нЕма да им стЪпнем...кой, защо, кога?
Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 нЕма да им стЪпнем...кой, защо, кога?
Правя опит да направя тема, като използвам един рефрем, който ни стана нарицателен - нЕма да им стЪпнем. Предлагам, вместо във всЯка тема да пишем едно и също, просто тук да сподели всеки -кой, кога, защо и как нЕма да им стЪпнем. Не знам, колко ще е полезна тази тема, но ще направя този опит.....
Моето мнение е, че показваме облИк като публика и аз честно казано предпочитам да е така. Болно ми е когато ни се подиграват, че сме малко, а всъщност не сме. Нека да не забравяме, че СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ!
|
Вто Окт 09, 2012 3:40 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
 Re: нЕма да им стЪпнем...кой, защо, кога?
мазохист 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Окт 09, 2012 4:38 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
slavia_fen написа: мазохист  И АЗ, И АЗ!!! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Вто Окт 09, 2012 4:59 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Винаги, когато имам възможност бих отишъл да гледам Славия, независимо дали падаме или бием. Боли ме х*я за Венци, то е ясно, че неговото погребение ще е по-голям празник от 100 годишнината.
|
Вто Окт 09, 2012 5:00 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Докато Венци е президент нема им стъпнем повече 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Вто Окт 09, 2012 6:41 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Защото: 1. До преди създаването по болшевишки модел на четирибуквието цска, СЛАВИЯ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ Е БИЛА НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ !!! А сега, по някаква комунистическа традиция, продължава да поляга на червените, дори когато са толкова слаби, че допускат да бъдат побеждавани от отбори от втората половина на таблицата… Но не, все ние СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ РЕАНИМИРАМЕ ! 2. Станах славист във времена, когато Славия МОЖЕШЕ да побеждава и "Левски" и цска! Днес, ако това се случи, се счита за ИЗНЕНАДА от цялата българска и международна общественост… 3. Станах славист защото ми допадна СЛАВИСТКИЯ ДУХ, който означава мъжество, сила, воля за победа и джентълменско отношение на терена и извън него! Днес сме свидетели на всякакви продажни долни страсти, връзкарски истории и непрофесионално отношение, както от страна на ръководството, така и от страна на наемниците (ако ги нарека „футболисти”, ще обидя няколко поколения слависти, които защитаваха с чест и достойнство бялата фланелка)… 4. Надявах се, че в чест на 100-годишнината от създаването на легендарната СЛАВИЯ, собствениците ще се размърдат и ще се бръкнат малко по-дълбоко за сериозни трансфери и изграждане на класен европейски отбор, за да може поне тази годишнина да отпразнуваме с по-достоен съвременен облик, но и това се оказа поредната химера. ОЧЕВИДНО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА СТАРАТА СЛАВИЯ И ЗА НЕЙНОТО БЪДЕЩЕ! 5. Надявам се всеки нов сезон нещо да се промени и Славия да погледне отново към върха и славата. ОМРЪЗНА МИ ДА МЕ ЛЪЖАТ, ЧЕ НЕЩО СЕ СЛУЧВА!? 6. Нека не се лъжем повече: ИСТИНСКАТА СЛАВИЯ ОТДАВНА НЕ СЪЩЕСТВУВА – това сега е едно търгашеско частно АД, което експлоатира спомените и чувствата на такива, като мене. 7. А аз искам да ходя на стадиона, за да гледам и да се наслаждавам на ИСТИНСКИ ФУТБОЛ, НА ИСТИНСКИ ФУТБОЛИСТИ, НА ИСТИНСКИ ПОБЕДИ! Но щом няма, няма – НЕМА ДА ИМ СТЪПНЕМ!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Окт 09, 2012 6:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз ще им стъпна, но не е там работата ... Колкото и да се мъчат Венци, Кушев, бат Дана и останалите дебили да ме откажат от Славия, няма да стане  Но и донякъде разбирам хората, които не идват. И щом те са мнозинството, а малцинство са "наркоманите", "олигофрените" и т.н., присъстващи на всеки мач, значи положението е отчайващо. Публиката ще се върне, когато има игра и резултати, видяхте какво беше на мача с Локо (Сф) след няколко поредни победи, а можем да си представим какво ще е ако се привличат силни футболисти, имаме нормален треньор и наистина се борим със зъби и нокти във всеки мач. Манталитетът на българския фен е такъв - при победи много хора, при загуби - почти никой. Който очаква само заради идеята и 100-годишнината да има хора, а ние пак да си кретаме в средата на таблицата, просто няма да стане ... Лошото е, че всички малко или много сме се надявали поне този сезон нещата да са различни в името на юбилея, а то няма никаква промяна, даже положението е по-зле  Ако и този сезон абсолютно нищо не направим, съвсем ще оредеем, защото щом дори и сега в такъв специален сезон нищо не се променя, хората и с пистолет не можем да ги закараме на стадиона. Ще си чакат просто Дебелия да се спомине и така.
|
Вто Окт 09, 2012 6:57 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Аз па ще им стъпвам докрай. Не разбирам хората, които се предават. Първата крачка е "нЕма да им стЪпнем", втората "По принцип съм от Славия" и накрая "Аз български футбол не следя" с продължение "Сина ми обаче ходи на мачове на ЦСКА/"Левски"".
Вто Окт 09, 2012 7:16 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
mittag написа: Аз па ще им стъпвам докрай. Не разбирам хората, които се предават. Първата крачка е "нЕма да им стЪпнем", втората "По принцип съм от Славия" и накрая "Аз български футбол не следя" с продължение "Сина ми обаче ходи на мачове на ЦСКА/""Левски""". А това колко жестоко вярно е, не знам дали си давате сметка въобще. Славия за всеки е различно нещо, но ми е мъчно за хората, за които е единствено футболен отбор. За мен освен това е и още непреходна идея и споделено приятелство. Докато имам поне едно от трите ЩЕ ИМ СТЪПВАМ.
_________________ 100
|
Вто Окт 09, 2012 7:22 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Окт 09, 2012 10:15 pm |
|
 |
|