Автор |
Съобщение |
smotan
Пристрастен
|
Венци Стефанов: Феновете изпълняват поръчка
Заговор срещу треньора Ратко Достанич разкри президентът на Славия Венцеслав Стефанов.
- Истинският фен более за отбора и не го изоставя в трудни моменти - заяви босът на белите. - И най-важното - не изпълнява поръчки.
Според него в основата на скандиранията на агитката, която поиска оставката на Достанич, са приближени до Стоян Коцев.
- Когато видях сина на Кано до момчетата, които издигнаха плакатите, всичко ми стана ясно - каза Стефанов. - Те дойдоха подготвени. Ако направят същото и срещу Несебър, на следващия домакински мач няма да ги пусна на стадиона. Какво е това - искаме си Кано, искаме си Гошо. Славия си има треньор и той работи като къртица.
7дни спорт
|
Пет Авг 27, 2004 9:48 am |
|
|
ACAB
|
4 kilometr zove
Abe toja normalen li e izob6to?
Da go otvedem do 4 kilometr dokato ne e ksno,istinskite fenove trjabva da bdat zagrijeni za svoja bolen prezident
Venci nie naistina ti mislim dobroto
4 kilometr sega ,4e posle stava polo6o
|
Пет Авг 27, 2004 10:50 am |
|
|
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Авг 27, 2004 4:15 pm |
|
|
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Aбе тая свиня да се ебе в ГЪЗА.... Дееба аре па да видиме как няма да ме пусне да ходя на мач!!!! Деба и копелето продажно!!! Ние сме тези които сме загрижени за отбора,а не тва дебело черво! Явно той не вижда проблемите в отбора,но всъщност на него не му е изгодно да ги вижда,така че се някой трябва да му каже!! Ако не сме ние кой ще е!!! Все още не е разбрал,че без публика няма да има и отбор! Е ще има ама...... Абе направо не ми се говори,писнало ми е вече да се занимавам с тоя... Мислех,че поне малко се е вразумил,поне малко,ама явно съм се бъркал...
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Пет Авг 27, 2004 9:08 pm |
|
|
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
братле всяка година става все по зле и по- зле нема ли кои да заколи свинкята по коледно време а
|
Съб Авг 28, 2004 10:39 am |
|
|
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
*** za debelata svinq.Maika mu da eba.
_________________ SAMO SLAVIA!
Последна промяна hibs_fan на Нед Авг 29, 2004 9:40 pm, променена общо 1 път
|
Нед Авг 29, 2004 1:40 pm |
|
|
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
спокойно и неговото време ще дойде
Нед Авг 29, 2004 5:27 pm |
|
|
kalco-betona
Пристрастен
|
Какви проглеми искате да вижда той. Проблеми няма. Пере пари и яде. Всичко е точно... поне от негова гледна точка
|
Пон Авг 30, 2004 1:23 am |
|
|
whiteheat
Орден "Стара Славия"
|
не знам ама скоро че се пръсне свикята му сас свинки....
|
Пон Авг 30, 2004 9:22 am |
|
|
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Be momcheta vie ne vijdate li che toi pravi tia mizerii i prodava machove shtoto triabva da si plati otkupa za sina mu?!Nishto chudno da go darjat tochno za da mogat da kajat koga triabva Slavia da pada. Belkim kato se opravi s taia gadost da ima doblestta i da napusne Slavia sled vsichki tia gluposti koito pravi i kazva!
Вто Авг 31, 2004 9:45 pm |
|
|
|