Re: "Ботев" Пд-Славия Сф 2012/2013
Altafini написа:
Аз съм за пълен бойкот! Никой да не стъпва на стадиона, ама семкаджиите и парапетаджиите винаги са там.
Приятел, мнения от този тип са многократно обсъждани!
Единственият, подчертавам ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да изразиш своето мнение, както и да покажем кои сме, а не да се крием
вкъщи на топло докато дойдат добрите времена за Славия, е да сме на стадион СЛАВИЯ и когато искаме да изразим недоволство да сме там, защото сме слависти.
5,50 или 500 може да не променят нищо, но 2-3-5000 могат да бъдат чути..
Ти осъзнаваш ли, че в Славия често играят и млади момчета, които се нуждаят от подкрепа, едно рамо от трибуните, ама ти като си
вкъщи надали ще им го дадеш, та дори и в труден момент.
В случая трябва да се замислим над следното:
1. Имаме не лош състав на фона на останалите
2. Губим, първи кръг с 3-ка кебапчета от отбор, който няма да завърши в 3-ката
3. Трябва да покажем на футболистчетата, не на трньорчето, че те не са си свършили работата!
Има случаи, в които разхождат екипа все едно тичат в парка. Треньорчето е ташаак, но не е основен фактор, няма оправдание за 3ка от отбор, който ще завърши 4-5ти.
4. Ще ме извиняваш, но на мен ми е болно да гледам как ставаме все по-малко на стадиона, стой си
вкъщи, но аз не подкрепям теб, както и тези които подтикват другите към отбой. В момента сме на дъното от към публика, най-много да станем с 1 по-малко и от 256 да станем 255, другите милеят и стоят в лошо и добро.
Лично аз има случаи, в които нямам възможност да присъствам, но никога няма да кажа на друг славист "не идвай"!
Така и така ни се смеят, че сме най-кекавата публика.
Вицовете за Славия вкарва гол и бастуните се появиха, заради такива като теб (нищо лично).
А освен семкаджиите и парапетаджиите има и някои "излъгали се" да подкрепят отбора - 30-40.
Тази криза в българския футбол трябва да се изтърпи и да се възприеме като преход.