Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Re: "Славия" - "Берое"
Ние сега сме 13-ти вече. По-голяма опашка от това... Ако мачът беше уговарян и бях на мястото на Букарев, със сигурност щях да почна с Велков и още поне един юноша, за да си вържа гащите. Не е уговорено нищо, просто без треньор е така.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 22, 2013 8:24 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Бях голям песимист и за Буки, и смешната селекция, но се оказа, че съм бил всъщност доста оптимистичен, защото трагедията на терена надмина всички мои очаквания  Не се залъгвайте за бразилци, за смени и за тактически схеми, отборът е трагичен, ама наистина трагичен ... И няма как да е иначе с безобразно посредствените футболисти, които прибираме от изпадащи отбори, от плажовете и от резервните скамейки на други тимове  Буки е по-трагичен дори и от Кукушев ... Пригответе се тепърва за големи резили и позори, поне докато тоя смешко се прави на треньор.  Когато след 7-8 кръга сме в зоната на изпадащите, тогава вече Свинята ще се налага да вика Вили Вуцов за 3-ти път, за да ни спасява от изпадане  Забравете за челни седмици, ще имаме голям късмет да сме в десятката с наличните играчи. Втрещен съм от Чавдар Янков и Христо Янев - страшно слаби ...
|
Пон Юли 22, 2013 8:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Ние сега сме 13-ти вече. По-голяма опашка от това... Ако мачът беше уговарян и бях на мястото на Букарев, със сигурност щях да почна с Велков и още поне един юноша, за да си вържа гащите. Не е уговорено нищо, просто без треньор е така. И без селекция.  Лошо е когато имаш добри футболисти и слаб треньор. По-добре е като имаш по-слаби футболисти и добър треньор. Когато обаче имаш накуп и посредствени футболисти, и неопитен и некадърен треньор, това вече е катастрофа.
|
Пон Юли 22, 2013 8:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
С тези футболисти и Херо на пейката щяхме да бием "Берое" с разлика. Наличните футболисти не са толкова слаби. Просто четирима титуляри бяха на пейката, а останалите бяха безобразно наредени и им бяха дадени безобразни указания. За смените просто не ми се говори. Щом с тази опитна халфова линия загубихме средата на терена, няма какво да говорим повече - проблемът е треньорски.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 22, 2013 10:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Не знам защо залагате толкова и се надявате на бразилците. Пораздвижиха малко играта, но дотам. А не ми се мисли, като почнат и контузии и наказания какво ще е. 
|
Пон Юли 22, 2013 10:16 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Не ми се пише много много но ми се иска да го чукам тоя тъпоъгалнк филипов дето някои му се радват толко много 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Юли 23, 2013 12:12 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Как си представяте футболисти като Петков.Желев,Галин,Янев,Янчев,Чавдар да чуят Букарев няма как да стане нито беше футболист нито някой от тези може да има респект и уважение към него.Другият вариант 11 юноши и квото стане.
|
Вто Юли 23, 2013 10:11 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
По-добре изобщо да не чуват какво им говори Чуки -тъпото!
|
Вто Юли 23, 2013 10:58 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Няма как, ще се наложи да изчакаме още 6-7 кръга, когато натрупаме загуби и сезонът ни е напълно провален както винаги, за да се накани Прасето да го смени  Абе същото като Кукушев, с тая разлика че дори при него имахме прилични мачове и някои серии от победи, докато при Букито дори и това няма да го има.
|
Вто Юли 23, 2013 11:55 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
лека го знаете всички. казва се ОСТАВКА....ама на вожда всичко друго е празно писане по форумите
|
Вто Юли 23, 2013 5:29 pm |
|
 |
|