Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Аз викам - апетитът идва с яденето. Нека първо минат първите два мача, нека видим как тръгне работата. Но с този състав направо ще е резил да не вземем поне третото място. А ако отнемат три точки на чорбетата, може да мислим и за нещо повече. Ама пак повтарям - третото място не трябва да изпускаме.
|
Пон Фев 07, 2005 6:17 am |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Не ми се вярва да отнемат точки на чорбистите...И що пък да не ги биете, сега като се замисля?.... Крепите 0:0 до 70-та минута, ония се панират и почват атаки, правите контра в 80-та минута и ги наказвате. Остават ви 10 минути да браните резултата.
Харесва ми, че така ни се заканвате, голям мач ще падне
Само че и ние нямаме намерение да се предаваме!
Послепис: Не съм толкова близо до отбора ви, но ми се струва, че футболистите нямат респект към Джамбазки, че той не умее да ги надъхва...
|
Пон Фев 07, 2005 3:09 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Левскар написа: Не ми се вярва да отнемат точки на чорбистите...И що пък да не ги биете, сега като се замисля?.... Крепите 0:0 до 70-та минута, ония се панират и почват атаки, правите контра в 80-та минута и ги наказвате. Остават ви 10 минути да браните резултата. Харесва ми, че така ни се заканвате, голям мач ще падне Само че и ние нямаме намерение да се предаваме! Послепис: Не съм толкова близо до отбора ви, но ми се струва, че футболистите нямат респект към Джамбазки, че той не умее да ги надъхва...
Moje i da ima neshto takova , no ot druga strana pod negovo rukovodstvo vi pobedihme, taka che mislia, che shte uspee da gi naduha s/u vas.
2 pobedi s/u levski i cska, 6t razlika ot 1voto miasto, visok moral i cial polusezon pred otbora.Triabva ni edno mnogo rezultatno napadenie, ta dori i da poluchavame golove vinagi da sme vkarali pone s 1 povache! Zvuchi postijimo. Obache samo zvuchi 
Пон Фев 07, 2005 3:58 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Фев 07, 2005 11:10 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
dani tfa nikoga ne moje da stane i toq grozen podpis da se mahne xaxaxaxa  aaaaaa i avatara ti e gorzem xaxa *** za milan
se 1 si nqkuf bufer v foruma ebasi xaxa mahni gi sloji ne6to belo 4erno
FoRZa PaRMa!
ViVa SLaViA!
OnLY BoLToN!
 :):)
|
Пон Фев 07, 2005 11:42 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Oops, oburkah se shte stanat 8 t. razlika ,AKO biem.Sega sme na 11.
POBEDA I PAK POBEDA , NIE PEEEM SAMO ZA POBEDA !!!
Вто Фев 08, 2005 12:51 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Jay Jay Okocha написа: dani tfa nikoga ne moje da stane i toq grozen podpis da se mahne xaxaxaxa  aaaaaa i avatara ti e gorzem xaxa *** za milan se 1 si nqkuf bufer v foruma ebasi xaxa mahni gi sloji ne6to belo 4erno  FoRZa PaRMa! ViVa SLaViA! OnLY BoLToN!  :):) abe bufer hqhqhq na volleybola ti be6e bufer pod prikritie
ina4e 6e stane che she biem levski cska ... 

|
Вто Фев 08, 2005 9:46 am |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
Koe ne moje da stane be da bieme levski i cska li? Ta i dvata otbora sa tolko sme6ni v toq moment! Naprotiv i 2-ta obora mogat da qdat boi. I az mislq 4e 6e gi bieme pone edinia ma4 6e go vzememe. Vie ne vijdate li 4e i levski i cska v tozi moment nqmat nieto edin dobar futbolist. I mislq da gi bieme! A? I 6e ima biii govedata rogati bii bii bii! Bii 4orbata po glavata bii bii bii!
A SLAVIA 6AMPION ALE ALE
AIDE BELITE STQGAITE SE ZA POBEDI I POSE6TAVANE NA VSEKI MA4!!!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Вто Фев 08, 2005 10:58 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
|
koko_sl написа: Koe ne moje da stane be da bieme levski i cska li? Ta i dvata otbora sa tolko sme6ni v toq moment! Naprotiv i 2-ta obora mogat da qdat boi. I az mislq 4e 6e gi bieme pone edinia ma4 6e go vzememe. Vie ne vijdate li 4e i levski i cska v tozi moment nqmat nieto edin dobar futbolist. I mislq da gi bieme! A? I 6e ima biii govedata rogati bii bii bii! Bii 4orbata po glavata bii bii bii! A SLAVIA 6AMPION ALE ALE AIDE BELITE STQGAITE SE ZA POBEDI I POSE6TAVANE NA VSEKI MA4!!! koko i az tfa go govorq ama nikoi ne me slusha .. 

|
Вто Фев 08, 2005 12:26 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
AZ SLU6AM :pppppppppppp

BOYS SOFIA ULTRAS
|