Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 Това,което наи-малко искахме - стана...
Ратко Достанич се завърна в Славия
Сърбинът Ратко Достанич се завърна в Славия. Треньорът ще води "белите" от новия сезон, а досегашният наставник Альоша Андонов ще му бъде помощник. Достанич бе старши на "Овча купел" преди година и половина, но напусна заради оферта от Цървена звезда. „Аз взех решението за треньорската смяна. Славия ще бъде фактор в първенството през следващия сезон", заяви пред „Меридиан Мач" Венцеслав Стефанов.
Нямам думи...
|
Чет Юни 08, 2006 11:03 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Интересно ми е след напускането на Чаво, Благо, Митко и Велето и връщането на Данчо Петков в Турция с какви точно футболисти отбора ще бъде 'фактор' както в казал Венци...при тея играчи и Фабио Капело да ни е трениор, май ще се бориме да не изпаднеме...дано греша
|
Чет Юни 08, 2006 11:19 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Ратко Достанич: Ще постигна повече от преди две години
Новият треньор на Славия Ратко Достанич даде интервю за "Топспорт". Сръбският спец, който бе помощник на Славолюб Муслин в "Левски" и води белградския гранд Цървена звезда, бе разговорлив и даде повече яснота около бъдещето си.
- Г-н Достанич, честито. Отново поемате Славия?
- Може да се каже. Все още няма нищо официално, но всичко е въпрос на време. Президентът на клуба Венцеслав Стефанов ми се обади и ми предложи да поема Славия. Казах му, че съм съгласен. До няколко дни ще дойда в София, за да се видя лично с него и да се договорим за всичко около бъдещия ми договор. Идвам с голямо желание и искам да постигна повече от преди две години, когато пак бях начело на "белите".
- Президентът на "белите" Венци Стефанов постави ли ви някакви цели?
- Не съм толкова голям привърженик на резултатите. Искам да виждам, че отборът играе добре, правилно, а тогава резултатите сами ще дойдат.
- Какво си спомняте най-добре от предишния ви престой в клуба?
- Направи ми впечатление, че в този клуб се работи изключително добре в юношеската школа. Залага се на много млади играчи, което е бъдещето на футбола. Може би щях още да съм на работа в Славия, но получих оферта от Цървена звезда и приех с огромно желание. Както в България всеки треньор иска да води ЦСКА и "Левски", така и тук едва ли има наставник, който да не иска да бъде начело на Партизан или Звезда.
- Спомняте ли си дебютът ви в Славия?
- Разбира се. Помня, че играхме срещу Литекс в Ловеч, а начело на отбора бе моят приятел Люпко Петрович. Победиха ни с 1:0, но се представихме добре.
- Тогава разполагахте с играчи като Чавдар Янков, Благой Георгиев, Георги Бачев и Асен Николов, а сега тях вече ги няма. Това притеснява ли ви?
- Не, и ще ви кажа защо. В Славия винаги е имало и ще има добри играчи. Затова казвам, че се работи добре в школата. Разбрах, че и Димитър Рангелов е продаден на френския Страсбург. Значи футболистите имат качества.
- Какъв ще бъде щабът ви?
- Все още не знам. По принцип работя с Драган Спасич, но няма никакъв проблем и българин да бъде в моя щаб. При предишния ми престой бях заедно с Атанас Джамбазки, с когото се разбирах великолепно.
Не бил привърженик на резултатите,а на какво си привърженик бе,да ти еба маиката...[/b]
|
Чет Юни 08, 2006 11:21 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ебати нещастника - леле как ще го подкрепяме със силни възгласи следващия сезон, не ереално! .............. Не знам, просто не знам!!! 
Чет Юни 08, 2006 11:28 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ!!! Не знам дали и в Г група (ако има такава  ) има толкова посредствен треньор?!!! Край до тука бяхме...
Последна промяна C/\ABuCTA на Чет Юни 08, 2006 12:35 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юни 08, 2006 11:42 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Ако беше толкова голям специалист нямаше да го изгонят от Звезда  А друг въпрос е това че не разполагаме с играчи,освен ако Венци не развърже кесията за качествени попълнения в което дълбоко се съмнявам-така че догодина пак 7-8 място 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Юни 08, 2006 12:30 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Мамка му, точно тоя ли некадърник трябваше да вземат. Изложи се веднъж, стига толкова не го искаме, ама както винаги нас никой не ни пита.
Чет Юни 08, 2006 12:30 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Дано новият му престой е по успешен от предишният 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Юни 08, 2006 12:38 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
zissko написа: Ако беше толкова голям специалист нямаше да го изгонят от Звезда  А друг въпрос е това че не разполагаме с играчи,освен ако Венци не развърже кесията за качествени попълнения в което дълбоко се съмнявам-така че догодина пак 7-8 място 
Само вижте това : http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=978
Чет Юни 08, 2006 12:42 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Дано не направи по-големи глупости от предишния си престой.
Чет Юни 08, 2006 12:55 pm |
|
 |
|