Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:30 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 94  Следваща
 Селекцията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията
Алжирският вратар на Криля Советов Райс Мболи, който преди време носи екипите на Славия и ЦСКА, ще продължи кариерата си във Франция. Стражът ще играе под наем във втородивизионния Газелек Аячо.

Договорът на 26-годишния алжирец ще играе във Франция до края на шампионата, информира официалният сайт на Криля Советов.

През есента Райс Мболи бе пред завръщане на "Българска армия", но трансферът пропадна заради ранното елиминиране на "червените" от евротурнирите.

Вратарят се присъедини към Криля Советов през 2010 година.

Вто Яну 15, 2013 1:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Алжирският вратар на Криля Советов Райс Мболи, който преди време носи екипите на Славия и ЦСКА, ще продължи кариерата си във Франция. Стражът ще играе под наем във втородивизионния Газелек Аячо.

Договорът на 26-годишния алжирец ще играе във Франция до края на шампионата, информира официалният сайт на Криля Советов.

През есента Райс Мболи бе пред завръщане на "Българска армия", но трансферът пропадна заради ранното елиминиране на "червените" от евротурнирите.

Вратарят се присъедини към Криля Советов през 2010 година.

Поговорката - хубава работа, ама циганска - важи за него.

Вто Яну 15, 2013 3:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Един от добрите футболисти в близкото минало на Славия Тодор Колев се завърна в отбора след двугодишно прекъсване. Нападателят даде интервю за Гонг от лагера на тима в Сандански, в което сподели какво го е накарало да се върне в тима, както и вижданията си за пролетния дял на първенството.
Ето какво сподели той:
Имам добри спомени с отбора на Славия и това ме накара да се върна отново в отбора. Изкарах пет хубави години в тима, а и присъствието на старши треньора Велислав Вуцов също допринесе за това мое решение. Вече съм забравил за онзи момент, в който ме освободиха, но тогава имах проблем с Емо Велев. Просто не се разбирахме и затова така се получиха нещата. Забравил съм вече и се радвам, че пак се връщам в Славия. Договорът ми е за година и половина. Престоят ми в Гърция беше много добър, но не ни плащаха и затова разтрогнах по вина на клуба.
Ясно е, че след толкова загуби през есента ще ни е трудно за първенството, но ще се пробваме през Купата да направим нещо голямо за 100-годишнината на клуба. Трябва да отстраним Миньор Перник на четвъртфиналите и да се надяваме на по-добър жребий, който ще ни помогне да стигнем до финал. С това, с което разполага отборът като футболисти и потенциал, мисля, че е напълно възможно Славия да стигне до втори финал в рамките на три години. Не се чувствам на 100 процента титуляр. Ще играе този, който се раздава напълно в тренировките и показва по-добра форма. Надявам се да се подготвим така, че през пролетта да си вкарваме положенията, които създаваме в мачовете.

Вто Яну 15, 2013 3:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Заеби, кой ще да е треньор, кой къде е играл и какво направиил, един хубав трансферен ден пак се връща в ... Славия

Вто Яну 15, 2013 7:23 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

SaKrAnTo 1913 написа:
Заеби, кой ще да е треньор, кой къде е играл и какво направиил, един хубав трансферен ден пак се връща в ... Славия

Това звучи нихилистично... Нека отдадем заслуженото на тези които наистина се завръщат, най-малкото защото някога са ни били любимци

Вто Яну 15, 2013 9:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Рангелов каза "не" на Славия

Димитър Рангелов остава в швейцарския Люцерн. Нападателят имаше сериозни проблеми в отбора след скандал и сбиване на тренировка през ноември. Клубът бе решен да даде под наем българина или да го продаде още през януари. Най-сериозно Рангелов бе желан от Славия, имаше оферти и от няколко германски отбора. Но националът на България е известил треньора на “белите” Велислав Вуцов, че остава и ще се бори за мястото си в Люцерн през пролетта.

Рангелов вече вкара и първи гол за новата 2013-а, в контрола в събота, а днес се разписа още веднъж при загубата с 2:3 от Грасхопърс.

Така проблем при славистите става вкарването на голове през идващия полусезон в “А” група. Чакат се варианти с французин и холандец, но засега нищо конкретно не се вижда на хоризонта.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Вто Яну 15, 2013 11:08 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

От самото начало това с Рангелов бяха празни приказки. Очаква ни поредния мъчителен сезон в нападение, не бях фен на Златинов, но определено е за предпочитане пред Колев.

Сря Яну 16, 2013 8:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Положението се усложни.Все се надявах Рангелов да направи компромис но явно няма да стане.Дали има вариант Б - силно се надявам.

Сря Яну 16, 2013 8:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Никой нормален няма да се върне в А група -то си беше ясно от самото начало,че е партенка!Иначе голяма мъка ни чака в нападение -Колев или Златинов няма разлика и двамата не стават.

Сря Яну 16, 2013 11:07 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Тодор Колев има 47 гола за "Славия" само в "А" група и е близо до влизане в първата десетка голмайстори за всички времена.
Колко гола има Златинов?

Иначе трябва още един нападател за подсилване на конкуренцията. Митко Рангелов беше евентуален вариант, както и Чавдар Янков в халфовата линия.

Сря Яну 16, 2013 12:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 94  Следваща