Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 5:38 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 94  Следваща
 Селекцията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията
Илия Илиев го искате, за да разказва как е присъствал на учредяването на клуба ли?

Пон Дек 17, 2012 6:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

rzEtw написа:
Илия Илиев го искате, за да разказва как е присъствал на учредяването на клуба ли?

Здравко и Гошо Петков също са стари, но са ни най-силните играчи, така че :)

Пон Дек 17, 2012 6:42 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/7842- ... herno-more

Дали ни се размина, а?

Пон Дек 17, 2012 8:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Старите курви отново в бардака, омръзна ми вече..
Колко нещастници приютихме, които ни се изплюха в пазвата? Мине се време, чичо Венци пак ги прибере на топло.
Галин, до онзи ден го псувахме, сега пак да се връща. Момчето блести чат-пат, ама е най-постоянен в непостоянството. Единствените които бих приел на драго сърце да се върнат са Жу, М'Боли и Велимир Иванович, ако ще и на 35 г. да бъде. Всички други - под ножа. Воденичаров, Дюлгеров, Романов, Илия, Асен Николов - НЕ!

Има много за изхвърляне, в петък ще се разберат първите имана, сред които се надявам да бъдат Генев и Сандански. Мацуи нещо напразно заема едно място, пък и сигурно заплатата му не е символична. Интересно ми е какво ще стане с Уго, за мен е интересен кадър, който просто няма късмет и не може да му потръгне, бих го оставил. Съдбата на Чавдар също не е ясна, ако си намери отбор си заминава, но с тази контузия може и да си остане само с мерака.

Трябва ни нападател, като казах нападател, какво стана с Чипев? И той ако не си е заминал, да си ходи.

Пон Дек 17, 2012 8:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

SaKrAnTo 1913 написа:
Старите курви отново в бардака, омръзна ми вече..
Колко нещастници приютихме, които ни се изплюха в пазвата? Мине се време, чичо Венци пак ги прибере на топло.
Галин, до онзи ден го псувахме, сега пак да се връща. Момчето блести чат-пат, ама е най-постоянен в непостоянството. Единствените които бих приел на драго сърце да се върнат са Жу, М'Боли и Велимир Иванович, ако ще и на 35 г. да бъде. Всички други - под ножа. Воденичаров, Дюлгеров, Романов, Илия, Асен Николов - НЕ!

Има много за изхвърляне, в петък ще се разберат първите имана, сред които се надявам да бъдат Генев и Сандански. Мацуи нещо напразно заема едно място, пък и сигурно заплатата му не е символична. Интересно ми е какво ще стане с Уго, за мен е интересен кадър, който просто няма късмет и не може да му потръгне, бих го оставил. Съдбата на Чавдар също не е ясна, ако си намери отбор си заминава, но с тази контузия може и да си остане само с мерака.

Трябва ни нападател, като казах нападател, какво стана с Чипев? И той ако не си е заминал, да си ходи.

Съгласен, освен с Уго - този е бездарник от класа, стига се заблуждавали!

Пон Дек 17, 2012 9:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

И аз съм голям фен на ВЕЛЕ ИВАНОВИЧ той в момента е в Светкавица Търговище, но няма кой да се сети за него. ВЕЛЕ е на 34 години, голямо футболно сърце. Бъди жив и здрав ВЕЛЕ!!!!!!!!!!

Пон Дек 17, 2012 9:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
rzEtw написа:

Здравко и Гошо Петков също са стари, но са ни най-силните играчи, така че :) :lol:

Пон Дек 17, 2012 10:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White Hart Lane написа:
Viktor4o_Rs написа:
rzEtw написа:

Здравко и Гошо Петков също са стари, но са ни най-силните играчи, така че :) :lol:

Ами ако ти не виждаш, че Гошо Петков ни вади почти всеки мач, а Лазаров направи 3 асистенции от 4-те гола с "Ботев" и вкара на "Левски", това си е твой проблем :D

Пон Дек 17, 2012 11:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

А бе, той Илийката пак да вкара на чорбалановците, пък нека празнумваме юбилейно юбилея със столетници като него

Вто Дек 18, 2012 12:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Кои ли са тези бивши играчи на Славия които се връщат при нас? Моите предположения:
1.Галин Иванов - така и не си намери място в Литекс, а с Вили се познават добре и вече работиха добре. Със сигурност и живота в Ловеч няма как да не е поомръзнал на Галинчо.
2.Николай Петров или Николай Дюлгеров. Имаме нужда от опорен халф /за мен и двамата са по добри от Сандански/, познават се с Вуцов и имат проблеми в клубовете си. Въобще няма да се учудя ако и двамата се върнат на Овча купел. Всъщност това са най реалните опции.
3.Димитър Рангелов - прекалено добър вариант за да стане. Но не трябва да се изключва.
Иначе други варианти са: Влади Романов, Дани Пеев, Димитър Воденичаров. И доста други които вероятно пропускам.

http://football.sportal.bg/news.php?news=402077

:D Пускай тотото :D първото го уцели, чакам да се изтегли следващото число от Ловеч :wink:

Вто Дек 18, 2012 8:12 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 94  Следваща