Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 9:11 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
 Това,което наи-малко искахме - стана... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Това,което наи-малко искахме - стана...
Ратко Достанич се завърна в Славия

Сърбинът Ратко Достанич се завърна в Славия. Треньорът ще води "белите" от новия сезон, а досегашният наставник Альоша Андонов ще му бъде помощник. Достанич бе старши на "Овча купел" преди година и половина, но напусна заради оферта от Цървена звезда. „Аз взех решението за треньорската смяна. Славия ще бъде фактор в първенството през следващия сезон", заяви пред „Меридиан Мач" Венцеслав Стефанов.

Нямам думи...

Чет Юни 08, 2006 11:03 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Интересно ми е след напускането на Чаво, Благо, Митко и Велето и връщането на Данчо Петков в Турция с какви точно футболисти отбора ще бъде 'фактор' както в казал Венци...при тея играчи и Фабио Капело да ни е трениор, май ще се бориме да не изпаднеме...дано греша

Чет Юни 08, 2006 11:19 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ратко Достанич: Ще постигна повече от преди две години

Новият треньор на Славия Ратко Достанич даде интервю за "Топспорт". Сръбският спец, който бе помощник на Славолюб Муслин в "Левски" и води белградския гранд Цървена звезда, бе разговорлив и даде повече яснота около бъдещето си.

- Г-н Достанич, честито. Отново поемате Славия?
- Може да се каже. Все още няма нищо официално, но всичко е въпрос на време. Президентът на клуба Венцеслав Стефанов ми се обади и ми предложи да поема Славия. Казах му, че съм съгласен. До няколко дни ще дойда в София, за да се видя лично с него и да се договорим за всичко около бъдещия ми договор. Идвам с голямо желание и искам да постигна повече от преди две години, когато пак бях начело на "белите".
- Президентът на "белите" Венци Стефанов постави ли ви някакви цели?
- Не съм толкова голям привърженик на резултатите. Искам да виждам, че отборът играе добре, правилно, а тогава резултатите сами ще дойдат.
- Какво си спомняте най-добре от предишния ви престой в клуба?
- Направи ми впечатление, че в този клуб се работи изключително добре в юношеската школа. Залага се на много млади играчи, което е бъдещето на футбола. Може би щях още да съм на работа в Славия, но получих оферта от Цървена звезда и приех с огромно желание. Както в България всеки треньор иска да води ЦСКА и "Левски", така и тук едва ли има наставник, който да не иска да бъде начело на Партизан или Звезда.
- Спомняте ли си дебютът ви в Славия?
- Разбира се. Помня, че играхме срещу Литекс в Ловеч, а начело на отбора бе моят приятел Люпко Петрович. Победиха ни с 1:0, но се представихме добре.
- Тогава разполагахте с играчи като Чавдар Янков, Благой Георгиев, Георги Бачев и Асен Николов, а сега тях вече ги няма. Това притеснява ли ви?
- Не, и ще ви кажа защо. В Славия винаги е имало и ще има добри играчи. Затова казвам, че се работи добре в школата. Разбрах, че и Димитър Рангелов е продаден на френския Страсбург. Значи футболистите имат качества.
- Какъв ще бъде щабът ви?
- Все още не знам. По принцип работя с Драган Спасич, но няма никакъв проблем и българин да бъде в моя щаб. При предишния ми престой бях заедно с Атанас Джамбазки, с когото се разбирах великолепно.

Не бил привърженик на резултатите,а на какво си привърженик бе,да ти еба маиката...[/b]

Чет Юни 08, 2006 11:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ебати нещастника - леле как ще го подкрепяме със силни възгласи следващия сезон, не ереално! .............. Не знам, просто не знам!!! :D

Чет Юни 08, 2006 11:28 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ!!! Не знам дали и в Г група (ако има такава :lol: ) има толкова посредствен треньор?!!! Край до тука бяхме...

Последна промяна C/\ABuCTA на Чет Юни 08, 2006 12:35 pm, променена общо 1 път

Чет Юни 08, 2006 11:42 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ако беше толкова голям специалист нямаше да го изгонят от Звезда :!: А друг въпрос е това че не разполагаме с играчи,освен ако Венци не развърже кесията за качествени попълнения в което дълбоко се съмнявам-така че догодина пак 7-8 място :cry:

Чет Юни 08, 2006 12:30 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Мамка му, точно тоя ли некадърник трябваше да вземат. Изложи се веднъж, стига толкова не го искаме, ама както винаги нас никой не ни пита.

Чет Юни 08, 2006 12:30 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дано новият му престой е по успешен от предишният :?

Чет Юни 08, 2006 12:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
zissko написа:
Ако беше толкова голям специалист нямаше да го изгонят от Звезда :!: А друг въпрос е това че не разполагаме с играчи,освен ако Венци не развърже кесията за качествени попълнения в което дълбоко се съмнявам-така че догодина пак 7-8 място :cry:

Само вижте това : http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=978

Чет Юни 08, 2006 12:42 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Дано не направи по-големи глупости от предишния си престой.

Чет Юни 08, 2006 12:55 pm
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща