Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Треньорски гайгер за май
Велев ЮЛИ - 39% АВГУСТ - 12% СЕПТЕМВРИ - 22% ОКТОМВРИ - 48% НОЕМВРИ - 41% ДЕКЕМВРИ - 70% ЯНУАРИ - 77% ФЕВРУАРИ - 62% МАРТ - 43% АПРИЛ - 53% МАЙ - 19% Кушев ЮНИ - 48% ЮЛИ - 76% АВГУСТ - 60% СЕПТЕМВРИ - 35 ОКТОМВРИ - 65 НОЕМВРИ - 60 ДЕКЕМВРИ - 70 ЯНУАРИ - 75 ФЕВРУАРИ - 55 МАРТ - 41 АПРИЛ - 43
Забележка: Можете да променяте гласа си според представянето на отбора.Темата се заключва в края на месеца и резултатите стават окончателни едва тогава.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Май 01, 2012 1:52 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
 Re: Треньорски гайгер за май
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !
ПО-ГОЛЯМО "НЕ" не съм изписвал и за Кокала !
Къде бяхте зимата бе Г-н Кушев ? Нали това беше отбора, който щеше да ни радва през пролетта, нали това бе началото на една основа за 100-годишнината. Защо осовободихте хората посредата на полусезона и дръпнахте ръчната ? Къде отидоха чужденците, които така старателно избрахте ? Къде ти е футбола бе, всезнайко ! За 100-годишнината ако сме в първата осмица ще е успех бе, нещастик, подлога !!!!!!!!!!!!!
ПС: Прости ми Кокале, че се усъмних в теб, вярно е, че играехме зле, но поне печелихме ! Сега играем най-лошия си футбол от години + плачевни резултати + "селектиране" на състава по време на сезона. Толкова гръмка селекция, а вече няколко пушки изгоряха, остана баластрата от зимата !
Сря Май 02, 2012 5:35 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: ...............
ПС: Прости ми Кокале, че се усъмних в теб, вярно е, че играехме зле, но поне печелихме ! Сега играем най-лошия си футбол от години + плачевни резултати + "селектиране" на състава по време на сезона. Толкова гръмка селекция, а вече няколко пушки изгоряха, остана баластрата от зимата ! С Кокала печелехме? Имахме рекорден брой поредни загуби........аз ли нещо не помня или ?
|
Сря Май 02, 2012 7:57 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Дали е Кокала или М.К. все тая. На мен по ми харесваше Вили, но не се разбраха с дебелия.
Сря Май 02, 2012 9:05 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
С Кокала играехме най-грозния футбол, ама дори пиян, пак биеше. Финала за Купата го направихме с... Кушев, ама на терена. Не може да съпоставям Кокала с тази пръдня Кушев.
Вуцов е легенда на този клуб за последните 15 години, едно от малкото хубави неща, които са му се случили. Щом овчар-говедо е направил най-доброто за нас, то други приказки са излишни.
Чет Май 03, 2012 12:31 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Аз ли нещо не съм в час или...? През пролетната част от миналото първенство Х с Велев беше голям успех. 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Чет Май 03, 2012 8:11 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Кушев от 6 месеца говори за цел, 3-ката..
4 кръга преди края ние сме на: 9 точки - 3-тото място и без реален шанс за 6-тото - 8 точки
Задал си цел, не си си свършил работата и имаш 1 късметлийска победа срещу Лудогорец с 3 гола от статични положения. Създаваш по 1 максимум 2 положения за мач.. При най-добрите изпълнители в защита от години насам сме допуснали повече голове от 9тия в класирането. Играем защитно, не атрактивно, допускаме леки голове, без идея сме в нападение, селекцията е сбъркана, а за да постигнеш резултат следващата година трябва 10 да си заминат и да дойдат поне 12 играча. За капак ще връщаме момчета, на които сме провалили бъдещето, защото не сме им гласували доверие на 18-19, а сега ще ги развиваме като са на по 25-6.
|
Чет Май 03, 2012 12:10 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Само, че тия 12 играча трябва да са по-добри от тия дето си заминават а при нас винаги става обратното!
Чет Май 03, 2012 12:16 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
е по-слаби накъде..
аз съм сигурен, че от 200те човека, които ходим на мач все 11 ще съберем да им натрием носовете на "звездите".
|
Чет Май 03, 2012 12:37 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
staev10 написа: е по-слаби накъде..
аз съм сигурен, че от 200те човека, които ходим на мач все 11 ще съберем да им натрием носовете на "звездите". В това и аз съм сигурен 
|
Чет Май 03, 2012 1:01 pm |
|
 |
|