Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
ЛОВЕЧ-МАЧА НА ИСТИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!
Зравейте торсида, ето че след две седмици идва един фатален за нас мач. От един единствен мач ще зависи дали имаме някакав шанс тая година. Победиме ли -отново сме в играта и забравяме гадното начало,въпреки че едва ли може някой да го забрави.Ако ли паднем -пак си оставаме с излагани надежди.
Така че дайте да се съберем, да отидем на гости на селяните(ЛОВЕЧ) пък да става квото ще............защото ние сме си слависти, защото сме преживяли такива катаклизми с нашата любима СЛАВИЯ, та един мач ли ще ни стресне.Нека ние да сме там нека подкрепим футболистите-не треньора ни човек с ляв уклон или кюфтето Венци. Защото не може при тази огромна обич към СЛАВИЯ която изпитваме всички ние да седим като гугутки до радиото , а не да сме на стадиона.
ИСКАМ ДА СЕ ОБАРНА КАМ ВАС МНОГОТО КОИТО НЕ ИДВАТЕ НА МАЧОВЕ..........ЕЛА, ТЕ ПОМОГНЕТЕ НА СЛАВИЯ, ЗАЩОТО ТЯ ГО ЗАСЛУЖАВА. ЗАЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО КОГАТО СЕ ПОБЕЖДАВА ,ЧОВЕК ДА СЕ БИЕ В ГАРДИТЕ ЧЕ Е СЛАВИСТ,А КОГАТО ПАДАМЕ.........ДИМ ДА НИ НЯМА ОТ СТАДИОНА. ЗАЩОТО ИСТИНСКИЯ СЛАВИСТ ТРЯБВА ДА Е НА ВСЕКИ МАЧ . А ОНОВА РАЗПЛУТОТО КЮФТЕ ВЕНЦИ МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ КВОТ СИ ИСКА.........И НЕГОВОТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ.......ДАНО ДА Е СКОРО.
ЧАКАМ ВИ В ЛОВЕЧ......НЕКА БАДЕМ НЯКОГАШНАТА ТОРСИДА........ИЛИ ПОНЕ ДА НАПОНИМ НА НЕЯ!!!!!! ПЪК АКО ТОВА СТАНЕ.................И РАТКО И ВЕНЦИ ЩЕ СИ ТРАГНАТ ПО ПЪТЯ КАМ АДА.......
С УВАЖЕНИЕ:
САМО СЛАВИЯ
Пон Авг 30, 2004 1:11 am |
|
|
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
братле аз сам славист много преди патко и кюфтето да дойдат както и всички останали, с кеф ще отида не само в ловеч а и на край света ,но ако има смисъл ,не е нужно да бият всеки път а да играят истински
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Авг 30, 2004 9:45 am |
|
|
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
S tqh po4ti vsi4ki ma4ove do sega sa bili istinski.Qvno svinqta ne im se prodava lesno.Dano pone sega se subere agitka.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Пон Авг 30, 2004 11:13 am |
|
|
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
EMI VZEMETE DA DOJDETE..............!!!!!!
Пон Авг 30, 2004 11:40 am |
|
|
hibs_fan
Пристрастен
|
Sigurno 6te doidem.
|
Пон Авг 30, 2004 1:44 pm |
|
|
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
|
Пон Авг 30, 2004 4:59 pm |
|
|
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
whiteheat написа: с кеф ще отида не само в ловеч а и на край света ,но ако има смисъл
Приятелю, смисъл винаги има щом претендираш да имаш бяло сърце. Моето не е бяло... червено е, както на всеки нормален човек, но и също както всеки човек си имам своите бели кръвни телца, които карат сърцето ми да тупти...
Не се излагайте, стига със тези глупости за Венци... свинята е преходна, но ние оставаме, оставаме защото ни е имало много преди Венци, оцеляваме и със него и ще го надживеем многократно защото той е левскар, а ние СЛАВИСТИ. Замислете се... кюфтето е едно и след едно ходене до тоалетната то остава някъде в тоалетната чиния и поема своя естествен път към канализация, докато бялата любов е истинска и вечна. Ако човек обича нещо, той трябва да е готов да се бори за него! ИСТИНСКИ БЕЛИТЕ НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАТ!
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Авг 30, 2004 9:24 pm |
|
|
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
батенце ,аз не претендирам за нищо ,аз просто съм такъв от както съм се родил ,такъв е бил баща ми, такъв е бил и дядо ми а предполагам и на повечето от вас ,а това дали ще ходя на мачове братле мога да ти кажа че ми е писнало да ходя на псевдо такива ,за теб е важно да ходиш, ходи евалла че не спираш ,евалла на всички дето ходят ,и аз ще доида ама не знам кога
|
Вто Авг 31, 2004 9:18 am |
|
|
hibs_fan
Пристрастен
|
Abe vreme mu e i v Love4 da vzemem nqkoq pobeda ili pone raven.Dano tozi put zapi6em nqkakuv uspeh.
|
Вто Авг 31, 2004 10:03 am |
|
|
whiteheat
Орден "Стара Славия"
|
всички го искаме
|
Вто Авг 31, 2004 10:25 am |
|
|
|