Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Сигнал - Белите Орли
Сигнал - Белите Орли
Това е песента на Данчо Караджов и Сигнал за Славия. Песента е много хубава, на мен лично ми харесва повече от песента на Спринт.
За съжаление обаче не може да я слушате през WINAMP а засега само през WINDOWS MEDIA PLAYER. След като отворите файла едва ли ще почне да свири само, а ще ви изкочи един Интернет Експлоурър където трябва да натиснете бутона MIGRATE LICENSE и вече може да натиснете плей бутона за да чуете страхотната песен
Това е от мен... малко сложно може да звучи цялата операция за тази песен, но всъщност не е, а дори и да беше - заслужава си. Песента е адски хубава
Славия е нещо много свято Славия е моя детски спомен Славия ще бъде винаги в мен Белите Орли са тъй високо Първи те политнаха в простора И така започна първата любов...
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Сеп 28, 2004 2:14 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 Super
Доста се ядосах, след като не успях да я отворя!
Но сега, след като най-накря чух тази песен, толкова й се кефя, че не може повече!
МЕрси, че ми каза как става номера да я слушам!
|
Вто Сеп 28, 2004 3:21 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
A otkade moje da se svali? Daite i drugi linkove za pesni na Slavia ako imate.BLAGOdaria! 
Вто Сеп 28, 2004 11:38 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Pi4ove, problema mi e 4e ne moga da svalia tazi pesen ot 4ujbina. Ima li niakoi ideia kak moje da stane tova?
I Slavia Champion ale ale!!!!
I Slavia Champion,I Slavia Champion,I Slavia Champion ale ale!!!!
|
Сря Сеп 29, 2004 7:52 am |
|
 |
stefan_1987
Напреднал
Регистриран на: Сря Апр 28, 2004 9:03 pm Мнения: 99 Местоположение: Svishtov
|
pesenta emnogo qka ako ima i drugi kajete.
lo6o e 4e ne moje da se pusne i na drug plear
_________________ samo slavia
|
Сря Сеп 29, 2004 10:08 am |
|
 |
VMP
|
 pesnite
Dobre de ima li nqkva veroqtnost v skoro vreme da hvanat i da q pusnat v normalen variant za da moga da si q slusham kato vsqka druga mp3ka???
I drugiq vupros mi e dali nqkude po neta q ima taq srubskata pesnichka za Slavia??
|
Съб Окт 02, 2004 6:20 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13186 Местоположение: SOFIA
|
ПЕСЕНТА Е ЯКА, ЗАЩОТО ДАНЧО КАРАДЖОВ Е ЗЕТ НА ПОКОЙНАТА ЛЕГЕНДА НОТКО ВЕЛЕВ! БЯЛ Е ОТСЕКЪДЕ И СЕ Е ПОСТАРАЛ! ПЕСЕН ОТ СЪРЦЕ, НЕ ПРОСТО МУЗИКАЛНО УПРАЖНЕНИЕ!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Окт 14, 2004 10:20 am |
|
 |
whiteman
|
 za pesnite
Privet ot Silistra !!!
Imam na mp3 3 pesni za Slavia-na Signal,na Sprint i na Ie6i4,mogat da se slu6at na kakyvto i da e player!
Kyde da si sloja,za da si gi izteglite?
Samo Slavia !
Boris Hadjistoev
|
Пон Окт 18, 2004 1:34 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Whiteman,
Регистрирай се някъде, където дават достатъчно web-пространство (например free.bol.bg, където аз имам два сайта) и ги качи там. И после дай линка. Това е моето предложение 
|
Пон Окт 18, 2004 1:44 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Всички песни са добри, щом са за Славия!
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Нед Окт 24, 2004 5:07 pm |
|
 |
|