Национален Клуб на Слависта
https://www.slaviasofia.com/forum/

Треньорски барометър за май
https://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=7053
Страница 1 от 1

Автор:  seth [ Чет Май 02, 2024 8:35 am ]
Заглавие:  Треньорски барометър за май


В рамките на съответния месец можете да гласувате в анкетата, да изразявате мнения, да дискутирате и пр. за дейноста на спортно-техническия щаб. Можете да сменявате гласа си според резултатите. Това е и мястото да споделяте интервюта и информации за щаба.
Досегашните резултати в над десетгодишната история на допитването, можете да видите тук.Темата е заключена и ще пада надолу, но данните ще се актуализират.

Автор:  seth [ Сря Май 08, 2024 11:26 am ]
Заглавие:  Re: Треньорски барометър за май

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич ще продължи да води "белите" и през следващата кампания, научи Novsport.com.

Опитният специалист имаше известни търкания с президента на клуба Венцеслав Стефанов, но през последните седмици двамата са провели важни срещи, на които са изгладили различията.

Лично Загорчич е уверил и футболистите, че е взел окончателно решение и няма намерение да си тръгва отново от стадион "Александър Шаламанов".

Заги вече работи по входящата селекция, тъй като най-старият столичен клуб има нужда да се подсили ра различни позиции.

На "Овча Купел" трябва да разрешат и казуса с изтичащия договор на Тони Тасев. Голмайсторът на отбора вече е получил предложение за нов контракт, но за момента не е дал окончателното си решение.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/