ЛЮБИМЕЦ НА ПУБЛИКАТА: 2 кръг Черно море- СЛАВИЯ
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Haide Belite написа: 1. Правилно си разбрал, че НЕ гласувам сеириозно за вратаря. 2. Основният проблем е в това, че НЕ могат за 90 минути един точен удар да направят във вратата, както и че падат по такъв начин от отбор, който в последните години НЕ е водещ в България. И съответно НЕ заслужават да бъдат отличавани.
Твое право е да гласуваш или не, но това право на избор го има всеки потребител на форума и никой не може да го упражни вместо другите. Нито ти, нито аз, нито който и да било. Никой не заслужава да гласува - никой не гласува, какъв е проблема?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Авг 15, 2005 4:59 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Haide Belite написа: Не те познавам. Анонимността и форума не ти ли дават малко повече смелост да ги говориш такива неща?
Аз участвам тук с фамилията си ( която е толкова рядка, че в България я носим само 2 семейства), така че за анонимност въобще не може да се говори. Може- в твоя случай, в моя и на малцината други потребители, които участват с имената си тук е малко смешно да се говори за анонимност.
А малко по-лекичко в личните определения не може ли да го даваш?
|
Пон Авг 15, 2005 5:19 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ПИЧОВЕ И ДА СЕ КАРАТЕ И ДА НЕ СЕ НЯМА ДА СТАНЕМ ПО СИЛЕН ОТБОР И ВЪОБЩЕ ТОЗИ СЕЗОН ЩЕ Е МЪКА ОТ ОНАЗИ ДЕТО БЕШЕ НА ЛОКОТО МИНАЛАТА ГОДИНА ,ГРОЗНА РАБОТА ,АМА ДОРИ И КАТО СМЕ СЛАБИ КАКВО НИ ПРЕЧИ ДА ГЛАСУВАМЕ И АЗ ГЛАСУВАМ ЗА ВОДЕНИЧАРОВ ИСКАХ ЗА МИТЕТО ЩОТО ИМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА ,АМА ТОЯ МЛАДЕЖ МАЙ МУ СЕ ИГРАЕ НАЙ МНОГО И ЗА ТОВА ,МАЙНАТА ИМ НА ЧЕРНО МОРЕ КВО КАТО СА НИ БИЛИ ,МАЙНАТА ИМ И НА ЛОКОТО И ДА НИ БИЯТ ГОЛЯМА РАБОТА ЩЕ МИ НАКРИВАТ ШАПКАТА ,И КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ ЩЕ ЗАВЪРШИМ 5 ИЛИ 10 НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ?И ДА СЕ КЛАСИРАМЕ ЗА ТУРНИРИТЕ ПАК НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ,НАЛИ ГИ РАЗКРИХА И СИНИ И ЖЪЛТИ И ЧЕРВЕНИ И КВИТО И ТАМ ДА СА ........
ABSOLIUTNO SAM SAGLASEN S TOVA MNENIE NA WHITEHEAD
(/C\)
SAMO SLAVIA
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Авг 15, 2005 6:36 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
И бех на мачо. Толко мъка на мач не съм изпитвал у последните сигур 10- 15 години. Много безотговорно, много слабо играха всички.
Единственийо, който направи нещо смислено и се държа адекватно на терена беше Асен Караславов. Гласувам доверие нему в този кръг.
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Пон Авг 15, 2005 7:46 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Haide Belite написа: А малко по-лекичко в личните определения не може ли да го даваш?
Интелигентен човек ми се струваш. Сигурен съм, че знаеш какво е определение. Кажи къде съм те "определил"?
|
Пон Авг 15, 2005 7:50 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
В цялата тази какофония все пак могат да се разграничат 6 гласувания. Временното класиране е както следва:
1-2. Янко Вълканов и Воденичаров по 2 гласа и по 33 точки
3-4. Благо Георгиев иАсен Караславов по 1 глас и по 17 точки
Анкетата ще бъде открита до неделя по пладне, за да не се презастъпват по няколко анкети.
|
Пон Авг 15, 2005 7:56 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Haide Belite написа: Не те познавам. Анонимността и форума не ти ли дават малко повече смелост да ги говориш такива неща?
Аз участвам тук с фамилията си ( която е толкова рядка, че в България я носим само 2 семейства), така че за анонимност въобще не може да се говори. Може- в твоя случай, в моя и на малцината други потребители, които участват с имената си тук е малко смешно да се говори за анонимност.
Съжалявам, но така на латиница фамилията нищо не ми говори. Как се пише на кирилица?
|
Пон Авг 15, 2005 8:52 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Димитър Воденичаров
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пон Авг 15, 2005 10:22 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Haide Belite написа: Съжалявам, но така на латиница фамилията нищо не ми говори. Как се пише на кирилица?
Фамилията ми е написана според официалната българо- английска транслитерация. Това обаче вече страшно много се отклонява от основната тема- нито има общо с мача, нито с анкетата, нито пък е интересно за някой от другите читатели. Форумът има система за лични съобщения, използвай я при такива случаи. Като разбира се вмъкнеш и истинското си име там. 
|
Вто Авг 16, 2005 2:34 am |
|
 |
seth
Администратор
|
И тъй... След толкова много мнения по темата ( повечето от които провокирано- безсмислени) за малко да пропусна да упражня конституционното си право гласувам  Гледах доста репортажи, четох много вестници и смятам, че герой на мача е ... Димитър Рангелов. Не се чудете, не се ослушвайте!  През тези 20 минути, през които всички ( от хубчев до последния никаквец по вестниците) казват, че сме играли слабо- той направи два пробива и показа НЕПРИМИРИМ славистки дух! Може да се подигравате, но... ГЛАСУВАМ за Митко Рангелов!
|
Сря Авг 17, 2005 1:26 am |
|
 |
|