|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
smotan
Пристрастен
|
 Predlojenie
Poneje v "Predlojenia" pochti nikoi ne mu oburna vnimanie, she go napisha i tuka.
Spomniam si v nachaloto na toia polusezon v moia kvartal (bukston) imashe razlepeni obiavi ot NKS otnosno exkurzia do lovech za macha s litex... ne znam do kolko e bilo uspeshno no si misla che taka niama da stane........
Nachi spored mene triabva da se napravat primerno 2-3 hiliadi lepenki na koito da pishe dori i samo adressa na toia site, i da se razlepiat iz ciala sofia: po spirki, po bulfoni, betkomi, v tramvai, reisove....navsiakade...
shtoto sum sigoren che ima mnogo slavisti koito prosto sa zabravili che sa takiva i triabva da se napravi nesho da se vurne tehnia interes kum kluba!!!
|
Нед Май 09, 2004 11:47 am |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
absolutno! malko 6te zvu4i kato oneia obiavi "kak da otslabnete s 12 kg za 2 sedmitsi"  , no sqm siguren 4e e na4in za populiarizirane.
_________________ punk, cici i narkotici
|
Нед Май 09, 2004 2:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13186 Местоположение: SOFIA
|
Тогава е имало 50-60 човека в Ловеч(даваха го и по ТВ).На мача в Дупница бяха към 30,аз си бях на частни начала. Според мен,вместо да се правят лепенки,с които да позволим разни недоносчета да си избиват комплексите,като ги унищожават и рисуват фалоси върху тях,по-добре с парите да се плати каре в някой от спортните вестници.Има много слависти по медиите,може да се спретне и безплатен ПР.Но за тази работа трябва да мислят клуба и НКС,а не да дремят.Може да се използва и вестник СЛАВИЯ за трибуна,но за целта тези ,които го издават трябва най-после да се светнат,че трябва и да го разпространяват.Аз съм от Лозенец,50 000 души живеят тук.Поне 1000 от тях са слависти.Но по будките за вестници не са и чували за този наш вестник.В цяла София е така.В рекламния бизнес съм.Работя с медии непрекъснато,разпространението не е скъпо и разходите се избиват.Като се увеличи тиража,ще дойдат и рекламодатели.От този вестник могат да се получават солидни приходи,но трябва малко инициативност при организацията на дейността.Трябва и материалите да се подбират добре,не като за полуидеоти.Едно 80% от хората дори не знаят как се влиза в Интернет,така че това за адреса на този сайт не важи в случая.Що се отнася до другите 20%,трябва да се пуснат линкове в по-посещаваните портали.Тук и ние можем да направим нещо-като постваме в други форуми-да слагаме този адрес в подписа.Доказано е,че Интернет продукти се рекламират най-ефективно в мрежата.Когато пуснаха Клуб АБВ,първо направиха билбордове,имаше по 20 посещения на ден.Когато направиха банерчета,за 10 дни имаха 600 000 посещения.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Май 09, 2004 8:46 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Тогава е имало 50-60 човека в Ловеч(даваха го и по ТВ).На мача в Дупница бяха към 30,аз си бях на частни начала. Според мен,вместо да се правят лепенки,с които да позволим разни недоносчета да си избиват комплексите,като ги унищожават и рисуват фалоси върху тях,по-добре с парите да се плати каре в някой от спортните вестници.Има много слависти по медиите,може да се спретне и безплатен ПР.Но за тази работа трябва да мислят клуба и НКС,а не да дремят.Може да се използва и вестник СЛАВИЯ за трибуна,но за целта тези ,които го издават трябва най-после да се светнат,че трябва и да го разпространяват.Аз съм от Лозенец,50 000 души живеят тук.Поне 1000 от тях са слависти.Но по будките за вестници не са и чували за този наш вестник.В цяла София е така.В рекламния бизнес съм.Работя с медии непрекъснато,разпространението не е скъпо и разходите се избиват.Като се увеличи тиража,ще дойдат и рекламодатели.От този вестник могат да се получават солидни приходи,но трябва малко инициативност при организацията на дейността.Трябва и материалите да се подбират добре,не като за полуидеоти.Едно 80% от хората дори не знаят как се влиза в Интернет,така че това за адреса на този сайт не важи в случая.Що се отнася до другите 20%,трябва да се пуснат линкове в по-посещаваните портали.Тук и ние можем да направим нещо-като постваме в други форуми-да слагаме този адрес в подписа.Доказано е,че Интернет продукти се рекламират най-ефективно в мрежата.Когато пуснаха Клуб АБВ,първо направиха билбордове,имаше по 20 посещения на ден.Когато направиха банерчета,за 10 дни имаха 600 000 посещения.
Absolutno sam saglasen s teb ..  )SAMO SLAVIA !!
|
Нед Май 09, 2004 9:08 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Прав си bodzhov_zv!!! Но как трябва да им се обясни,на хората от вестника за разпространението!!! Аз също съм на твоето мнение,но трябва някак да им обясним. Също мисля,че ще бъде още по-добре,ако не е вестник,а списание. Тогава може и да увеличат цената,но поне качеството на продукта ще бъде по-добро. При това от продажби,както и по нататъка от рекламите в "списанието",ще започнат много да печелят. Пък може и до там да се стигне,извън София да се продава. Надявам се хората,които списват вестника да видят темата и да се замислят,какво може да се направи... Ако нещо имат проблеми,винаги може да се помогне... Ще се намерят хора,които на драго сърце биха помогнали... Дори и да не са слависти! Надявам се те да обърнат внимание,на написаното от теб и мен!!! И да направят нещо по въпроса.....
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Май 09, 2004 10:27 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13186 Местоположение: SOFIA
|
[/[color=red]coloЗнам,че сме прави.Също така знам,че доста отговорни фактори четат нашите мнения,както от клуба и НКС,така и от спортните вестници-доста изплагиатствани неща съм виждал по всекидневниците от много наши автори във този форум.Но проблема е,че тези от които зависят нещата,не им изнася да се приложат идеите.Не им се харчат средства,а не трябват много. В повечето случаи разпространението е на консигнативен принцип.Не трябва да се плаща предварително,и сумите зависят от продажбите.Има риск да залежи част от тиража,но при правилно сегментиране на пазара по райони,този риск се свежда до минимум.Колкото по-голям е тиража-толкова повече фирми ще се натискат да рекламират при по-високи цени.Вносители и производители на спортни стоки,пивовари,други фирми...Ще има приходи,ще се задвижат нещата.Да не говорим за пропагандния ефект.А също и чисто информационния-сега няма къде да прочетеш нещо за СЛАВИЯ.Едно време си купувах ТРУДОВО ДЕЛО,органа на Строителни войски-имаше цяла страница за СЛАВИЯ в него.Всеки вторник и петък излизаше,и хората доста го купуваха.И то точно заради тази страница-другото беше ръбиш.Така,че има добра пазарна ниша за нашия вестник,но няма кой да се сети да я заеме...Имаме вестник,клуб,НКС-защо е свободно това пространство? Това за списанието е хубаво,но ще бъде на височка цена,и малко хора ще могат да си го позволят.Може да се издава примерно в началото на всеки полусезон по едно луксозно списание,паралелно с него-месечен или седмичен вестник с по-ниско качество на хартията и полиграфията,но с добро съдържание и приемлива цена от гледна точка на пенсионерите и учениците.И въобще-може много да се разсъждава на тази тема,но като няма кой да се вслуша и приложи предложенията,е някак безсмислено...
r]
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Май 11, 2004 5:44 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|