Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията
Срещу Дания?!?! Изключено!!!
|
Пон Мар 25, 2013 10:00 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Мар 25, 2013 10:14 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Пон Мар 25, 2013 1:59 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Много се кефя,че Радослав е национал ! Не игра лошо срещу кръстоносците,дано продължава все така и срещу по силни противници ! Успех,Радо !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Мар 25, 2013 3:22 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Лично според мен никой от изброените не става за националния...при цялото ми уважение към момчетата. Същото важи и за Р. Димитров. Специално него не го харесвам и не мога да разбера какво прави в нациото. Явно Пенев е видял нещо в него. Дано ме опровергае и започне да показва все по-силни игри, но за момента не се справя нито като халф, нито като крило.
За Василев е много рано да се говори, но и той с нищо не е показал, че заслужава да е титуляр при нас пък камо ли да бъде викан в националния отбор. Галиндо прави силни игри, но има много да поработи още. Този сезон показа доста голямо израстване и ако главата му мисли само за футбол, а не за чалга и силикони има надежда.
Накрая идва Златков. Лично мен ми е един от симпатичните играчи. Винаги съм се радвал на безкомпромисни и сърцати защитници. Истината обаче е, че и той трябва още много да работи за да заслужи място в националния. Все още прави глупави грешчици. Ще ми се да се надявам, че момчетата може да се усъвършенстват в отбора, но е малко вероятно...видя се, че ако някой иска да стане играч трябва да бяга час по-скоро зад граница където се водят истински тренировъчни процеси...
|
Пон Мар 25, 2013 3:25 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
С какво е по лош от Минев?Че не е толкова груб?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
|
Пон Мар 25, 2013 3:41 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
хахахахаха Стига глупости. Димитров няма нищо общо с бек! Играта му в момента може да се опише доста лесно - луд спринт напред, заорал глава в земята. Поглед върху играта -(минус)10. Ако евентуално стигне до възможност за центриране обикновено не му се получава. Ако пък му я вземат (доста често) следва бърза контра, а Ради не може да се върне в следващите 2-3 минути. Многократно съм го засичал как след като загуби топката или при атака по неговия фланг той не може да се върне на спринт и да покрие зоната или да гони човека с топка, а се връща в лек тръс и очаква някой друг да го покрие...не знам от цигарки ли е от какво е, но няма грам въздух...
Какво стана накрая? Няма въздух, няма финт, няма поглед и центриране...май няма нищо...пак казвам - дано да ме опровергае и да се развие, но за момента не виждам как ще стане.
|
Пон Мар 25, 2013 4:01 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
ОК,няма да споря !Всеки си има мнение....Бъди щастлив и умен.... !
|
Пон Мар 25, 2013 4:08 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
А Виданов, Хичо, Сърмов и прочие синьо-червени некадърници да не би да стават за националния отбор ? А преди това национали бяха и такива като Иво Иванов, Милиев, Коце Стоянов и кой ли още не  За Меси съм донякъде съгласен, че е рисков играч и много често прави малоумщини, но това си е решение на Пенев. А Галин и Дани Златков с нищо не са по-слаби от гореизброената от мен сган, просто не носят правилния екип.
|
Пон Мар 25, 2013 4:20 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: хахахахаха Стига глупости. Димитров няма нищо общо с бек! Играта му в момента може да се опише доста лесно - луд спринт напред, заорал глава в земята. Поглед върху играта -(минус)10. Ако евентуално стигне до възможност за центриране обикновено не му се получава. Ако пък му я вземат (доста често) следва бърза контра, а Ради не може да се върне в следващите 2-3 минути. Многократно съм го засичал как след като загуби топката или при атака по неговия фланг той не може да се върне на спринт и да покрие зоната или да гони човека с топка, а се връща в лек тръс и очаква някой друг да го покрие...не знам от цигарки ли е от какво е, но няма грам въздух...
Какво стана накрая? Няма въздух, няма финт, няма поглед и центриране...май няма нищо...пак казвам - дано да ме опровергае и да се развие, но за момента не виждам как ще стане. Извини ме,знам,че си умен,исках да кажа....да не говориш глупости,като мен. Нищо лично ! САМО СЛАВИЯ ! И ВСИЧКИ ИГРАЕЩИ ЗА НЕЯ !
|
Пон Мар 25, 2013 6:07 pm |
|
 |
|