Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Рекапитулация на сезона
jordas написа: Трагичен сезон, 16-ти подред ! Ние сме най-безмисления футболен клуб от 16 г. насам ! +1 и най скучният футбол...
|
Чет Май 24, 2012 9:57 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Май 24, 2012 11:38 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
не знам защо се потят тези на тренировка, ако не тренират ще са на същото ниво
|
Пет Май 25, 2012 6:54 am |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Ако това не е дъното това е това е краят!Все пак може ли да се копае още по надоло?
|
Пет Май 25, 2012 12:22 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своята оценка за изминалия сезон на „белите". „Ако кажа, че съм доволен, ще излъжа. Имаше добри моменти, но като цяло съм разочарован", каза Стефанов пред „Меридиан Мач". „Нашите футболисти са мазохисти. Когато им плащаш - не играят, а когато им спреш парите - играят като луди. Така са в ЦСКА и Миньор (Пк). При нас, защото всичко е спокойно, почти никой не се раздава. Заради това казах на Мартин Ку-шев. Сам избираш кой да изгониш. Ако остане и една мърда, дупе да ти е яко. За 100-годишния юбилей искам мъже, характери. А не хора, които симулират контузии и ги мързи да гледат", допълни босът. Относно привличането на Георги Петков и Чавдар Янков Стефанов каза: „Двамата са добре дошли в Славия. В годината на нашия празник имаме нужда от подобни играчи. По принцип идеята ми е да вземем няколко по-опитни футболисти".
|
Пет Май 25, 2012 8:14 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
staev10 написа: Стъкления да спре да се чупи. Лек имам за такива ментета разни стъклени футболисти, лек има! ( Вили Вуцов)
Съб Май 26, 2012 10:13 am |
|
 |
Момчил
Пристрастен
|
saract написа: Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своята оценка за изминалия сезон на „белите". „Ако кажа, че съм доволен, ще излъжа. Имаше добри моменти, но като цяло съм разочарован", каза Стефанов пред „Меридиан Мач". „Нашите футболисти са мазохисти. Когато им плащаш - не играят, а когато им спреш парите - играят като луди. Така са в ЦСКА и Миньор (Пк). При нас, защото всичко е спокойно, почти никой не се раздава. Заради това казах на Мартин Ку-шев. Сам избираш кой да изгониш. Ако остане и една мърда, дупе да ти е яко. За 100-годишния юбилей искам мъже, характери. А не хора, които симулират контузии и ги мързи да гледат", допълни босът. Относно привличането на Георги Петков и Чавдар Янков Стефанов каза: „Двамата са добре дошли в Славия. В годината на нашия празник имаме нужда от подобни играчи. По принцип идеята ми е да вземем няколко по-опитни футболисти". Тая свиня да се скрие по-добре и да не се покзава повече пред медиите щото само глупости ръси. Къде ги видя тия добри моменти 2-3 случайни победи за замазване на очите. Не футболиситие, ние сме мазохисти, че го търпим още!
Съб Май 26, 2012 10:53 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
1. Проблемът е в мениджмънта на ВС - Венеца Свински 2. Лоша работа - вече толкова години продължава 
|
Съб Май 26, 2012 9:52 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Не се работи толкова лошо на фона на другите отбори в А група.
Със сигурност ни куца селекцията и основното е, че не сме платили 1 лев от 15 години за футболист и, най-важното, не даваме добри заплати.
По нивото на заплатите сме точно на мястото, което ни отговаря.
Жуниор защо бе даден на "Левски", защото дебеланди реши да спести няколко заплатки...същото важи за преждевременното изгонване на Жоро и другото нападателче с интересните изказвания..
През пролетта имахме само 1 футболист с нормална заплата и това е Златков, всичко друго е на пари, които се взимат в Берое, Миньоро и резервите в Черно море.
Как си представяте класен играч и заплата от 1500-2000лв и цел Европа и Шампионска лига..
Всеки отбор, който започне да разчита прекалено много на юноши и млади момчета или е скъсал джобовете или няма амбиция...
Едно е да дадеш шанс на 2-3-4 момчета, ама гръбнак от млади, недоказани играчи е меко казано безрасъдно
|
Нед Май 27, 2012 12:32 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
8. Славия, 51 т.
„Белите" и този сезон не изневериха на амплоато си на „отбора на тотото", който е способен да победи всеки, но и да падне от всеки. Големият фойерверк, поднесен от тях, бе победата над ЦСКА през октомври, довела до уволнението на треньора Милен Радуканов. Като цяло, Славия потвърди реномето си на клуб от златната среда, който няма кой знае какви амбиции, като в това описание се вмества напълно и неопитният треньор Мартин Кушев. Не е ясно как президентът Венцеслав Стефанов ще гони върховете през 2013, когато „белите" ще празнуват стогодишнината от основаването си. За момента всичко това звучи като празни приказки - нищо изненадващо от неговата уста.http://www.webcafe.bg/id_812305165_Triu ... enite_orli
|
Пон Май 28, 2012 4:21 pm |
|
 |
|