Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 07, 2025 7:13 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 365 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Следваща
 Контролите 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Контролите
На 3.07 играем с Монтана, а на 06.07 с Ягодина. Втората контрола е в к-с Пири в Банско. На 13.07. се предвижда контрола и с "Ботев" (Вр). Споменава се и за мач с гръцки отбор или "Пирин" (ГД), но източниците за такъв мач не са особено надеждни.

Нед Юни 30, 2013 12:18 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Тия бразилчета ще вземат да се окажат читави :D

Нед Юни 30, 2013 12:25 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Плътна медийна мъгла е обхванала нашите контроли.

Нед Юни 30, 2013 9:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Футбол: Курдов вкара гол за Славия в Разлог

София. Под непрекъснатия дъжд на стадион „Септември" Славия победи домакините от Пирин (Разлог) с 2:0, като и двете попадения дойдоха след груби индивидуални грешки на играчи на Пирин. „Белите" играха през двете полувремена с две различни 11-орки, като през първата част треньорът Асен Букарев даде възможност на новите попълнения да покажат какво могат. Второто полувреме на терена излязоха опитните състезатели - Чавдар Янков, Христо Янев, Тодор Янчев, плюс Радослав Димитров. Първият гол Славия отбеляза след ъглов удар, а при второто попадение Атанас Курдов сложи точка на едно разбъркване пред вратата на Пирин с неспасяем голов удар.
„Не съм доволен от първата контрола за нашия лагер в Банско. За мен играта трябва да бъде по-динамична и много по-резултатна. Пропускаме много положения. Доволен съм от новите попълнения в отбора. Надявам се да се адаптират", коментира след мача треньорът на Славия Асен Букарев.
„Нашият отбор игра с юношеска формация и тези груби индивидуални грешки ги отдавам на липсата на опит у момчетата. Все още не съм определил състава, с който ще играем в „Б" група. Трябват ни още един-два мача, за да взема окончателно решение. Следващият ни противник ще бъде Локо (Пд). Независимо от загубите ползата от срещите с по-силни съперници е голяма", бе мнението на Иван Стойчев.

Нед Юни 30, 2013 12:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Отборите на Пирин Гоце Делчев и Славия ще играят утре от 18:00 часа контрола на стадион „Свети Петър“ в Банско. Куриозното е, че през зимата последната контрола между двата отбора бе прекратена, след като наставникът на неврокопчани извади отбора. Последваха куп скандали и обвинения между двете ръководства, а Тенчо Тенев бе глобен от БФС с впечатляващите 10 000 лева.

Интересното в случая е, че за Пирин Гоце Делчев се събират три контроли за три дни. Днес от 18:00 часа е спарингът на неврокопчани с Черно море на стадион Свети Петър в Банско. Утре от 18:00 часа е мачът със Славия, а в четвъртък от 20:00 часа Пирин Гоце Делчев ще гостува в гръцкия град Ксанти на едноименния отбор.

Двубоят ще се играе на електрическо осветление и заради голямата жега през деня, а и защото Ксанти ще играе в Лига Европа. Гърците завършиха на седмо място в първенството на южната ни съседка, но след като петият ПАС Янина и шестият Панатинайкос не получиха лиценз за Европа, малко изненадващо Ксанти стигна до участие в европейските клубни турнири.

Вто Юли 02, 2013 2:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

резултат от днешната контрола:
Пирин (Гоце Делчев) - Славия София 0:2 :wink:

Сря Юли 03, 2013 8:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Малко инфромация от Спортал.
Цитат:
В контролна среща Славия победи Пирин (Гоце Делчев) с 2:0 с два гола на бразилеца Фернандо да Силва. Южноамериканецът се разписа в 31-ата и в 46-ата минута. Славия доминираше в мача и резултатът можеше да бъде по-голям, но фрапиращи пропуски направиха Христо Янев и Атанас Курдов.

Сря Юли 03, 2013 8:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Брей, май тоя път Джери Перейра ни е довел нещо свястно :mrgreen:

Сря Юли 03, 2013 8:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:

пич в Бразилия отиваш на Копа в Рио и всеки трети ти се вижда талант аз лично съм го усетил :wink:

Сря Юли 03, 2013 8:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White Hart Lane написа:
Viktor4o_Rs написа:

пич в Бразилия отиваш на Копа в Рио и всеки трети ти се вижда талант аз лично съм го усетил :wink:

Язе съм ходил само на Каваците :mrgreen:

Сря Юли 03, 2013 9:21 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 365 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Следваща