 22, 2012 7:05 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Кушев не иска сам да си подава оставката. Още след позора в Разград трябваше да си я подаде, но не го направи! А после някои от вас го защитавахте!? Тоя троянски кон изобщо нямаше смисъл да става треньор! В мача с Ловеч пуска полурезервен състав и 40 минути с човек повече не можем да вкараме гол, даже нямахме и голово положение. Вчера - да имаше засада на говедата и червения картон беше пресилен, но защо за цял мач не отпратихме нито един удар в рамките на вратата, защо не можем да вържем два паса, защо продължаваме да разчитаме на някаква тъпа тактика? Това е несериозно. Метъла да се връща в ""Ботев"", а на Божов да му се отпусне пенсия. Онова лайно, незнайно защо наричано Меси, дето си вкарва автоголове и не може да подаде един пас да се маха.

Чет Мар 22, 2012 9:29 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Само ще дам един пример от вчера вечерта...КПР обръщат именития Ливърпул от 0:2 до 3:2 за 13 мин ....

Чет Мар 22, 2012 10:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Кушев трябва да си ходи.Провали се.И със селекция и в чисто тактически план.В нито един мач не можа да нареди състава като хората да не говорим за мотивация.Абе къде ли бачка сега Стевица Кузмановски?Вижда ми се идеалния заместник.

Чет Мар 22, 2012 10:23 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща