Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Говорилня
Докато успея да инсталирам някой чат мод за форума, ако искате можете да използвате тази тема за флуд, спам и всичко останало, което мислите, че не заслужава отделна тема.
П.П. Цензура няма. Псувните и клетвите към администраторите и модераторите са позволени, но да знаете, че техните са по силни и хващат повече!
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Сря Ное 28, 2007 5:07 pm |
|
|
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Аре на словесната диария, блудатвото с думите и гавра с езика.
|
Сря Ное 28, 2007 5:09 pm |
|
|
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Re: Говорилня
BlackWind написа: Докато успея да инсталирам някой чат мод за форума, ако искате можете да използвате тази тема за флуд, спам и всичко останало, което мислите, че не заслужава отделна тема. П.П. Цензура няма. Псувните и клетвите към администраторите и модераторите са позволени, но да знаете, че техните са по силни и хващат повече!
Виш батка славистите несме кои знае колко за да се калнеме и караме но сички тука сме с различни характери и понякога стават спречкваниа НО НАС СИЧКИ ТРЯБВА ДА НИ ОБЕДИНЯВА СЛАВИЯ
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Сря Ное 28, 2007 5:24 pm |
|
|
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Така е, споко няма драми.
|
Сря Ное 28, 2007 5:27 pm |
|
|
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Re: Говорилня
BlackWind написа: Докато успея да инсталирам някой чат мод за форума, ако искате можете да използвате тази тема за флуд, спам и всичко останало, което мислите, че не заслужава отделна тема. П.П. Цензура няма. Псувните и клетвите към администраторите и модераторите са позволени, но да знаете, че техните са по силни и хващат повече! Аз твойте теми не съм виждал как ловат, ма и не искам. (особено и точно преди мачО в илиенци)
Сря Ное 28, 2007 5:47 pm |
|
|
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4123 Местоположение: София
|
искам да ви кажа, че познавам доста хорица, които са фенове на Славия, но не стъпвали с години на стадиона, просто марката БГ футбол няма с какво да ги привлече, а и животът е тежък, други неща са им на главата ... за съжаление е така, трябва да се разчита на младото поколение ...
Сря Ное 28, 2007 5:57 pm |
|
|
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Малките ще удържат на натиска и подигравките на връстниците си ако направим няколко силни сезона, а иначе мисля че е готино като по-големи се връщат на стадиона, влизат с нова жар и ако се замислите каква е публиката в последните мачове ще видите, че не сме събрани плътно в една агитка, а по целия "А" сектор има хора, които са активни. С Говедата живот и здраве (жалко, че ще е такъв вълчи студ) ще сме по-компактни и ще е лудница.
|
Сря Ное 28, 2007 6:03 pm |
|
|
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
SaKrAnTo 1913 написа: искам да ви кажа, че познавам доста хорица, които са фенове на Славия, но не стъпвали с години на стадиона, просто марката БГ футбол няма с какво да ги привлече, а и животът е тежък, други неща са им на главата ... за съжаление е така, трябва да се разчита на младото поколение ...
Да но лошото е че поколенята несе запазват Аз познавам много слависти на които децата са им от леффски и цска И така с годините има се по малко млади слависти
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Сря Ное 28, 2007 6:14 pm |
|
|
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Да, така е за жалост. Заради средата започват за ходят на другите мачове, но аз съм сигурен, че в сърцата им Славяи не е забравена и при някои мач срещу силен противник в ЕКТ ще дойдат на сезона и ако играем добре ще останат.
|
Сря Ное 28, 2007 6:19 pm |
|
|
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4123 Местоположение: София
|
Boris III написа: Малките ще удържат на натиска и подигравките на връстниците си ако направим няколко силни сезона, а иначе мисля че е готино като по-големи се връщат на стадиона, влизат с нова жар и ако се замислите каква е публиката в последните мачове ще видите, че не сме събрани плътно в една агитка, а по целия "А" сектор има хора, които са активни. С Говедата живот и здраве (жалко, че ще е такъв вълчи студ) ще сме по-компактни и ще е лудница.
к'ва лудница, като отляво при черните седалки са ми се насъбрали стадо говеда, всеки мач е така. А в ложите Венци седи и не му пука, не мога да разбера, защо фенове на Славия, които са стюарди в този мач ( зелените елечета ) не застанат от двеет страни на сектор А и да изселят говедата, да им гледат билетите, да ги проверяват за шалове ако трябва, но т'ва е недопостими, т'ва си е гавра, мене не ме боли толкова от загубата, колкото от тия лайна ... и всеки път разправии, викове и така всеки мач ... то бива бива, ама такова чудо никъде няма ...
Сря Ное 28, 2007 6:22 pm |
|
|
|