Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Играчи на Черноморец готвят бойкот заради пари
Още по-сериозни проблеми ще се струпат на главата на треньора на Черноморец Димитър Димитров-Херо, информира "Меридиан Мач". Очаква се футболистите на тима да бойкотират негласно мачовете заради некоректно отношение на клубния бос Митко Събев.
Шефът на петролния гигант е обещал миналата година на футболистите при промоция в елита да им изплати премии между 10 и 20 хиляди лева.
Тимът на Херо дори стартира с ударното 6:1 като гост на Бела. Впоследствие обаче Събев обявил намеренията си да не изплаща обещаните премии на играчите.
Вероятната причина за това са загубите в последните два мача от първенството, съответно от Пирин като домакин с 1:4 и 0:4 като гост срещу Локомотив (Сф).
"На всеки се случва да загуби. Когато ни обеща парите, не сме се разбирали за това, че те зависят от резултатите ни в "А" група. Сега Събев се прави на лъжливото овчарче. Щом е така, нека си мисли, че ние играем футбол. Щом не ни дава парите за влизане от "Б" в "А" група догодина, пак сме долу. Да видим дали и момчетата от Нефтохимик ще си дават зор, при положение че нас ни е излъгал", заяви пред "Меридиан Мач" играч на Черноморец пожелал анонимност.
В Славия също имат сериозни проблеми, но те са от кадрови характер. Големите главоболия ще дойдат от нападението на тима.
Един от основните нападатели – бразилецът Елтон, се контузи в мача срещу "Ботев" и ще отсъства близо месец. На негово място почти сигурно ще излезе младокът Димитър Воденчаров.
Халфът Саша Симонович претърпя операция преди два дни и ще се възстановява няколко седмици.
|
Съб Сеп 22, 2007 11:39 am |
|
|
kamka
Напреднал
|
Като гледам предпоставките може да се очаква X 2 за този мач по - важното е чорбата да ги бием от толко години нищо не сме видели от тях
|
Съб Сеп 22, 2007 12:19 pm |
|
|
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Дано това да е вярно, но може и да са го написали само за да накарат нашия отбор да се отпусне преди мача.
Съб Сеп 22, 2007 12:35 pm |
|
|
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
ето го и стартовия състав
Ем. Петров, Дяков, Петков, Павлов, Рангелов, Георгиевски, Керчев, Ортега, Илия Илиев, Воденичаров, Н. Петров
|
Съб Сеп 22, 2007 2:48 pm |
|
|
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Тоя мач е рубикон...вземем ли го, с чорбата ще е много ама много горещо откъм атносфера и настроение!!Не знам защо колкото повече наближава началото, толкова повече съм убеден, че ще го загубим .....и дано Ортега не си изкара жътл картон При колко жълти картона наказват тия бастуни от дисциплинарната комисия...аз мисля, че за Ортега на мачът с "Ботев" му бе пъври картон а?
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Сеп 22, 2007 3:15 pm |
|
|
saract
Орден "Стара Славия"
|
Давайте бели искаме победа!Все имам чувството че днес важна роля ще играе Митко Воденичаров........
|
Съб Сеп 22, 2007 3:47 pm |
|
|
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
УСПЕХ !
УСПЕХ ОТ СИЛИСТРА !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Сеп 22, 2007 5:18 pm |
|
|
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Дай боже да ги биеме паламудите , чорбота просто не ми се кфа лудница ще бъде , но първо да вземем точ мач
Съб Сеп 22, 2007 5:32 pm |
|
|
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Ще го вземем.
|
Съб Сеп 22, 2007 5:38 pm |
|
|
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Ортега да се пази много, щото ако му дадат картон отпада за мача с чорбетата.
Съб Сеп 22, 2007 5:41 pm |
|
|
|