Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
KpeTeH написа: Здравеите тъй като от доста време прглеждам форума (безда вземам участие в него). Реших да напиша и аз нещичко. Не сам ходил на мач сигурно от 4-5 години ако не и повече, бях казал че докато Венци е в Славия аз просто няма да стъпя и така през тва време аз и още 2-3 мои приатели си гледахме мач по ТВ напивахме се от мъка и си пеехме песни. Напоследък обаче забелязвам че Слявия играе може би най-добрия футбол в БГ и публиката Й отново възвраща онзи си вид от времето когато когато отбор Говедо ни бяха клиенти. Тa относно мача искам да попитам дали датата и часа са сигорни защото вече съм решил че ако не ме пуснат ще избягам от работа за да дойда!!!
Вчера мина заседанието на БФС и нямаше промени относно часа и датата на мача , така че си остава 13:45 в събота !!!
Сря Дек 05, 2007 2:15 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Дано и други като тебе се върнат на стадиона защото БЕЛИТЕ го заслужават и имат крещяща нужда от повече публика особено в този мач.
|
Сря Дек 05, 2007 2:57 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
KpeTeH написа: Здравеите тъй като от доста време прглеждам форума (безда вземам участие в него). Реших да напиша и аз нещичко. Не сам ходил на мач сигурно от 4-5 години ако не и повече, бях казал че докато Венци е в Славия аз просто няма да стъпя и така през тва време аз и още 2-3 мои приатели си гледахме мач по ТВ напивахме се от мъка и си пеехме песни. Напоследък обаче забелязвам че Слявия играе може би най-добрия футбол в БГ и публиката Й отново възвраща онзи си вид от времето когато когато отбор Говедо ни бяха клиенти. Тa относно мача искам да попитам дали датата и часа са сигорни защото вече съм решил че ако не ме пуснат ще избягам от работа за да дойда!!!
ЕЛА !!! Нека подкрепим момчетата срещу говедата !!!
13:45 в събота, всички на СТАДИОНА !!!
Сря Дек 05, 2007 3:25 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
C/\ABuCTA написа: Еми ето аз съм го замисли 5х2,5 м и така ще излезе 75 евро, което не са малко пари, но мисля, че ще можем да ги съберем. Аз бих вкарал 1/3 от сумата поне така, че айде да го правим.
Това са 150лв.На следващия мач билетите за феновете да са по 2 лв и ще се съберат.
|
Сря Дек 05, 2007 6:32 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
по скоро няква среща да речем на първата тренировка на отбора за догодина и секи които има желание да доиде да даде кинти и готово 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Сря Дек 05, 2007 7:15 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Свърши събранието на говедата и изхода не е добър - оставиха Наско. Ако го бяха изгонили, какъвто е педал, щеше да направи всичко възможно те да се усират, за да се върне на бял кон... 
|
Сря Дек 05, 2007 8:08 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
славист оставих ти на лично телефона си ...обадими се да ти дам парата, щото искам знамето да е готово за мача
|
Сря Дек 05, 2007 8:11 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ебе хора как ще стане за мача няма никво време 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Сря Дек 05, 2007 8:13 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Ше стане  Ако го направиме от весник 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Сря Дек 05, 2007 9:03 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
е как пък няма да стане на винил утре ще проверя само някой да ми прати проекта с предпечат ...готов за печатане
|
Сря Дек 05, 2007 9:32 pm |
|
 |
|