ЛЮБИМЕЦ НА ПУБЛИКАТА 2005/2006:Играч на мача срещу Пирин
И такааа. Започва нов сезон, започва и първото пълно издание на анкетата. Тъй като всеки намери кусури на анкетата, но никой не даде конкретни предложения как точно да се оправят, продължаваме по стария начин. Стига Васко да няма нещо напреки

. Понеже изглежда все още не могат да се слагат повече от 10 опции в анкетите, ще гласуваме с мнения, за да няма - защо този си сложил, защо онзи не си- и аз всеки път да обяснявам че може да се гласува за всеки
Всеки има право да гласува- правете го масирано и редовно, за по- добра представителност.
Темите за анкетите се превръщат в анализи на мачовете. В това няма лошо, но се споменават много имена на играчи... Изрично уточнявайте - Аз гласувам за Еди-Кой-Си. Пък си споменавайте имена колкото искате, но да се разбира дали и за кого гласувате.
ПП. Пускам анкетата преди мача, защото вечерта няма да имам възможност, да не останем без анкета

Всички гласове, пуснати ПРЕДИ края на мача ще бъдат изтрити и няма да се вземат предвид- часовника на борда ми е настроен правилно

А темата ще бъде заключена и обработена в събота

Успех на всички момчета, успех и на всички нас