нЕкои съобръжения по актуалната обстановка след мача с Враца
Автор |
Съобщение |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
 нЕкои съобръжения по актуалната обстановка след мача с Враца
Следващите редове ги написах в групата във фейсбук, като отговор на мненията там, но реших да ги сложа и тук, където смятам че им е мястото.
Честно казано от приказки много отдавна ми е писнало, чета повечето дискусии тук, но не вземам участие, защото на тема Славия съм изговорил всичко каквото може да се изговори. А от критици пък ми е дошло до гуша. Искам всички да знаят, че без войници, война не може да се спечели, а форумните бойци не са войници! Няма ли на стадиона хора, няма ли слависти, които да поискат сметка и не са ли те достатъчно количество/поне 1000-2000/ никой няма да ни обърне внимание и с право. Защо толкова отбори има на които им се намират спонсори, дори и държавни, като Берое, защо намериха спонсори на Локо Пд, на "Ботев", на ЦСКА, а за "Левски" въобще няма и да говоря, даже и стадион ще им построят, защо??? Защото имат маса, защото като ревнат и политиците се плашат и бързо-бързо се намират пари за тях и то по много!!! Я, и ние да сме така я на всеки мач да има по няколко хиляди и да се качат горе в ложата и да поискат сметка, ама днес го нямало WC, ами нали ще дойде на следващия мач, тогава също може да му се поиска сметка, ама вие бойкотирате и воювате по форумите. Я да тръгне тази маса към Орлов мост и да направи протест защо за Славия няма спонсори, а между другото да си говори, че сметките за ток били скъпи, знаете ли как бързо ще се намеря милиони за Славия?!? Що нямало НКС, ами къде са му членовете на НКС за да го има, една организация е организация, защото има кой да организира, ултрагрупировки, ами те къде бяха вчера, да, момчетата се стараят, правят неща които са им по силите, но дотам, освен това искат да са си самостоятелни, но и с такова разделение не става, не стига че малко ами и разделени. И всеки иска да води бащина дружина. Много вожд, малко индианец! Декларация? Чудесно!!! Мога да извадя поне 10 декларации, които и аз съм писал в последните 10-12 години и само с копи-пейст да ги пусна и ще са винаги актуални, файда няма, дори и буря в чаша вода не се получава вече. Дългосрочни стратегии??? Повече не се връзвам на такива неща!!! Успех!!! Сега и веднага!!! Всяка година!!! Извън тройката го смятам за пълен провал!!! Загуба от отбор извън тройката, независимо къде? Трагедия!!! Напълно се радикализирам вече! Аз съм всеки път на стадиона и съм готов за това, когато и всички останали са там, тогава ще се получи. С 30-40 човека не може да стане. Ама скъп бил билета, ама не мога да си купя фланелка, щото ще ходя на чалготека, хайде стига, какви фенове са това, каква любов е това? А искате от футболистите да обичат отбора!! Това вече го няма, те са професионалисти и играят за пари, здраво натиск върху тях и това, да знаят че лабаво няма. В противен случай погребение 1913-2013! Ако искате отбор в долните дивизии, няма проблем, правим отбор и той си играе от долу нагоре, докъдето стигне, обичаме си го, ходим си на неговите мачове и го управляваме ние, това тук е акционерно дружество с частен капитал, ако няма сила която да промени собствеността, а определено като няма фенове на стадиона, няма и да има такава сила, значи трябва да се разчита на тези собственици и управници които са в момента. Или натиск върху тях да променят нещата или се примирявате и приемате това което дават или сте чао, всеки избира за себе си. Повечето избраха да са чао, ами какво искате тогава от хора които не желаят да се борят, значи и любовта им е била толкова.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Сря Май 08, 2013 7:14 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
 Re: нЕкои съобръжения по актуалната обстановка след мача с В
нема им стъпим 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Май 09, 2013 7:42 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Chelsea_69 написа: нема им стъпим  селяндур
|
Пет Май 10, 2013 3:30 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Май 10, 2013 4:05 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Темата е актулна и много важна поне за тези от нас ,които не желаят да се свързват с проституиращата системно през последние 10-на години Славия.С почти нищо не съм съгласен от написаното от Васко но това не е важно.Важното е да има дискусия ,желание да се направи нещо градивно и тн.И понеже горе се говори за декларации искам да вметна.Вчера нашия гуру WC,който организира голям десант за Разград сякаш най-важното е да види куците говеда на върха,живо се интересувал от момчето написало декларацията силно възмутен и възбуден.Дано момчето не се уплаши въпреки,че всички истински Слависти ще го подкрепим с всички средства.Това ме кара да мисля,че този президент вече е загубил всякакви чувства,като морал и почтеност,след като за нещо толкова меко и добронамерено реагира толкова остро,както и наскоро по повод критични реплики с/у Вили по време на мача с Локопд. мисля.
|
Съб Май 11, 2013 8:56 am |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
15 дни след това навеждане продължавам да не мога да си намеря място. Убеден съм, че и повечето слависти са в същото настроение, разликата е в преживяването на това падение. Разбира се, най-лошото е че все повечето от нас реагираме с апатия. От мача с Враца всички обстоятелства се стекоха в услуга на WC. Друг факт е, че колкото и да не понасяхме треньорските попълнения от Герена, поне си казвахме, че мотивирали отбора, имали дух на победители...В лицето на "непримиримия Вуцов" се намери послушната овчица, която ще играе по свирката на шефа, разбира се през театрални сюжети и зле дирижани сценарии. Очевидно е, че е нужна официална реакция от НКС, колкото и да кажат много хора, че ще остане глас в пустиня. Със сигурност една такава меко казана критична реакция ще бъде подкрепена от всички, които обичат Славия, докато отделни действия в този момент няма да имат желания ефект. Липсата на становище тези две седмици не говори добре. Надявам се НКС до края на тази седмица да наруши мълчанието. А решението го знаем: WC и благодетеля да са занимават с друг по-печеливш бизнес. Пожелавам им го да го намерят и да освободят скоро Славия от присъствието си.
|
Сря Май 22, 2013 3:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Е то каква реакция, вече минаха 2 седмици от тоя мач и всяко чудо за 3 дни, както всичко в България ... Дано някой благоволи да напише нещо поне след неминуемото надупване на говедата, което да отразява мнението на болшинството изстрадали мазохисти, които останахме. Една декларация разбира се че нищо няма да промени, но мълчанието като женски полови органи е още по-недостойно, поне такова е моето скромно мнение. 
|
Сря Май 22, 2013 5:01 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Хубаво момчета, но се замислете върху един проблем не от вчера. Вие като слависти искате да се изрази мнение, да се напише декларация. Но всъщност кой от вас е член на нкс или поне на ултра група. Кой искате да ви представлява под формата на декларация, след като вие досега не сте се припознали с нито една организация, а и не сте създали своя такава, ако съществуващите не ви удовлетворяват ? Когато бием "Ботев" за купата или в уреден мач думнем буферите, защото имали да ни връщат не ви прави впечатление, че системата е гнила изцяло, когато се правят учредителни събрания или се инициират различни дейности на феновете, ви няма, но сега искате и изисквате ! Не се отнася само до вас двамата, отнася се до по-голямата част от славистите. А и понеже не сте от вчера знаете ефекта на декларациите. Трябват други действия. Но за тях нямаме ресурс. Битката е изгубена и не само за нас, а за целия ни футбол, още когато се допуска безконтролното завземане на футболните клубове от мутрите. Така че не се напъвайте много и без друго нищо не зависи вече от нас. А славистите просто си заслужават съдбата.
_________________ 100
|
Сря Май 22, 2013 7:26 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз лично бих подкрепил всякаква декларация, която отразява нещата, такива каквито са, без значение от кого е написана.  Не че изисквам, просто смятам че така би било редно да се направи, не че нещо ще промени, разбира се. За другото си напълно прав като цяло.
|
Сря Май 22, 2013 8:09 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ДЕКЛАРАЦИЯ Ама момчета, не може така бее
|
Чет Май 23, 2013 5:30 am |
|