Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 20, 2025 7:56 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94  Следваща
 Селекцията 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията
Центрирането беше едно:))) Вярно беше си екстра, но едно...продължавам да съм настроен скептично защото такова центриране от него в Славия не съм виждал...

Сря Мар 27, 2013 9:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

makaveli написа:
Центрирането беше едно:))) Вярно беше си екстра, но едно...продължавам да съм настроен скептично защото такова центриране от него в Славия не съм виждал...

Е,не е Роберто Карлуш...наше момче е и аз продължавам да му се кефя ! А,и отзивите за неговата игра са повече от добри...

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Сря Мар 27, 2013 10:28 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Центриранията му бяха 2 и бяха в рамките на 5-6 минути през първото полувреме. През воторто атакувахме, при това много добре, през лявата зона, докато дойде моментът, в който престанахме да атакуваме въобще. Отлична оценка за Меси за представянето му вчера, много съм доволен. След мача е дал фланелката си на един от феновете на Славия при корнера :)

Сря Мар 27, 2013 12:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Поздравления за Меси! Няма как да не ме радват положителните изяви на наши футболисти. Меси е млад и има шанс да се развива и да се доказва все повече във футбола. Дано го използва професионално, а не залитне към глезотиите на живота, които предлага "българският футбол"

Сря Мар 27, 2013 1:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Божо написа:
Центриранията му бяха 2 и бяха в рамките на 5-6 минути през първото полувреме. През воторто атакувахме, при това много добре, през лявата зона, докато дойде моментът, в който престанахме да атакуваме въобще. Отлична оценка за Меси за представянето му вчера, много съм доволен. След мача е дал фланелката си на един от феновете на Славия при корнера :)

Към 75 минута имаше много добро центриране когато качи топката на главата на Иван Иванов някъде около малия пенал.Оценката за Меси няма как да е друга освен много добра.

Сря Мар 27, 2013 1:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Екстра си се справи. Ония ГМО-та само през неговата страна атакуваха, как да играе напред?

Сря Мар 27, 2013 6:57 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

saract написа:
Божо написа:

Към 75 минута имаше много добро центриране когато качи топката на главата на Иван Иванов някъде около малия пенал.Оценката за Меси няма как да е друга освен много добра.

Така е, пропуснах го това положение, тогава бях откачил напълно. Станаха 3 :D

Сря Мар 27, 2013 11:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://www.sportline.bg/news/112839/m-b ... -bulgariya

Чет Мар 28, 2013 4:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Славия е на път да измъкне младока Серафим Михайлов от Локомотив (Пд). "Белите" са доста настоятелни в опитите си да примамят нападателя на "Овча Купел" и вече са му предложили предварителен договор.
Както е известно, в момента той няма професионален контракт с Локо (Пд), тъй като все още е под 18 години. Той ще навърши пълнолетие на 25 април, а хората в Славия се надяват да го прилапат преди това. Така ще си спестят трансферна сума и ще трябва да платят компенсация за обучение на Локо и на родния му клуб "Спартак" (Пд), твърди "Тема Спорт".
Михайлов нашумя през януари 2012 година. Тогава той започна проби в английския Манчестър Сити, а през юни дори проведе няколко тренировки с мъжкия отбор на "гражданите". Михайлов обаче не успя да се пребори за договор с англичаните и се завърна в България, като на 26 октомври прие офертата на Локо (Пд).
Само 5 дни по-късно той направи своя дебют с "черно-бялата" фланелка. Младокът се появи като резерва срещу Литекс (0:0) за Купата на България. Стартът му бе обещаващ, но след това рядко получаваше шанс за изява. В "А" група до момента има записани само 5 мача и едва 132 минути, като все още няма гол.

Пет Мар 29, 2013 10:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Алжирският национал Райс Мболи е изразил готовност пред президента на Славия Венци Стефанов да се върне на "Овча купел". В момента вратарят се подвизава в отбор, който е на последно място във втора френска дивизия, след като бе преотстъпен там от Криля Советов.

Договорът на родения в Париж вратар с руснаците изтича през лятото и Райс става свободен.

Мболи, който пази и за ЦСКА, предпочита да се върне при "белите", отколкото да бъде във втородивизионни френски тимове.

Славия няма намерение да привлича талантливия нападател на Локо (Пд) Серафим Михайлов, обяви пред "Меридиан мач" президентът на тима Венци Стефанов. "Не знам откъде излиза тази информация. Тя не отговаря на истината", каза той.

Според "Тема Спорт" "белите" ще се опитат да отмъкнат Михайлов, преди той да навърши 18 години и да подпише професионален договор с Локо. В момента той играе за "смърфовете" със статут на юноша. Роденият през 1995 г. нападател минава за един от най-големите таланти в Пловдив. Той изкара проби в английския шампион Манчестър Сити.

"Има много млади футболисти, които можем да вземем, защото нямат професионален договор. Серафим Михайлов обаче не е от тях. Някой иска да направи конфликт между Славия и Локо (Пд), но това няма да стане. Аз не желая Михайлов, ако Вили Вуцов го иска, по-добре питайте него", завърши Стефанов.

Съб Мар 30, 2013 12:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 932 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94  Следваща