Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Червило...  някак не мога да се впиша в цялата тая жичкаджийска обстановка и типове стил захарна фабрика feat. света троица
ел корасон е приятно, до колкото може да бъде описано като дискотека... приятна обстановка и що годе интелигентни муцуни нямащи много общо с дебеловратите от чалготеките и харисъните 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Май 10, 2005 5:17 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Много готина темичка.... В последно време много добро впечатление ми направи " Енигма" , луд купон става винаги и пускат всяква музика... !! Бирария " При кмета" също си я бива особено на " кметско парти"  !!!!
Но за да не изневеря на стила си....... ( саше определи го)  най добре се чувствам и купонясвам В "БИАД" "НАЙ" и "ПЛАНЕТА" иначе.....
Студенетски град е нашата родина.................................
 Магапаса е хевиметалист
иска иска Мая и Наргиз!!!
Дай му метъл метъл и кючек...
за да врътне по един гюбек !!! 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Май 10, 2005 11:20 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Да ви е...а в гнусните чалгари, как може да го понасяте тоя рак за душата бе изедници? Вие не сте слависти бе!!!!!!! Ние сме културни хора, а чалгарите са селяци. ВЪН ЧАЛГАРИТЕ ОТ СЛАВИЯ. ЧАЛГАРИТЕ В ТРОЛЕЯ (отзад и отпред). ТРОЛЕЯ С ЧАЛГАРИТЕ В КОНЦЛАГЕР.
_________________ 1913
|
Сря Май 11, 2005 10:33 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Случайно попаднах веднъж в "Диско плейс", на Гарибалди и никак не беше лошо.
_________________ 1913
|
Сря Май 11, 2005 10:36 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Божо написа: Да ви е...а в гнусните чалгари, как може да го понасяте тоя рак за душата бе изедници? Вие не сте слависти бе!!!!!!! Ние сме културни хора, а чалгарите са селяци. ВЪН ЧАЛГАРИТЕ ОТ СЛАВИЯ. ЧАЛГАРИТЕ В ТРОЛЕЯ (отзад и отпред). ТРОЛЕЯ С ЧАЛГАРИТЕ В КОНЦЛАГЕР.
БОЖО АКО НИЕ СЕ МАХНЕМ- "ЧАЛГАРИТЕ" АГИТКАТА НА СЛАВИЯ ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО 3-4 ЧОВЕКА ....  .. ПОМИСЛИ ДАЛИ Е ХУБАВО ДА ГОВОРИШ ТАКА....... 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Май 11, 2005 11:09 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Я пак си помисли за горното твърдение. Да не се окаже, че пред посочените цифри си забравил '1' или '2'?!?.. Всъщност сега ще пусна една анкетка.
Темата за чалгата я имаше обособена май на друго място. Да не цапаме тази тема за дискотеките с подобни думи като 'чалгия'.
|
Сря Май 11, 2005 1:29 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: Божо написа: Да ви е...а в гнусните чалгари, как може да го понасяте тоя рак за душата бе изедници? Вие не сте слависти бе!!!!!!! Ние сме културни хора, а чалгарите са селяци. ВЪН ЧАЛГАРИТЕ ОТ СЛАВИЯ. ЧАЛГАРИТЕ В ТРОЛЕЯ (отзад и отпред). ТРОЛЕЯ С ЧАЛГАРИТЕ В КОНЦЛАГЕР. БОЖО АКО НИЕ СЕ МАХНЕМ- "ЧАЛГАРИТЕ" АГИТКАТА НА СЛАВИЯ ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО 3-4 ЧОВЕКА ....  .. ПОМИСЛИ ДАЛИ Е ХУБАВО ДА ГОВОРИШ ТАКА....... 
Брато, днес на мача чалгарите отново доказаха, че не стават за нищо, освен да си чешат онези неща, които нормалните хора използваме за смешение с другия пол. Освен 2-3 глупости (в типичен чалгарски стил) нищо друго не можаха да сътворят. Това не са момчетата, от които правим агитка от няколко години. Това са някакви жалки последователи на батковците си от синята и червената агитка. Нищо общо със Славия. Срам за Славия. Докато не се променят нещата, ще минете без мен. Аз ще си направя един анти-чалга фронт, та ако ще и сам да си стоя в него, но няма да петня името на Славия. Дефакто агитката днес беше много по-нещастна от отбора. Той загуби от Локомотив само с 0:1............... И никога не си позволявай да режеш знаме на Славия вече, освен ако сам не си го правил!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМ!
_________________ 1913
|
Чет Май 12, 2005 1:04 am |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
да, може би трябваше да върнем лентата 2 години назад, че да станем 2002 година за да можем да го опънем... 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Май 12, 2005 11:19 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
BlackWind написа: да, може би трябваше да върнем лентата 2 години назад, че да станем 2002 година за да можем да го опънем... 
ЧАЛГАР
_________________ 1913
|
Чет Май 12, 2005 12:20 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
|
Чет Май 12, 2005 12:23 pm |
|
 |
|