Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
|
Пет Май 13, 2005 7:30 pm |
|
|
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Еми това понятие "ЧАЛГА" е доста обширно, в него някой хора слагат цялата българска музика не мисля, че музиката на Азис и Слави Трифонов примерно може да стой под един знаменател, докато първия и една минута не мога да го слушам нищо неми пречи да слушам втория и какво чалгар ли съм? чалга според мен са кючеците там 6 без 10, бай мангал (не ги знам). Айде тези които не се определят за чалгари да напишат кои български изпълните ли слушат.
И все пак мисля че тази тема не е за този форум, поне да имаше нещо общо със спорта.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Съб Май 14, 2005 11:04 pm |
|
|
kalco-betona
Пристрастен
|
На така зададения въпрос отговарям - да, слушам гнусна музика, so what?
90% от музиката която слушам е чалга
И тъй като не съм умрял, нито пък деградирам - бих казал, че чалгата НЕ Е РАК ЗА ДУШАТА
|
Съб Май 14, 2005 11:06 pm |
|
|
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
FeverNew az brat moje da napravq anketa 'Slu6ate li tapaka Eminem?'
Пон Май 16, 2005 9:09 am |
|
|
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Чалга на турски означава музика. И на Моцарт викат чалга
Тва чалгата ич ми не допада. Голем кич е. Ама това наистина нема общо с футбола. Не го смесвайте.
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Пон Май 16, 2005 9:49 am |
|
|
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Еми аз слушам... Но когато съм на кеф на купони на някоя и друга дискотека..... И защо не да не би да е лошо!?! Това е свободна държава и всеки има правото да си слуша това което иска. Аз слушам всякаква музика просто зависи в какво настроение съм. И аз също мисля,че въпросът е много некоректно зададен и малко се подразних,един вид все едно всички дет слушат чалга са деградирали типове без грам мозък,но приемам извиненията.
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Вто Май 17, 2005 10:03 pm |
|
|
|