Автор |
Съобщение |
radko7
Пристрастен
|
 Re: Селекцията
danail stoychev написа: Ако се мислим за интилигентна публика не трябва да усвиркаме Янчев,да наистина ни обиди като нарече умрял отбор,но мисля че е добро попадение сравнение с другите които минаха на този пост,преди говорехме и за Сираков така а после видяхме колко гола вкара и как ни направи шампиони.Тодор ще даде всичко от себе си,все пак годинките не са малко,но ще заформят добар тандем с Чавдар в средата на терена...това ми е мнението,аз сьщо бях бесен като каза че сме ,, Умрял отбор,, Само Славия.. +1 Абсолютно !!!
|
Пет Яну 25, 2013 11:46 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
radko7 написа: danail stoychev написа: Ако се мислим за интилигентна публика не трябва да усвиркаме Янчев,да наистина ни обиди като нарече умрял отбор,но мисля че е добро попадение сравнение с другите които минаха на този пост,преди говорехме и за Сираков така а после видяхме колко гола вкара и как ни направи шампиони.Тодор ще даде всичко от себе си,все пак годинките не са малко,но ще заформят добар тандем с Чавдар в средата на терена...това ми е мнението,аз сьщо бях бесен като каза че сме ,, Умрял отбор,, Само Славия.. +1 Абсолютно !!! Кой говори да го освиркваме?  Съвсем резонно обаче е да се направи един фолям транспарант против чорбаро-говеждото нашествие в Славия. Културно да се посочи, че играчи и треньори идващи от Витоша и Средец нямат място в Царска Славия! 
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Пет Яну 25, 2013 12:01 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
Да боравим с имена: Виктор Генев, Точко Янчев, Вуцан, Айде Гошо, айде Петков, Здравко Лазаров, Асен Букарев и т.н. и т.н.
|
Пет Яну 25, 2013 12:04 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Вече прекаляваш!
Стига с тая Царска Славия и с тия утопии за отбор съставен от слависти!! Като не ги искаш всички левскари и чорбаро кой да дойде?!?! Цветков, Жужо и Пепи Александров. Ще върнем Шаламанов десен бек....абе направо всички от отбора 80та година?!?!
Няма такива неща като слависти в момента. По една или друга причина подрастващите са сини или червени. Какво правим тогава?!?! Закриваме Славия докато не дойдат слависти?!? Малко параграф 22 ще се получи.
От всички изредени само Вуцан искам да остане, другите са лекета и пенсионери, не ги защитавам в ни най-малка степен. Но такава категоризация генерална като твоята въобще дори не трябва да е повод на дискусия.
|
Пет Яну 25, 2013 1:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
"Овча купел" - сборен пункт на капитаните
Редица футболисти, носили лентата в своите предишни клубове, се събраха в Славия
С привличането на 36-годишния Тодор Янчев столичният Славия събра в редиците си половин дузина играчи, които са носили капитанските ленти в отборите, чийто цветове са защитавали. Освен Янчев, който извеждаше ЦСКА като капитан близо десетилетие, това са още Георги Петков, Живко Желев, Здравко Лазаров и Тодор Колев.
Здраво Лазаров освен капитан на Локомотив Пловдив беше такъв и на Славия при един от предишните си престои на "Овча купел". Живко Желев е носил лентата в Литекс, таранът Тодор Колев дори вдигаше трофеи в качеството си на капитан на Лудогорец през сезона, в който разградчани спечелиха промоция в елитната "А" група.
Към престижната компания от тези играчи с над 1200 мача в елита, трябва да се добави и 28-годишният десен бек Богомил Дяков. Той извеждаше Славия с лентата в осемте мача, в които игра, а в останалото обикновено това правеше стражът Георги Петков, който носеше лентата и в "Левски".
При такава изострена конкуренция от футболисти с лидерски качества е много интересно кой ще получи честта да носи лентата в Славия напролет при подновяването на сезона.
|
Пет Яну 25, 2013 2:00 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
makaveli написа: Вече прекаляваш!
Стига с тая Царска Славия и с тия утопии за отбор съставен от слависти!! Като не ги искаш всички левскари и чорбаро кой да дойде?!?! Цветков, Жужо и Пепи Александров. Ще върнем Шаламанов десен бек....абе направо всички от отбора 80та година?!?!
Няма такива неща като слависти в момента. По една или друга причина подрастващите са сини или червени. Какво правим тогава?!?! Закриваме Славия докато не дойдат слависти?!? Малко параграф 22 ще се получи.
От всички изредени само Вуцан искам да остане, другите са лекета и пенсионери, не ги защитавам в ни най-малка степен. Но такава категоризация генерална като твоята въобще дори не трябва да е повод на дискусия. Утопия хубаво, но поне малко трябва се стремим натам. Инак с мислене като твоето напълно си заслужаваме съдбата и моментното (разбирай години наред) състояние!
|
Пет Яну 25, 2013 2:32 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Реагирахме бурно, защото се насложиха няколко фактора - това, че е на 36, че е символ на чорбата, че каза онези неща за нас, както и поради факта, че много хора, включително и аз, очаквахме по-атрактивно име, което да подсили атаката, а то се оказа Тодор Янчев. Така или иначе вече сме пред свършен факт и нищо не можем да направим. Аз си държа на мнението - никога не съм го харесвал като футболист, дори в ЦСКА последните години беше доста слаб и много от тях искаха да се маха.  Надявам се наистина да се раздава на терена за Славия, а не всяка втора дума да му е за ЦСКА и колко ги обичал, защото тогава няма сила, която може да го спаси от псувни и обиди. Ако се раздава всеки и мач и спомогне да вземем Купата, може би ще ми спечели уваението.  Иначе, ако трябва да извлекат някакви позитиви, то със сигурност Янчев е в пъти по-добре от Сандански и Дюлгеров, което само по себе си не е голямо постижение, но все пак  Когато дай Боже Чавдар се оправи, те двамата плюс Попара, Галин и Матсуй, който ако най-накрая покаже поне малко защо е бил японски национал на последното Световно, правят средната ни линия доста прилична.
|
Пет Яну 25, 2013 2:45 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
По-добре да ограничим предварителните коментари и да видим какво ще стане. Щото нещо май започна разделение на два лагера - за и против. Може да взимаме върл чорбар, но това не е причина ние да се държим като такива.
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пет Яну 25, 2013 3:22 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Някой знае или какво става с Урко?Ще стане ли този бомбастичен трансфер?
|
Пет Яну 25, 2013 3:56 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
saract написа: Някой знае или какво става с Урко?Ще стане ли този бомбастичен трансфер? Урко няма да му се вярва къде ще попадне! Но дано да стане! Изглежда обещаващ, от силно първенство - чак звучи невероятно. Само заради името си заслужава да дойде 
|
Пет Яну 25, 2013 4:08 pm |
|
 |
|