Автор |
Съобщение |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
 Re: Венци в атака...
Josif написа: http://www.fanface.bg/news/item/7891-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D1%88%D0%BB%D0%B8-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8.html
Тая простотия измислица ли е или някой се заиграва пак с агитката ? Фенфейс е ултрас Шок. Ако им напишеш на мейла, че Дебелия спонсорира агитката на Малеш Микрево с цел да ги направи слависти сигурно ще го публикуват като новина.
|
Пет Юни 14, 2013 12:57 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13211 Местоположение: SOFIA
|
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юни 16, 2013 1:05 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Венци Стефанов: Футболистите нямат сиво вещество и гънки
Ще дадем шанс на Курдов, заяви президентът на Славия
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира вчера пред "Тема Спорт" последните събития около тима, който продължава с лагера си в Самоков.
"Букарев е доволен от работата и старанието на момчетата. Всички са добре функционално на този етап от подготовката. Каза ми, че иска Курдов да поработи още малко, за да прецени дали ще го задържи. По принцип за мен това момче има качества и е нормално да му се даде шанс. Друг е въпросът дали той ще се възползва по най-добрия начин от него", сподели босът на белите. За бурния нрав и труден характер на Курдов той добави:
"С изключение на моя треньор - Асен Букарев, аз почти не познавам други футболисти, които да ги слуша главата. Букарев и като играч беше по-различен, защото беше по-интелигентен от другите. Ако едните не ги слуша главата, защото нямат достатъчно сиво вещество, то други пък не ги слуша, защото им липсват гънки", заяви Стефанов, а за селекцията той каза:
"Има време да вземем централен защитник. Не бързаме. Но при всички положения ще се подсилим на този пост. Йордан Милиев вече е затворена тема. Имаме много предложения за централен бранител, но нищо конкретно. Ще се ориентираме към чужденец. Между българите на този етап не виждам нещо кой знае какво. Все пак на мен ми трябва централен защитник, който да вдигне класата на Славия. А иначе има достатъчно български момчета, които са добри".
|
Нед Юни 23, 2013 11:25 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: Не може хора с животински имена да диктуват какво ще се случва
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов пожела да осъди чрез сайта на тима вандалския акт срещу сградата на БФС в събота.
Ето позицията на президента на клуба:
“Онемях, като разбрах за случилото се със сградата на футболния съюз. Осъждам остро този вандалски акт!
Призовавам главния прокурор и министъра на вътрешните работи да се намесят. Не може да се позволява на шепа нехранимайковци и хора с животински прякори да диктуват какво ще се случва.
Тези хора правят същите неща и по стадионите. Преди няколко дни Славия игра приятелски мач с ЦСКА и на скамейката на отбора се чувствахме като в Косово. Около нас паднаха стотина бомбички. На почивката на същия мач са нападнали и привържениците на Славия с камъни и бухалки.
Случващото се е плашещо. Днес е сградата на БФС, утре ще е парламента, а вдругиден ще влязат и в домовете ни. Тези хулигани нанасят само щети, а нищо не дават на обществото. В международни мачове понасяме глоби, рушат стадионите, държат децата ни далеч от тях с поведението си.
Какво им е виновна сградата на БФС? Единствената вина на Борислав Михайлов е, че е мек с тях и не ги изхвърли от "А" група още преди 4 години. Викат и срещу собствениците от "Титан". Да, те може и да не се справят кой знае колко добре, но бяха и насадени на пачи яйца като дойдоха. От 90-те години този клуб е разграбван, не са виновни само сегашните управници.
Няма нищо страшно, ако отидат във "В" група - това се случи и с Рейнджърс, с Ювентус. Да не са по-малки клубове от ЦСКА? Не може да търпим клубове, които по 10 месеца не плащат задължения и даже заплати на играчите си, да флиртуваме с тях и да им правим компромиси. Михайлов да удари по масата този път! За целта и държавата да застане зад него.
Някои от същите тези псевдопривърженици имат вина и Гриша Ганчев да не поеме техния клуб. Някакъв шеф на фенклуб му поставил условие да направи ЦСКА 11 поредни пъти шампион... Кой нормален човек може да обещае такова нещо? Съвсем резонно човекът е отказал, разбрал е явно какъв натиск го чака.
Какви са те? Кой им дава право само да искат? Ще жънеш, когато си посял нещо, е казал народът. Те нищо не са посели, но искат да жънат. Решения не бива да се взимат под натиск, защото се правят грешки. Това не важи само за футбола, а за цялата държава, и то особено в този момент. Апелирам институциите да се намесят. Не бива да позволяваме в България улицата да решава".
|
Нед Юни 30, 2013 7:49 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: Велислав се страхува да работи с млади футболисти Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е взел решение да направи треньорската рокада Асен Букарев вместо Велислав Вуцов, защото последният го е било страх да налага юноши. „Проблемът е… как да ви кажа съвсем вътрешен проблем. Велислав е добър треньор, емоционален, аз го уважавам, два пъти сме работили заедно. Просто трудно ми е да ви обясня така по-конкретно за какво става въпрос. Ще ви дам само 2-3 примера. Божидар Васев е в "Ботев", Славчев е в Литекс, национал, Велев -наш юноша, в момента футболист на "Левски". Аз имам претенции да кажа, че сме поставили условията на една добра детско-юношеска школа и изпускаме наши кадри да отиват в националните отбори. А ние да приемаме футболисти с по 200-300 мача в А група. Велислав се страхува да работи с млади футболисти, той не смята така. Не успяхме да се разберем да вкараме 4-5 души. Но който дава парите, той поръчва музиката. Както виждате, всички, които излизат, отиват в националния отбор или в силни европейски грандове. Ние сме създали юноши, но в последните години и Велев, и Кушев, и Вуцов се страхуваха. Аз искам този треньор да налага 5-6 млади футболисти и да имаме новия Чавдар, новия Благо. Това е основното. Надявам се, че ме разбирате правилно”, обясни Венци Стефанов в Пресклуб „България”, предаде репортер на Novsport.com. Първата и основна цел на Славия през стартиращото другата седмица първенство е да влезе „в първата шестица”. Както е известно, изпълкомът към БФС взе решение след изиграването на редовния сезон първенството да бъде разделено на две седмици при 14 участници. „Вече дай Боже това да се случи и ще гоним и по-високите цели. Така, както е направена схемата първо трябва да влезем в шестицата и после към нещо по-сериозно да се стремим”, каза Стефанов. „ Имам амбиции да бъда втори, защо да бъда шести?”, попита той. Бюджетът на Славия остава същият като миналата година, обяви босът на „белите”, но не пожела да разкрива конкретни цифри. „Като миналата година същият. И като по-миналата. Не ме питайте за пари.” Селекцията в Славия е почти завършена. „Може още един футболист евентуално. Последен футболист - централен защитник. Добър.”Досега на „Овча купел” акостираха: Милен Василев, Христо Янев, Александър Александров, Фернандо Да Силва, Диего Невеш, Георги Пашов, Борислав Балджийски и Атанас Курдов. Надявам се до края на този месец да финализираме някои неща за стадион Славия, обяви Стефанов. „Когато правиш осветлението, трябва да го направиш така, че то да влиза към вътрешния проект. „Надявам се до година-две стадион „Славия” да изглежда по съвсем друг начин. Но най-добрия вариант е като хванем рибата, тогава да слагаме тигана.” „Има фирма, която да сложи осветлението на стадион „Славия” за 350 000 лв. Но то е най-белият кахър. Искаме стадион „Славия” до 2 години да изглежда по съвсем друг начин.” И при предишния премиер, дай Боже и този премиер да остане и да може да работи, за какъв национален стадион можем да говорим? Изключено. Не да се дават на президентите парите, а държавата или определени фирми да реновират трибуните. Гриша си направи стадиона за 4,5 милиона. За 10 милиона и ЦСКА, и Локомотив може да си направят стадиона. Айде тия, от „Герена”, са друга мая. Те правят други екстри." "Всяка година не държавата, а ние си плащаме ремонтите. От държавата 20 години съм взел 0 стотинки. Уредена е собствеността така, както трябва. Тя е общинска и наша. А други искат да им го подарят. Така не става", каза още Венци Стефанов.
|
Вто Юли 09, 2013 12:38 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Цитат: Но то е най-белият кахър. Боже Господи, прости му..
Вто Юли 09, 2013 7:23 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Boje Gospodi priberi si go vreme e
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Юли 10, 2013 10:01 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
кога ще си отвори задника да коментира действията на кърмачето си вазелин галинов срещу агресивните наркозависими с основно образование шайка анти-слависти?
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Съб Юли 20, 2013 11:32 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Според мен темата да се закрие ! Само правим реклама на един болен малоумник 
|
Пон Юли 22, 2013 11:05 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Песни за Славия традиционно посрещат президента на „белите" Венцеслав Стефанов при всяко негово посещение в гръцкия хотелски комплекс AZUR. Още при появяването на боса зазвучават култовите парчета на групите „Спринт" и „Импулс", които рокаджиите изпълниха на живо на грандиозния концерт, препълнил зала 1 на НДК на 10 април, с който славистите отбелязаха стогодишнината си. Стефанов има вила в района и изкарва лятото в Гърция, информира "Труд".
„Хей, само Славия"! е припевът, който оглася хотела на първия ръкав на Халкидики на всеки кръгъл час, докато негов гост е шефът на клуба. Любезните домакини дори обещали да намерят и химна на „белите", изпълнен от специално възстановения за стогодишнината хор Славия.
„В цяла Северна Гърция на почит е футболът в бяло-черен екип - каза Стефанов. - Приятелят ми Ригас, един от собствениците на хотела е голям фен на солунския ПАОК, който също играе в бяло и черно. Затова и Славия му е легнала на сърцето." За парчетата на „Спринт" и „Импулс" вече са записани и видеоклипове.!!!
|
Чет Авг 01, 2013 8:26 am |
|
 |
|