Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев
Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Бивш нападател на Славия със скандално писмо срещу Кушев
Гледайки повечето от Вашите реакции и колко сляпо приемате твърденията на един неграмотен и може би леко подпинал си футболист, направо ме е срам. Пак ще скочите, може би аз съм другия скрит ВС тук? Не, аз съм трезво мислещ славист и ми се повдига, когато някой плюе така. Защо Божов не каза нещо миналата година при Кокалчето? И понеже не виждам нито смисъл, нито ми се иска да споря с хейтърите тук спирам да пиша! Това поне е позиция.
|
Сря Май 16, 2012 9:20 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: Гледайки повечето от Вашите реакции и колко сляпо приемате твърденията на един неграмотен и може би леко подпинал си футболист, направо ме е срам. Пак ще скочите, може би аз съм другия скрит ВС тук? Не, аз съм трезво мислещ славист и ми се повдига, когато някой плюе така. Защо Божов не каза нещо миналата година при Кокалчето? И понеже не виждам нито смисъл, нито ми се иска да споря с хейтърите тук спирам да пиша! Това поне е позиция. Не наричай истинските Слависти хейтъри,когато не сме на вашето венцеславско мнение ставаме хейтъри.
|
Сря Май 16, 2012 9:30 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Дали това е вярно или клевета,срама пак е за нас простосмъртните бели унижени слависти. Моля,ви г-н Стефанов наемете добър адвокат и осъдете клеветника/хонорара му го поемам/а.Ако това се е случило всички замесени вън,защото прокуратура едвали ще си свърши работата.Ако не се случат така нещата очаквам,че това ще бъде най-срамната дата в 100годишната ни история.
|
Сря Май 16, 2012 10:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
И като Венци осъди Божов, Славия ще си изчисти името и няма да бъде свързвана никога с уредени мачове ?  Ама и тая комисия по феърплей е една, мани бегай ... Къде беше тази комисия на мачовете със "Спартак" (Вн), Локо (Пд) и двата мача с Локо (Сф), където и слепите видяха, че са отвратително уредени ? Тръгнали сега да нищят епичния мач в Каварна  Божов може да е неграмотен, да не играеше добре пролетта и да е говедо, но не е мишок със сигурност и мога да кажа, че с тези си действия отвори кутията на Пандора, която представлява днешната Венцеславия. На въпроса защо си е мълчал, докато е бил в отбора - защото такъв си ни е манталитета български и балкански по принцип. Когато ни изгонят и ни лишат от баницата, тогава се сещаме за нередностите и си отваряме устата, какво да се прави ...
|
Сря Май 16, 2012 11:24 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
На Божов не му пука, той няма какво да губи и затова чак сега казва истината!
Чет Май 17, 2012 12:21 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
White Hart Lane написа: seth написа: В конкретния случай с подкупа не съм сигурен, че Божов е прав. Може и така да е, но не е сигурно. Така че намесата на прокуратурата ще покаже. Ти май си доволен тези 16 години ЕВАЛА Абе, аз ти казвам, че проверката ще покаже кой е прав - ти едно си баба знае, едно си баба бае. Понякога като ти гледам реакциите се чудя дали осмисляш това, което четеш.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Май 17, 2012 12:26 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
След мача с чорбата White Hart Lane написа: Божов,Христов и пияницата П.Димитров да го д...т След мача с Биройе White Hart Lane написа: lureno19 написа: Айде нали не щете Божов и Метъла, а другите са с десет класи над тях!!! Това, че М.К. и Кокала не знаят как да им използват качествата и не могат да си наредат състава е съвсем друг въпрос?!? За мен всичко е един гнусен сценарий. Епа не ги щеме,къв футболист е Метъла , а Божов бе до тук. White Hart Lane нещо много лесно си мениш мнението май. От дгд до ПОКЛОН???
Чет Май 17, 2012 12:33 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: Божов може да е неграмотен, да не играеше добре пролетта и да е говедо, но не е мишок със сигурност.... А според мен е точно мишок. Защото да изплюеш това литературно произведение по имейла и след това да се покриеш не е най-мъжката постъпка. И ако обвинява за нещо Кушев, то не виждам по какво точно пък Божов с това си поведение се различава от него. Не бих се учудил ако след някой и друг ден изпълзи от дупчицата си и започне да мънка, че той нищо не е изпращал, това не бил неговия адрес и т.н. Като искаш да кажеш нещо толкова важно - свикваш пресконференция няколко дни след случката, показваш факти, отговаряш на въпроси и стоиш зад думите си. А не да се нальокаш и да пишеш полуграмотни и полуанонимни имейли до разни жълти сайтове и на следващия ден да се обясняваш хленчейки на замесените в скандала, че само така си чул. Ясно е, че между Кушев и Божов има някакъв проблем. Грешката на Кушев е, че не изрита Христов и Божов още през зимата. Това е единственото за което мога да го обвинявам. Мога също да обвинявам Дебелия, че принуди Кушев да стане треньор. Марто можеше да играе и този сезон, при това на доста по-добро ниво от Божов. А за Божов вече нищо хубаво не мога да кажа. Той използва Славия и други хора за да се опита да натрие носа на Кушев. Очерни Славия за да уреди личните си взаимоотношения. И аз не вижадм нищо мъжко и достойно в това.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Чет Май 17, 2012 7:08 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Прав си,Тони,напълно споделям мнението ти... И не знаех,че вече се делим на слависти и "венцеслависти"....типично по български... И,че има едни верни и едни по верни слависти... А аз знам,че СЛАВИЯ е една !Това е.....И я обичам въпреки всичко,и въпреки всеки !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Чет Май 17, 2012 7:14 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Както вече казах тук има много комплексирани за мое огромно съжаление слависти, които си сменят мнението по бързо от женски полов орган. А дали Божов е прав -според мен си прави реклама в момента на наш гръб за да го вземе някой - за подкупа в безмислен мач с Каварна и с гол в 92 минута съм убеден че няма как да стане при положение че съдияа не е дал дузпа или 20 мин продължение. За другото - дали треньора ни е пианица и тн ми е все тая не е единствения. На Божов като футболист му даде Славия и нейните фенове твърде много за да ни слага в лайната по такъв смешен начин - иначе и малките славистчета си знаят в каква кочинка сме с дебелия но....не е божов тоя дето ще ни оправи ! Цитат: А аз знам,че СЛАВИЯ е една !Това е.....И я обичам въпреки всичко,и въпреки всеки ! а това което каза колеката над мен е най голямата истина ! РЕСПЕКТ

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Май 17, 2012 7:15 am |
|
 |
|